reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam się no i witam nowe mamusie :):) Nie mam czasu was nadrabiać, bo non stop muszę gdzieś latać...Dzisiaj jadę się zapisać do okulisty do kliniki, ciekawwa jestem jak długo będę musiała na wizytę czekać, Jutro jadę z Amelką do przychodni po skierowanie na podcięcie wiązadła, bo mała coraz gorzej mówi, no i na ostatnie szczepienie musimy się umówić, bo w końcu mamy pozwolenie od nefrologa. Cały czas mi coś wyskakuje, że nawet wieczorem nie mam ani czasu ani ochoty wchodzić na kompa. Grześ już robi się coraz większy, i daje coraz mocniej o sobie znać ;) Coraz bardziej boli mnie kręgosłup. Dobra zmykam, myślę że później się pojawię :)

reklama
Hej:-)
U nas jakos bez wiekszych zmian.. procz tego ze czuje sie jakby czolg po mnie przejechal:/// ciagle te piersi daja sie we znaki i jajniki.. a na dodatek mam wrzoda w uchu..blechh.. a test moge zrobic dopiero za tydzien.. chyba zwariuje do tego czasu. Bo ja bym chciala juz wiedziec:):-D:tak:
Miala moze ktoras z Was zapaleniu gruczolu potowego pod pacha? bo ja chyba mam bo mnie tak tam boli i jedna i druga..
Juz w sobote siostra bedzie, tak sie ciesze:-D:-):tak::-p:tak::-):-D
Smialam sie wczoraj z T bo mialam z kuzynka wypic po lampeczce winka a on mowi ze mam nie pic bo na bank mam dzidzie w brzuchu i nie bede pic. Ja mowie ze jeszcze nic pewnego takze nie ma co przezywac, ale i tak wyszlo ze nie wypilam bo sie po poludniu bardzo zle czulam(ze prawie w markecie zwymiotowalam:-D:-D) i nie wypilam.
Zaraz musze troszke ogarnac sie i czekac na T jak wroci z pracy;)

Witam nowa mamusie:)
Milego dzionka;)

Witam się i ja :p T-mobile ma awarie, internet juz chodzi , ale strasznie wolno że aż nerwy biorą :angry::angry::angry::angry::angry: , ciekawe ile to potrwa . Byłam dziś u gin i dosłownie padłam tam prawie , od Przyszłego tygodnia Idzie na Urlop , a ja chciałam żeby on był przy porodzie :-:)-:)-(....ale stwierdził że może zdąży wrócić ( a było by świetnie ) ale to się okaże :) Duszno dziś strasznie , poszłam do gin i do urzędu i mam dość , a jeszcze zakupy mnie czekają brrr ..... Mój P. w końcu podpisał umowę , i jakoś bezpieczniej się teraz czuję . wiadomo ze prace ma :tak::tak::tak::tak: Ok odpisze to co pamiętam i uciekam cos zjeść .

Kasiek
Fajnie że wyjazd się udał :-) Śliczna ta twoja córa :tak::tak::tak:
mamaa Witaj :-) Śliczny synuś. Co do karmienia piersią niestety ale nie pomogę :)
Ola Jasne że Cię Pamiętamy , jak byśmy mogły zapomnieć;-)
Femme Spokojnie , znajdzie :) Kciukasy za prace &&&
Burzowata Kciuki za mieszkanie &&&&
RenataT Nałogowo w lesie ;) Oby opuchlizna szybko zeszła &&&&
Wampi Co ty masz z tym twoim sprzętem :-):-)
Liza Dziś chyba taki dzień, ja też chętnie przespała bym cały dzień .
Magda Gruczołów potowych nie miałam , i nie znam nikogo kto by to przechodził . Kciuki za || na teście :)

Milego dnia kochane ; ****

Ostatnia edycja:
cześć!!

dziękuje za ta miłe przyjecie na Wasze forum:)
wampi,Milenaaaaa również witam:)
Liza Tymon w dzień ciągle przy cycu zje obiadek po bawi się i za pół godziny cycka chce , w nocy budzi się tylko raz i czasem nie chce mleka tylko wodę mu podaje .

dziś mój młody cały czas jęczy tylko na rączki by chciał :no:

Witam ja od raa zalatwiam sprawy, juz mam dosc a przede mna jeszcze praca. Malutka caly czas ma katarek wiec o szczepieniu nawet nuie myslimy aby sie zalapala.

Dzień doberek
wink2.gif

Ja od rana na nogach latam najpierw wybrałyśmy się z Niną na większe zakupy a później GOTOWAŁAM ~!!
shocked.gif
shocked.gif

Zrobiłam krupnik ... ale nie wyszedł
laugh.gif
p.gif
jakiś taki dziwny za słony Nina nie chciała może K zje
laugh.gif

Ale pulpeciki w sosie koperkowym za to pychotka
biggrin.gif

Ogarnęłam chałupę i tak oto już w pracy siedzę
p.gif
biggrin.gif

Co do pracy to już K ma 4 oferty
laugh.gif
p.gif
niestety w PL ale dobre i to
p.gif
no dzięki bogu się ruszyło bo się zaczynałam bać
biggrin.gif

BURZOWATA - to 3mam kciuki ! mieszkanie to ważna sprawa oby się udało ;-)

RENATAT - to ja przed @ (aktualnie) tak mam że pochłaniam wszystko co się nawinie masakra ...

WAMPI - szybkiego rozwiązania problemów kompowych :-p

MAGDA - oj coś ciążę czuć od Ciebie :-D:-D :-p

MILENAAAA - no to oby gin zdążył wrócić ! oni to zawsze sobie urlop wezmą w najgorszym czasie :-p no w takim tc to ja się nie dziwie że Cię męczy chodzenie po urzędach zakupach itp. jeszcze w taką pogodę

MAMAA- przechwaliłaś :-p

Burzowata trzymam kciuki za mieszkanie&&&&

Renata hahhahahahah było mniej solić:p

Młodamama93
moja teściowa też cierpi na sarkoidozę a jeszcze po raku piersi jest;/

Wampi o masz się z tym kompem;/

Młodamamusia1
oj zalatana jesteś dziewczyno... A jak sprawy z mężem??

Magda oj może może trzymam kciuki&&&&&&

Milena
mam nadzieje że gin wróci zanim zaczniesz:)

Femme
no i super:) A klopsiki mmmmmmmmmmm

Oj dzisiaj czasu nie mam nawet dla Dominiki;/ na szczęście grzeczna bajki oglądała a teraz przy Harrym Potterze usnęła strasznie ma na niego fazę:p
Dziś z teściową i ogórki robiłam i właśnie skończyła drylować 10 kg wiśni dobrze że mecz przy tym oglądałam bo bym ocipiała:p Teraz chwila spokoju:p

Hej dziewczyny jestem w końcu ;)
W weekend czułam się strasznie M mnie zastąpił i zajmował się Wiki a ja mogłam odpocząć ;)
Wczoraj zaliczyłam pobranie krwi mam podziurawione obie ręce wygląda to komicznie od wczoraj ich zgiąć dobrze nie mogę wyglądam jak narkomanka jakaś koszmar wychodzę w bluzie po domu w bluzie bo się wstydzę tych siniaków:/
USG też było wczoraj i jest dzidzi małe w poniedziałek kolejne USG wezme fotki kupię ;)
Sandra w UK jak jestem już ponad 2lata i mam tu prowadzoną drugą ciążę to pierwszy raz mi lekarz tak powiedział z Wiki byłam całą ciąże na antybiotykach zaraz ide do lekarza właśnie antybiotyk zmienić :)
Am miałam dopisać Kasia uwierz ,że poród z Wiki to była pestka zaczęłam rodzić wody odeszły weszłam na babyboom i jeszcze napisałam ,że rodzę na mamusiach pojechałam i urodziłam a ciąża była straszna teraz jem same owoce i warzywa bo wczoraj mi kazała jeść położna ,żebym mogła jakieś witaminy dawać dziecku bo jak londuje w łazience to wszystko idzie wieczorem co z całego dnia :/
Ogólnie czuje się spoko mały się rusza już go czuje mam nadzije ,że jego bo z dwoma kobitami nie wytrzymam kupie sobie słuchawki na uszy i będę siedzieć cały dzień :D
Vampi wiesz każdy ma inne zdanie na temat aż tak młodych matek ,każda tak naprawde jest inna tak jak powiedziałaś ja np.nie potrafie zostawić Wiki samej z babką czy z M nawet bo się martwie czy nie płacze za mną my to wszędzie razem nawet do łazienki :D
Ja to może rozpieszczam Wiki jest moim oczkiem w głowie jestem pewna ,że mnie nigdy nie zostawi a facet może odejść bez żadnego ale jak urodzę drugie dziecko pewnie też będę latać koło dzieciaków jak szalona ale to normalne hehe

reklama
Do góry