reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

POLNA - no to dobrze że już w domku :-) czekam na więcej info :-p

Ja na szczęście nie puchnę za to chyba zaczynam mieć odleżyny bo już jak bym się nie położyła to mnie wszystko boli ... :/ ale Kuba dostał dzisiaj wypłate to może w sobotę do zoo albo do kina się wybierzemy to w końcu z domu wyjdę :-)

reklama
Femme to dobrze że jak tak leżysz to że nie tyjesz... Ja to bym pewnie z 40kg przytyła jak bym leżała...:-p
Madzik nie no boleć to az nie bolą... ciśnienie mam oki... dzisiaj już troszke lepiej wygladają (chyba dzięki wczorajszym burzom)
Asiowo oj pędż do lekarza i to szybciutko...
Netgirl oby przez te 2miesiące coś zrozumiał i żeby wam sie ułożyło... Przesyłam duzziiio pozytywnych fluidków...

Ja dzisiaj po KTG... następne w poniedziałek... dobrze żedzisiaj szybko poszło... Ale małemu strasznie tętno skakało (110 do 160) a ja ciągle miałam jakby skurcz... non stop ok 18% czasami skoczyło na 20pare do 30... no ale lekarz stwierdził że wsio oki... to sie mniej martwie :-)

Hej Kochane!
Wy to czasem nie macie umiaru w produkcji postów :-p
Ja już z pracki wróciłam..Przenieśli mnie już na lżejszy dział! <JUPI> :-)
A dzisiaj stałam prawie cały czas w jednym miejscu i mnie tak krzyż boli, że hej :-(
Ale po drodze z pracy nabyłam nowe spodenki. Oczywiście większe, bo te, które mam to się ciasnawe zrobiły, a nie chce gnieść dzidzi :tak:

Mikus_a ja w ogóle nie mogę pojąć, że ci ludzie tutaj jeszcze żyją z taką opieką zdrowotną! Przecież to jest normalne, że pierwsze 3 miesiące są najważniejsze i opieka powinna być. Jakies badania, choćby głupia cytologia, czy biologia pochwy. W ciąży o infekcję nietrudno, a z tego, co wiem, to może bardzo dzidziusiowi zaszkodzić! Ale oni to mają w d...! Chyba naprawdę wychodzą z założenia, że szkoda tracić kasy na badania, bo a nuż, się coś stanie! :angry:

Netgirl Przykre, że Twój tak się zachowuje...Może trochę go przerosło to wszystko i dlatego tak robi. Ale z drugiej strony nic go nie usprawiedliwia!
Musisz dalej próbować rozmawiać, póki wszystko jest świeże, bo między ludźmi szybko się tworzy przepaść..Trzymam kciuki i wierzę,że wszystko się Wam ułoży!

A ja znowu śpiąca :-D Ale jeszcze musze obiadek ugotować...

Miłego popołudnia, buziaczki!

POLNA witamy spowrotem:p FEMME a o jakie puchniecie ci chodzi??? takie ze np jakas czesc ciala ci puchnie np stopy, czy chodzi ci o ogólne puchniecie-czyli tycie?? JA WLASNIE ZROBILAM KARPATKE, PIERWSA W MOIM ZYCIU I CIASTO FAJNIE MI SIE UDALO, GÓRKI FAJNE WYSZLY ALE KREM SPIEPSZYLAM, ZA ZATKI MI WYSZEDL I WYCIEKA Z CIASTA. ALE ZJESC SIE DA, NA DRUGI RAZ BEDE WIEDZIEC JAK KREM ZROBIC:p

KASIA - nie tyje bo mało jem :-p

OLENKA - ja nie puchnę w ogóle :-p ani nie tyje ani to 2 puchnięcie :-p chociaż mam te 9kg na + to w sumie nie widać :-) tylko dziwnie chodzę z tym brzuchem bo ostatnio mi wyskoczył że hej :-p

FEMME aha. mi wlasnie tez wyskoczyl w szybkim tempie...tak nagle. ja mam 8 kg wiecej ale u mnie to jest widac bo malutka jestem i pewnie dlatego. mnie to szybciej bedzie mozna przeskoczyc niz obejsc:p a co do chodzenia to ja zaczynam juz chodzic jak kaczka, tak mnie smiesnie buja...niewiem czy to normalne?!

KasiaF87 kurcze, a mnie bola, i zyly mi na wierzch wychodza, zeby tylko zylakow nie bylo, to pewnie dlatego lekarz do szpitala chce mnie wyslac, do tego jescze te straszne rozstepy...brrr
A z KTG skoro lekarz powiedzial ze wszystko ok, to nie masz sie czym martwic, tylko psychicznie przygotowywac do porodu:-)

MIKA - dlatego ja nie wiem czy kiedykolwiek ślub wezmę ... zauważyłam że facetom po ślubach odbija...

OLENKA - no ja też tak jak kaczka :-p Kuba to nawet ostatnio mnie nakręcił i pokazał :-p bekę ze mnie kręci i od Pand wyzywa :-p (oczywiście dla żartów :-p )

NETGIRL - taaa ... pierwsze tygodnie po porodzie to chyba jeszcze gorzej będzie jak krocze będzie boleć :-p modelka ta :-p chyba po orgi z 10 murzynami :-p

reklama
ONA MIKA kurcze widze ze problem &quot;facet&quot; nie dotyczy tylko netgirl. normalnie niewiem co powiedziec. to jest poprostu przykre, ludzie sie kochaja a tak dziwnie zachowuja
FEMME jak ty tez tak chodzisz to sie ttym nie przejmuje...:p gorzej jakby to tylko mnie tak dziwnie wyginalo:)

Do góry