reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Bry
Magda u mnie objawy ciąży to wstręt do zapachów, dziąsła mi krwawic zaczynały i zgaga lekka ale sie pojawiajaca czesciej :p ogolnie to ból podbrzusza jak na @ która nie przychodziła :-D hehe
EVE dobrze ze z dzidzi wsio oki :tak: ;-)
U mnie dzieciackzi też za mną zwłaszcza chłopcy - syneczki mamuusi ale teraz to juz inna sprawa.... :baffled: ale to napiszę kiedyś tam...
Nie pamiętam co wiecej mialam napisac :p

Kurcze ale denna dzis jestem :p Miki mi wstaje co drugi dzien przed 6 :p nosz kurde.... :eek:

reklama
magda0109- Ja po prostu nie dostałam miesiaczki. a Jak u gina potwierdziłam ciaże w 6 tc to sie zaczeło nic zjeść nie mogłam nawet wode zwracałam od rana do wieczora jedzenie wpychałam w siebie na siłe ale i tak za chwile wylądowało poza mną :wściekła/y: i na mieso to patrzeć nie mogłam nawet lodówki nie otwierałam w domu bo mi niedobrze było czułam wędlinę z drugiego pokoju no masakra i tak do 2 trymestru.

U nas okropne upały całymi dniami spacerujemy już mi nogi odpadają. wczoraj byliśmy na wizycie z bioderkami myślałam że od razu usg zrobią a tu buba dzisiaj na 19 znowu szkraba muszę ciągać.

WITAM DZIEWUSZKI;))

Aneta moze masz migrene??>>>Moja Kaja miala etap na lalke Monster High skonczyło sie na jednej jak na razie bo jej mineło póki co;)

Femme ja dzisiaj robie szczawiową ze szawiu z pola hehe;)
Czytałam ze jednak za granice twój mąz chce wyjechac??

My jednak nie jedziemy nad morze...postanowiłysmy tak z moja przyjaciólka bo za duzo minusów przede wszystki kasa,gdybym nie robiła remontów to bysmy pojechali,ale mam nadzieje ze za rok sobie odbijemy;)

Ja spowrotem na dzialce,byłam jeden dzien w domu lekko ogarnąc ale znowu klaustrofobii dostawałąm w tym blokowisku...dzisiaj moze szwagierka wpadnie,jutro druga kumpelka i mój tata przyjezdza takze weekend zapowiada sie miło;)

Ewi czarna sukienka jak najbardziej na ślub,dobierz tylko jaskrawe dodatki i bedzie git...teraz w modzie są ubrane na czarno druhny...zreszta swiadkowa mojego meza juz 9 lat temu na czarno była ubrana;))

http://www.nacalezycie.pl/przygotowania-slubne/wiadkowie-druhny-t373-70.html

Ostatnia edycja:
Mi w tych długich kiecach sie nie podoba...ale te krótkie koktajlowe ładnie,taki elegancki kontrast do Panny Młodej;)

Juz wole na czarno niz jak widze świadkowa ubrana w biała kiecke...jak dla mnie totalne faux pas

Ostatnia edycja:
Femme dokładnie , wtedy kiedy nie trzeba to on na urlop idzie , jak by nie mógł wcześniej , no ewentualnie później :-D:-D:-D No w zasadzie mnie to tylko pogoda strasznie męczy, gdyby było chłodniej na pewno było by mi lżej, choć trochę .
Kasiek też mam nadzieję że wróci na poród :)
Eve Okropne te twoje wymioty :-( Oby szybciutko ustały .
Mamaa Piękny synek . Oczy ma prze uroczę :-):-)
Magda Moje objawy , mało tego :-p Pierwsze co to brak @ , piersi pobolewały , chodziłam dużo wcześniej spać :tak::tak: i nic po za tym ...

U mnie dziś strasznie duuuuuuuszno :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.....Pranie zrobiłam , i uruchomiłam jakoś ten internet brr , chodzi jak by chciał a nie mógł , ale jak nie wejdę to potem przecież nie dam rady was nadrobić bo produkujecie ładnie :-):-) Mój P wczoraj stwierdził że będę dłuuuugo rodzić, a skąd mu się to wzięło to nie mam pojęcia :-D:-D:-D I w ogóle to ja dalej nie spakowana do szpitala :szok::szok: muszę w końcu się za to zabrać bo w końcu wyjdzie na to ze będę pakować się w biegu :) a co najlepsze dalej nie mamy imienia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: . Jak P był uparty na NATALKA to ja nie chciałam a teraz on nie jest przekonany brr .. dziewczyny ratujcie mnie Natalka, Karolina czy Liliana ???? ( tylko szczerze ) , a jeśli żadne z tych dajcie mi propozycje . Dziś jak P przyjdzie z pracy to juz mu nie dam z tym spokoju .... Strasznie słabo się czuje , trzeba wiatrak wyciągnąć :-):-):-):-)

Milego dnia kochane ; ****

Hej hej;)
Sali haha smiesznie wygladaje te niebieskie BEZY:-D:szok::-D
Milena ojj to wspolczuje Tobie ze sie tak meczysz.. Odpoczywaj, odpoczywaj.. Bo ja ci sie Cora urodzi to juz tak nie bedzie czasu;) widac to po Papitce hehe jak Kubus jej szaleje. I pakuj juz torbe do szpitala, zebys nie wyszla tylko w kapciach i dresie bo nie bedzie czasu, :-D:-D
Co do imienia.. Liliana sliczne imie i Natalia tez mi sie podoba.. a procz nich to jeszcze Maja i Oliwia ewentualnie Amelia:tak:
Zostaniecie z dzidzia bezimienna:p:p:-D:tak::-)

Heheehe naumialam sie wstawiac suwaczki, ktoras z Was podala bardzo przydatna stronke i jak dla mnie to pesteczka:cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
milena wszystkie imiona ktore wybrałyście są śliczne wiec cieżki wybór u mnie miała być sabina alba sandra do samego porodu miałam tylko te dwie opcje ale jak mi ja pokazali to jakos do glowy przyszła nikola i tak zostało
wampi to u mojej siostry ciotecznej tez tak było cała ciąze mówili dziewczynka dziewczynka a jakos dwa tyg przed porodem okazało sie ze chłopczyk a ja z kolei miałam być chłopcem przemkiem juz nawet imie bylo wybrane a jestem justyna:)

co do objawów ciązy ja nie mialam żadnych bo jak juz 4 dni @ mi sie spóźniał to odrazu wiedziałam ze jestem w ciązy po 10 dniach braku @ zrobiłam test i pokazała sie ledwo widoczna blado rozowa kreska a tak to ciagle bym spała a i słodycze to bym ciagle jadła tak mnie na słodkie ciągneło 16kg przytyłam w ciąży:)
nie biale sukienki dla druhnej jak najbardziej nie czarne tez nie zbyt moja druhna miała czerwoną:)
ja se zawsze przeważnie na wesela kupowałam czarne kiecki jakoś tak mi najbardziej pasowały złota biżuteria cudnie wyglada z czarnym a w tym roku kupiłam se różowa na wesele he odmiana na facebooku mam zdj w niej:) nawet nawet he

jęzorek se poparzyłam bo gotowalam rosołek i probowałam jak do smaku i nie przypuszczałam ze on taki gorący he

a bym zapomniałam witam nowe mamusie:)

Do góry