Snoopy współczuje takiego faceta... Takiego du.ka to bez zastanowienia bym o alimenty podała... I faktycznie bardzo dobrze że ślubu nie wzięliście... U mnie rodzice jak sie dowiedzieli że Marka ojciec był taki to też sie o mnie bali, ja też mialam chwile zwątpienia ale w sumie bezpodstawnie... Ile moj łez wylał w moje ramie jak mi opowiadał że jego mama czy siostra mówiły mu że będzie taki jak jego ojciec... Ale ja w nim widze wspaniałego faceta... I tobie życze żebyś znalazła takiego który będzie z radością sie wami opiekował i który pokocha was bezgranicznie...
Galarecia my narazie ślubu nie planujemy... Wiadomo rodziny chcą ale dla nas slub to i tak sprawa która niczego nie zmieni... Jesteśmy razem, razem być chcemy a jak już maleństwo troszke podrośnie to pomyślimy o ślubie... Co do mieszkania to i tak maluch będzie pokoik dzielić z nami bo 2tyg przed tym jak dowiedzieliśmy sie że jestem w ciąży to kupiliśmy meble do sypialni a drugi pokuj typwo gościnny jest no i teraz nie ma gdzie postawić naszego łóżka 160/200 żeby dzidzi pokój zrobić...
Galarecia my narazie ślubu nie planujemy... Wiadomo rodziny chcą ale dla nas slub to i tak sprawa która niczego nie zmieni... Jesteśmy razem, razem być chcemy a jak już maleństwo troszke podrośnie to pomyślimy o ślubie... Co do mieszkania to i tak maluch będzie pokoik dzielić z nami bo 2tyg przed tym jak dowiedzieliśmy sie że jestem w ciąży to kupiliśmy meble do sypialni a drugi pokuj typwo gościnny jest no i teraz nie ma gdzie postawić naszego łóżka 160/200 żeby dzidzi pokój zrobić...