reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Liza taaaa było przytulanie nawet nie szkoda mi tych zjedzonych dwóch kanapek na kolacje:p

Milena
no rekordzistki:) Więc Tobie też takiego życzę:) A ja bym bez niego nie dała rady ja to w ogóle dobra bo za jedną rękę C mnie trzymał a za drugą mama:p

Oj ja znowu mam leniwy dzień;/

wampi z tym ze Vi już wcześniej normalnie sikała a Twój się dpiero uczy i moze się boi nocniczka? albo nie wiem czego..:/
ja nie miałam takiej sytuacji przy nauce sikania , ale chyba bym przetrzymała az sie nie zsika :/ choć nie wiem jak ta sytuacja w realu wygląda...
papitka słodziak :-)
aleksandra a czemu nie wypuszczasz?? :-) ja moją Emmę wypuszczam na dwór :p
milena co do matki Madzi to dla mnie już jest to wszystko śmieszne , nie tyle co sama ona ale i sędziowie i cała reszta ...zamykają ja wypuszczają i tak w kółko.. pisza teraz o uduszeniu to czemu jak robili sekcję zwłok wcześniej to tego nie było ...
wg mnie szukają po omacku i wymyslaja nowe to powody śmierci , owszem jestem za zamknięciem jej matki , no ale to sie już robi smieszne , niech się zdecyduja czy ją zaczadzili czy jak pisali wcześniej że cisnęła nią o podłogę czy udusiła czy utopiła.. cokolwiek ale niech maja konkret... niedługo wyjdzie tak ze sprawa ucichnie a ona będzie sobie siedziała wolna ... mnie już w związku z tą sprawa nic nie zdziwi
tylko szkoda tej małej Madzi :-(
kasiek dobrze że przytulanie pomogło :-)

ja za niedługo jade na zakupy :-p musimy meble pokupic do dziewczyn pokoju zabawkowego bo nie mam gdzie zabawek chować :-p heh
więc pewnie nie będzie mnie do jutra już :-p

Ola no ja już tuż tuż ; )) O gości jadących po pijanemu zamykaja , a ona na wolności ...
Liza A Trzymam się , choć w te upały to na prawdę ciężko . Ja sie boje że nie będę wiedzieć kiedy rodzę :-D:-D W nocy strasznie się wierciła , i naciskała na dolne części :) Budziłam się w panice hehehe
Kasiek Moja mama też będzie jak będzie P. Ale przy partych ją wyproszę :)
ViKamcia Właśnie chodzi o Madzie ;// I o to że sami nie wiedzą co mówić na ten temat . Przecież robili sekcje zwłok , więc czemu wcześniej nie było tych informacji . Co się skończy jedno gadanie na ten temat to wymyślają coś nowego. Udanych zakupów ..

Ostatnia edycja:
alexandra no tak , w bloku to nieeee :/ w domku to taaaak :-p hehe
milena uwierz że będziesz wiedxieć kiedy się poród zacznie ;-)
Liza ja nie mogę u siebie liczyć od odejścia wód bo przy Vi mi przebijali a Emma wycisnęła swoje główką jak juz wychodziła :-p
najpierw poczułam takie "sikanie" jakbym usczelka w rurze poszła :-D hahaha ale określenie a zaraz darły sie ze główka jest :-p

ale jestem dzisiaj zmęczona.. Emma też sniadanie je jakby chciała a nie mogła siedzi i patrzy na kanapki i gryzie raz na miniutę :/
a Vi w przedszkolku

Vi wierze Ci:-D ja sadze ze spokojnie do terminu wytrzymam , ale wszystko sie okaże . :-) dzis taki dzien , ja chetnie bym przespała cały ;)

pozazdrościć szybkich porodów ;) moja siostra pierwszego syna rodzila ok 20 godz od odejscia wód ;//

Papitka male cudenkoo:) Sliczny i jaka powazna minek ma:tak::-)
Milena kazda kobieta ma inny organizm i tak jak dziewczyny mowia ze rodzily mega szybko hehe bo ciach i dzidzie byly a Twoja siostra 20 godz, widac maluszkowi sie nie spieszylo:-D:-DTobie pojdzie gladko i szybko:tak:

Co to tej sprawy Madzi to jest jakas masakra.. Gwiazda Katarzyna sie promuje, co zlego to nie Ona;/:wściekła/y::wściekła/y::szok: Ponad pol roku sie ta sprawa juz ciagnie i jakos ciagle konca nie widac.. Wczesniej mowili ze wykluczaja uduszenie a teraz ze zostala uduszona.. paranoja jakas:no::szok:

Mnie od kilku dni pobolewa brzuch i jajniki na przemian.. Jesli w niedziele nie przyjdzie @ to w Pon sie przetestuje:tak:;-)

Juz jutro moja siostrzyczka przyjezdza, ale ten czas leci.. Dzis wyjezdza pod wieczor.. wspolczuje jej tylu godz jazdy autokarem, bo tez to przechodzilam, no ale bala sie samolotem wiec nie bede jej zmuszczac, wazne ze przyjezdza:)

reklama
Magda No tak jedna szybko urodzi , druga nie :-) A co do mnie , to jak urodzę to wam powiem ile to trwało :) A co Do sprawy Madzi , to jestem strasznie ciekawa co jeszcze powiedzą na ten temat w wiadomościach ;-) Skoro wolała autokarem trudno, ale ważne że będzie . A moja siostrzyczka ma w październiku chyba przylecieć :-D i Kciukasy za fasolkę :tak::tak::tak::tak::tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&& , testuj , testuj :-)

Do góry