reklama
sali04
Mama-to moja kariera
Mmama witajJa tez jestem z Bydgoszczy//a skąd dokładnie jestes??
Ja dzisiaj zjechałam z dzialencji ogarnąc hacjendę hehe.
W sobote robiłam imprezke z "młodymi"sąsiadami a wczoraj z ich rodzicami mini posiadówka przy grilu...
Kurzawa w domu straszna jak pomysle ze jeszcze nasz pokój...no ale bynajmniej bedzie spokoj na lata
Ja dzisiaj zjechałam z dzialencji ogarnąc hacjendę hehe.
W sobote robiłam imprezke z "młodymi"sąsiadami a wczoraj z ich rodzicami mini posiadówka przy grilu...
Kurzawa w domu straszna jak pomysle ze jeszcze nasz pokój...no ale bynajmniej bedzie spokoj na lata
femme fatal
Mama Ninki :)
MAMAAA - w tym linku co Ci dałam jest też opisane jak zdjęcia wstawić ;-) o widzę już sobie poradziłaś :-) słodzinka z Tymka ;-)
SALI - marzy mi się posiadówka przy grilu chyba będę musiała zorganizować
SALI - marzy mi się posiadówka przy grilu chyba będę musiała zorganizować
Ostatnia edycja:
pinky sky
Fanka BB :)
mamaa tak na przyszłość nie pisz posta pod postem tylko używaj edycji jeśli od poprzedniego nie minęła godzina
Tymek słodziak A Ty jeszcze buzią nam się pokaż
Sali ja już chyba na chwilę mam dość grila
Zobacz załącznik 486745
Macie Domkę z namiotowania
Tymek słodziak A Ty jeszcze buzią nam się pokaż
Sali ja już chyba na chwilę mam dość grila
Zobacz załącznik 486745
Macie Domkę z namiotowania
Mamaa- Witaj. Śliczny synuś.
Mój mi daje czadu tak źle tak niedobrze wymagania ma jak 150. Całymi dniami na dworze a jak do domu wracamy to się budzi i dawaj na ręce chodzić. Ręce mi odpadają nogi w tyłek wchodzą a kręgosłup łamie w pół. Jak usiądę was poczytam trochę to jest spoko ale już na odpisywanie nie mam czasu i siły hiihi. Cyca nie ciągnie po jakimś czasie przystawiania zaczął mi się burzyć odpychać złościć i koniec, odwraca łepek i nawet nie spojrzy no a pokarmu trochę jeszcze produkuje. A już szło tak dobrze ze i bez kapturka pociągał:-(.
Mój mi daje czadu tak źle tak niedobrze wymagania ma jak 150. Całymi dniami na dworze a jak do domu wracamy to się budzi i dawaj na ręce chodzić. Ręce mi odpadają nogi w tyłek wchodzą a kręgosłup łamie w pół. Jak usiądę was poczytam trochę to jest spoko ale już na odpisywanie nie mam czasu i siły hiihi. Cyca nie ciągnie po jakimś czasie przystawiania zaczął mi się burzyć odpychać złościć i koniec, odwraca łepek i nawet nie spojrzy no a pokarmu trochę jeszcze produkuje. A już szło tak dobrze ze i bez kapturka pociągał:-(.
femme fatal
Mama Ninki :)
MAMAA - no teraz to wyglądasz jak forumowiczka pierwsza klasa jak natrafiłaś w ogóle na to miejsce ? ;-) nudzi się w domu pewno co ?
KASIEK - Domka super wygląda w tych krótkich włosach muszę Ci powiedzieć ona wiedziała co robi
A ja tak spojrzałam na zegarek i się zdziwiłam prawie 2h szukałam pracy i tak mi czas zleciał że szok
KASIEK - Domka super wygląda w tych krótkich włosach muszę Ci powiedzieć ona wiedziała co robi
A ja tak spojrzałam na zegarek i się zdziwiłam prawie 2h szukałam pracy i tak mi czas zleciał że szok
kasiek88kasiek fajna masz córeczkę
Papitkaa ale Ty masz maluszka w domku fajnie mój to już duży chlopaczek
femme fatal szukałam jakiegoś forum dla mam i trafiłam na wasze, no trochę się nudzi Tymek jest grzeczny więc w domu sobie po sprzątam ,wypiorę, coś tam ugotuje w czasie gdy on się bawi zabaweczkami albo gdy śpi .
PYTANIE KIEROWANE DO MAM KTÓRE MAJĄ STARSZE DZIECIACZKI jak długo karmiłyście dzieci piersią? ja nadal daje małemu bez cycka nie uśnie z butelki mleka nie ruszy ale wodę czy soczek tak.
Papitkaa ale Ty masz maluszka w domku fajnie mój to już duży chlopaczek
femme fatal szukałam jakiegoś forum dla mam i trafiłam na wasze, no trochę się nudzi Tymek jest grzeczny więc w domu sobie po sprzątam ,wypiorę, coś tam ugotuje w czasie gdy on się bawi zabaweczkami albo gdy śpi .
PYTANIE KIEROWANE DO MAM KTÓRE MAJĄ STARSZE DZIECIACZKI jak długo karmiłyście dzieci piersią? ja nadal daje małemu bez cycka nie uśnie z butelki mleka nie ruszy ale wodę czy soczek tak.
reklama
Witam
Femme napewno K znajdzie pracę , trzymam kciuki aby jak najszybciej,
Kasiek super Wam się wypad udał , super zdjęcia
Mamma witaj
Sali fajnie masz z tym grillem , my w zeszłym roku czesto grilowalismy w tym czasu coraz mniej
prosimy jeszcze o głosiki Jak herbata, to tylko ze szklanki!: Konkurs
historia nr 5 , prosimy o głosiki
Femme napewno K znajdzie pracę , trzymam kciuki aby jak najszybciej,
Kasiek super Wam się wypad udał , super zdjęcia
Mamma witaj
Sali fajnie masz z tym grillem , my w zeszłym roku czesto grilowalismy w tym czasu coraz mniej
prosimy jeszcze o głosiki Jak herbata, to tylko ze szklanki!: Konkurs
historia nr 5 , prosimy o głosiki