reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Bry
Magda u mnie objawy ciąży to wstręt do zapachów, dziąsła mi krwawic zaczynały i zgaga lekka ale sie pojawiajaca czesciej :p ogolnie to ból podbrzusza jak na @ która nie przychodziła :-D hehe
EVE dobrze ze z dzidzi wsio oki :tak: ;-)
U mnie dzieciackzi też za mną zwłaszcza chłopcy - syneczki mamuusi ale teraz to juz inna sprawa.... :baffled: ale to napiszę kiedyś tam...
Nie pamiętam co wiecej mialam napisac :p

Kurcze ale denna dzis jestem :p Miki mi wstaje co drugi dzien przed 6 :p nosz kurde.... :eek:

reklama
magda0109- Ja po prostu nie dostałam miesiaczki. a Jak u gina potwierdziłam ciaże w 6 tc to sie zaczeło nic zjeść nie mogłam nawet wode zwracałam od rana do wieczora jedzenie wpychałam w siebie na siłe ale i tak za chwile wylądowało poza mną :wściekła/y: i na mieso to patrzeć nie mogłam nawet lodówki nie otwierałam w domu bo mi niedobrze było czułam wędlinę z drugiego pokoju no masakra i tak do 2 trymestru.

U nas okropne upały całymi dniami spacerujemy już mi nogi odpadają. wczoraj byliśmy na wizycie z bioderkami myślałam że od razu usg zrobią a tu buba dzisiaj na 19 znowu szkraba muszę ciągać.

WITAM DZIEWUSZKI;))

Aneta moze masz migrene??>>>Moja Kaja miala etap na lalke Monster High skonczyło sie na jednej jak na razie bo jej mineło póki co;)

Femme ja dzisiaj robie szczawiową ze szawiu z pola hehe;)
Czytałam ze jednak za granice twój mąz chce wyjechac??

My jednak nie jedziemy nad morze...postanowiłysmy tak z moja przyjaciólka bo za duzo minusów przede wszystki kasa,gdybym nie robiła remontów to bysmy pojechali,ale mam nadzieje ze za rok sobie odbijemy;)

Ja spowrotem na dzialce,byłam jeden dzien w domu lekko ogarnąc ale znowu klaustrofobii dostawałąm w tym blokowisku...dzisiaj moze szwagierka wpadnie,jutro druga kumpelka i mój tata przyjezdza takze weekend zapowiada sie miło;)

Ewi czarna sukienka jak najbardziej na ślub,dobierz tylko jaskrawe dodatki i bedzie git...teraz w modzie są ubrane na czarno druhny...zreszta swiadkowa mojego meza juz 9 lat temu na czarno była ubrana;))

http://www.nacalezycie.pl/przygotowania-slubne/wiadkowie-druhny-t373-70.html

Ostatnia edycja:
Mi w tych długich kiecach sie nie podoba...ale te krótkie koktajlowe ładnie,taki elegancki kontrast do Panny Młodej;)

Juz wole na czarno niz jak widze świadkowa ubrana w biała kiecke...jak dla mnie totalne faux pas

Ostatnia edycja:
Femme dokładnie , wtedy kiedy nie trzeba to on na urlop idzie , jak by nie mógł wcześniej , no ewentualnie później :-D:-D:-D No w zasadzie mnie to tylko pogoda strasznie męczy, gdyby było chłodniej na pewno było by mi lżej, choć trochę .
Kasiek też mam nadzieję że wróci na poród :)
Eve Okropne te twoje wymioty :-( Oby szybciutko ustały .
Mamaa Piękny synek . Oczy ma prze uroczę :-):-)
Magda Moje objawy , mało tego :-p Pierwsze co to brak @ , piersi pobolewały , chodziłam dużo wcześniej spać :tak::tak: i nic po za tym ...

U mnie dziś strasznie duuuuuuuszno :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.....Pranie zrobiłam , i uruchomiłam jakoś ten internet brr , chodzi jak by chciał a nie mógł , ale jak nie wejdę to potem przecież nie dam rady was nadrobić bo produkujecie ładnie :-):-) Mój P wczoraj stwierdził że będę dłuuuugo rodzić, a skąd mu się to wzięło to nie mam pojęcia :-D:-D:-D I w ogóle to ja dalej nie spakowana do szpitala :szok::szok: muszę w końcu się za to zabrać bo w końcu wyjdzie na to ze będę pakować się w biegu :) a co najlepsze dalej nie mamy imienia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: . Jak P był uparty na NATALKA to ja nie chciałam a teraz on nie jest przekonany brr .. dziewczyny ratujcie mnie Natalka, Karolina czy Liliana ???? ( tylko szczerze ) , a jeśli żadne z tych dajcie mi propozycje . Dziś jak P przyjdzie z pracy to juz mu nie dam z tym spokoju .... Strasznie słabo się czuje , trzeba wiatrak wyciągnąć :-):-):-):-)

Milego dnia kochane ; ****

Hej hej;)
Sali haha smiesznie wygladaje te niebieskie BEZY:-D:szok::-D
Milena ojj to wspolczuje Tobie ze sie tak meczysz.. Odpoczywaj, odpoczywaj.. Bo ja ci sie Cora urodzi to juz tak nie bedzie czasu;) widac to po Papitce hehe jak Kubus jej szaleje. I pakuj juz torbe do szpitala, zebys nie wyszla tylko w kapciach i dresie bo nie bedzie czasu, :-D:-D
Co do imienia.. Liliana sliczne imie i Natalia tez mi sie podoba.. a procz nich to jeszcze Maja i Oliwia ewentualnie Amelia:tak:
Zostaniecie z dzidzia bezimienna:p:p:-D:tak::-)

Heheehe naumialam sie wstawiac suwaczki, ktoras z Was podala bardzo przydatna stronke i jak dla mnie to pesteczka:cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
milena wszystkie imiona ktore wybrałyście są śliczne wiec cieżki wybór u mnie miała być sabina alba sandra do samego porodu miałam tylko te dwie opcje ale jak mi ja pokazali to jakos do glowy przyszła nikola i tak zostało
wampi to u mojej siostry ciotecznej tez tak było cała ciąze mówili dziewczynka dziewczynka a jakos dwa tyg przed porodem okazało sie ze chłopczyk a ja z kolei miałam być chłopcem przemkiem juz nawet imie bylo wybrane a jestem justyna:)

co do objawów ciązy ja nie mialam żadnych bo jak juz 4 dni @ mi sie spóźniał to odrazu wiedziałam ze jestem w ciązy po 10 dniach braku @ zrobiłam test i pokazała sie ledwo widoczna blado rozowa kreska a tak to ciagle bym spała a i słodycze to bym ciagle jadła tak mnie na słodkie ciągneło 16kg przytyłam w ciąży:)
nie biale sukienki dla druhnej jak najbardziej nie czarne tez nie zbyt moja druhna miała czerwoną:)
ja se zawsze przeważnie na wesela kupowałam czarne kiecki jakoś tak mi najbardziej pasowały złota biżuteria cudnie wyglada z czarnym a w tym roku kupiłam se różowa na wesele he odmiana na facebooku mam zdj w niej:) nawet nawet he

jęzorek se poparzyłam bo gotowalam rosołek i probowałam jak do smaku i nie przypuszczałam ze on taki gorący he

a bym zapomniałam witam nowe mamusie:)

Do góry