reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam się no i witam nowe mamusie :):) Nie mam czasu was nadrabiać, bo non stop muszę gdzieś latać...Dzisiaj jadę się zapisać do okulisty do kliniki, ciekawwa jestem jak długo będę musiała na wizytę czekać, Jutro jadę z Amelką do przychodni po skierowanie na podcięcie wiązadła, bo mała coraz gorzej mówi, no i na ostatnie szczepienie musimy się umówić, bo w końcu mamy pozwolenie od nefrologa. Cały czas mi coś wyskakuje, że nawet wieczorem nie mam ani czasu ani ochoty wchodzić na kompa. Grześ już robi się coraz większy, i daje coraz mocniej o sobie znać ;) Coraz bardziej boli mnie kręgosłup. Dobra zmykam, myślę że później się pojawię :)

reklama
Hej:-)
U nas jakos bez wiekszych zmian.. procz tego ze czuje sie jakby czolg po mnie przejechal:/// ciagle te piersi daja sie we znaki i jajniki.. a na dodatek mam wrzoda w uchu..blechh.. a test moge zrobic dopiero za tydzien.. chyba zwariuje do tego czasu. Bo ja bym chciala juz wiedziec:):-D:tak:
Miala moze ktoras z Was zapaleniu gruczolu potowego pod pacha? bo ja chyba mam bo mnie tak tam boli i jedna i druga..
Juz w sobote siostra bedzie, tak sie ciesze:-D:-):tak::-p:tak::-):-D
Smialam sie wczoraj z T bo mialam z kuzynka wypic po lampeczce winka a on mowi ze mam nie pic bo na bank mam dzidzie w brzuchu i nie bede pic. Ja mowie ze jeszcze nic pewnego takze nie ma co przezywac, ale i tak wyszlo ze nie wypilam bo sie po poludniu bardzo zle czulam(ze prawie w markecie zwymiotowalam:-D:-D) i nie wypilam.
Zaraz musze troszke ogarnac sie i czekac na T jak wroci z pracy;)

Witam nowa mamusie:)
Milego dzionka;)

Witam się i ja :p T-mobile ma awarie, internet juz chodzi , ale strasznie wolno że aż nerwy biorą :angry::angry::angry::angry::angry: , ciekawe ile to potrwa . Byłam dziś u gin i dosłownie padłam tam prawie , od Przyszłego tygodnia Idzie na Urlop , a ja chciałam żeby on był przy porodzie :-:)-:)-(....ale stwierdził że może zdąży wrócić ( a było by świetnie ) ale to się okaże :) Duszno dziś strasznie , poszłam do gin i do urzędu i mam dość , a jeszcze zakupy mnie czekają brrr ..... Mój P. w końcu podpisał umowę , i jakoś bezpieczniej się teraz czuję . wiadomo ze prace ma :tak::tak::tak::tak: Ok odpisze to co pamiętam i uciekam cos zjeść .

Kasiek
Fajnie że wyjazd się udał :-) Śliczna ta twoja córa :tak::tak::tak:
mamaa Witaj :-) Śliczny synuś. Co do karmienia piersią niestety ale nie pomogę :)
Ola Jasne że Cię Pamiętamy , jak byśmy mogły zapomnieć;-)
Femme Spokojnie , znajdzie :) Kciukasy za prace &&&
Burzowata Kciuki za mieszkanie &&&&
RenataT Nałogowo w lesie ;) Oby opuchlizna szybko zeszła &&&&
Wampi Co ty masz z tym twoim sprzętem :-):-)
Liza Dziś chyba taki dzień, ja też chętnie przespała bym cały dzień .
Magda Gruczołów potowych nie miałam , i nie znam nikogo kto by to przechodził . Kciuki za || na teście :)

Milego dnia kochane ; ****

Ostatnia edycja:
cześć!!

dziękuje za ta miłe przyjecie na Wasze forum:)
wampi,Milenaaaaa również witam:)
Liza Tymon w dzień ciągle przy cycu zje obiadek po bawi się i za pół godziny cycka chce , w nocy budzi się tylko raz i czasem nie chce mleka tylko wodę mu podaje .

dziś mój młody cały czas jęczy tylko na rączki by chciał :no:

Witam ja od raa zalatwiam sprawy, juz mam dosc a przede mna jeszcze praca. Malutka caly czas ma katarek wiec o szczepieniu nawet nuie myslimy aby sie zalapala.

Dzień doberek
wink2.gif

Ja od rana na nogach latam najpierw wybrałyśmy się z Niną na większe zakupy a później GOTOWAŁAM ~!!
shocked.gif
shocked.gif

Zrobiłam krupnik ... ale nie wyszedł
laugh.gif
p.gif
jakiś taki dziwny za słony Nina nie chciała może K zje
laugh.gif

Ale pulpeciki w sosie koperkowym za to pychotka
biggrin.gif

Ogarnęłam chałupę i tak oto już w pracy siedzę
p.gif
biggrin.gif

Co do pracy to już K ma 4 oferty
laugh.gif
p.gif
niestety w PL ale dobre i to
p.gif
no dzięki bogu się ruszyło bo się zaczynałam bać
biggrin.gif

BURZOWATA - to 3mam kciuki ! mieszkanie to ważna sprawa oby się udało ;-)

RENATAT - to ja przed @ (aktualnie) tak mam że pochłaniam wszystko co się nawinie masakra ...

WAMPI - szybkiego rozwiązania problemów kompowych :-p

MAGDA - oj coś ciążę czuć od Ciebie :-D:-D :-p

MILENAAAA - no to oby gin zdążył wrócić ! oni to zawsze sobie urlop wezmą w najgorszym czasie :-p no w takim tc to ja się nie dziwie że Cię męczy chodzenie po urzędach zakupach itp. jeszcze w taką pogodę

MAMAA- przechwaliłaś :-p

Burzowata trzymam kciuki za mieszkanie&&&&

Renata hahhahahahah było mniej solić:p

Młodamama93
moja teściowa też cierpi na sarkoidozę a jeszcze po raku piersi jest;/

Wampi o masz się z tym kompem;/

Młodamamusia1
oj zalatana jesteś dziewczyno... A jak sprawy z mężem??

Magda oj może może trzymam kciuki&&&&&&

Milena
mam nadzieje że gin wróci zanim zaczniesz:)

Femme
no i super:) A klopsiki mmmmmmmmmmm

Oj dzisiaj czasu nie mam nawet dla Dominiki;/ na szczęście grzeczna bajki oglądała a teraz przy Harrym Potterze usnęła strasznie ma na niego fazę:p
Dziś z teściową i ogórki robiłam i właśnie skończyła drylować 10 kg wiśni dobrze że mecz przy tym oglądałam bo bym ocipiała:p Teraz chwila spokoju:p

Hej dziewczyny jestem w końcu ;)
W weekend czułam się strasznie M mnie zastąpił i zajmował się Wiki a ja mogłam odpocząć ;)
Wczoraj zaliczyłam pobranie krwi mam podziurawione obie ręce wygląda to komicznie od wczoraj ich zgiąć dobrze nie mogę wyglądam jak narkomanka jakaś koszmar wychodzę w bluzie po domu w bluzie bo się wstydzę tych siniaków:/
USG też było wczoraj i jest dzidzi małe w poniedziałek kolejne USG wezme fotki kupię ;)
Sandra w UK jak jestem już ponad 2lata i mam tu prowadzoną drugą ciążę to pierwszy raz mi lekarz tak powiedział z Wiki byłam całą ciąże na antybiotykach zaraz ide do lekarza właśnie antybiotyk zmienić :)
Am miałam dopisać Kasia uwierz ,że poród z Wiki to była pestka zaczęłam rodzić wody odeszły weszłam na babyboom i jeszcze napisałam ,że rodzę na mamusiach pojechałam i urodziłam a ciąża była straszna teraz jem same owoce i warzywa bo wczoraj mi kazała jeść położna ,żebym mogła jakieś witaminy dawać dziecku bo jak londuje w łazience to wszystko idzie wieczorem co z całego dnia :/
Ogólnie czuje się spoko mały się rusza już go czuje mam nadzije ,że jego bo z dwoma kobitami nie wytrzymam kupie sobie słuchawki na uszy i będę siedzieć cały dzień :D
Vampi wiesz każdy ma inne zdanie na temat aż tak młodych matek ,każda tak naprawde jest inna tak jak powiedziałaś ja np.nie potrafie zostawić Wiki samej z babką czy z M nawet bo się martwie czy nie płacze za mną my to wszędzie razem nawet do łazienki :D
Ja to może rozpieszczam Wiki jest moim oczkiem w głowie jestem pewna ,że mnie nigdy nie zostawi a facet może odejść bez żadnego ale jak urodzę drugie dziecko pewnie też będę latać koło dzieciaków jak szalona ale to normalne hehe

reklama
Do góry