reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witam wszystkie mamusie :-):-), mój mąż jeszcze nigdy mnie nie uderzyl ;-) i bym mu nie pozwolila żeby to zrobił chociaz wiem że by tego nie zrobił bo by sam nie zniusł tego że ja cierpie a tym bardziej że nasze dziecko cierpi:-) ja też go nigdy nie uderzyłam i nie zrobie tego za bardzo go kocham :laugh2::laugh2: .Ja bym nie pozwoliła aby mąż mnie uderzył radze wam dziewczyny jak dojdzie do tego to się sprzeciwcie mu i tyle:wściekła/y: bo małżęństwo lub związek z taką osoba która bije i zadaje ból drugiej osobie to nie ma sensu:wściekła/y::no: pozdrawiam.

NETGIRL masz rację z tą przeprowadzką. Może w końcu zrozumie że jego zachowanie jest złe i może przez to Was stracić.
witam nowe mamusie.
IZABELLA Widzę że niedaleko siebie mieszkamy jeśli to ten Ełk na podlasiu.
ASIOWO Gratuluję przespanej nocy. Mareczek dziś też pierwszy raz przespał całą noc. I ja w końcu się wyspalam.
Dzisiaj jednak nie mogłam pojechać do gina bo S cały czas zajęty. Autobusem nie mogę jechać bo musiałabym Mareczka ze sobą zabrać i byłoby ciężko. Ach...

KASIA, OLENKA, MIKA - no ja to i przed ciążą straszna beksa byłam :-p ale to głównie z nerwów jak się zdenerwuje to albo się popłacze albo zacznę rzucać wszystkim co się nawinie więc lepiej się popłakać :-p

MIKA - oj bidulko ty jeszcze cierpisz ;/ ja myślę że powinnaś z tym do szpitala iść ...

WITAJ IZABEL

NETGIRL - ta u nas też się zaczynało od popychanek ... później to normalnie masakra była raz to mnie prawie udusił ja mu prawie butelkę na głowie rozbiłam normalnie patologia ... co prawda zawsze był po alkoholu ale to go nie tłumaczy ... no i się rozstaliśmy przeszliśmy co przeszliśmy i teraz jest zupełnie inaczej ale i tak wiem że potrafi ... i teraz już wiem że nie można wybaczać nawet głupiego pchnięcia bo to się później rozwija ...ale też nie popieram takiego gadania jak MIKUSA czy WIKI bo wy to zauważyłam zawsze tylko jedno "dupek odejdź od niego" ... ona ma z nim dziecko kocha go on ją tylko mają kryzys nie jesteśmy idealni i czasami wychodzi to zło z nas ... ja jestem zdania że skoro już się zdecydowało na to wszystko to trzeba walczyć o związek a nie zostawiać się od razu ... i NETGIRL ma racje na razie odizoluj się od niego skoro rozmowy nic nie dają i miejmy nadzieje że jak najszybciej do niego dojdzie co robi...

EWI - a czym on kur** tak zajęty ?! chyba Twoje zdrowie jest najważniejsze co ? boże mnie krew nagła zalewa jak słyszę takie rzeczy ...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
NETGIRL - no u mnie to patola była normalna :-p ale się ułożyło więc jestem przykładem na to że może być dobrze ;-)

MIKUSA - haha a broń boże w życiu sobie nie pozwolę na to żeby mnie facet bił ... teraz Kuba jak na mnie głos podniesie to jest od razu sprowadzany do parteru. ale nikt NETGIRL nie bije jak byś nie zauważyła ... ja też jestem zdania że jak dochodzi już do rękoczynów to trzeba spierdzielać albo iść na terapie jakąś...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mój m własnie był u lekarza... ma półpasiec:baffled: nie wiem co robic... zeby Paulinka tego swinstwa nie złapała... masakra:wściekła/y: ehhh.... chyba pojade z nia odrazu do lekarza!!! nie no... spanikowałam:-(

Witam Mamusie !! ja dzis wyszlam ze szpitala-mniejwiecej nadrobilam zaleglosci wiec wiem o co chodzi :tak: do szpitala znowu ide 15 wrzesnia na to echo przelykowe ale to napisze jutro bo jakos nie mam czasu pisac :sorry2:

Asiowo ojej polpasiec to powazna choroba !! Lepiej niech Twoj mezus dobrze go wyleczy bo potem moga byc jakies komplikacje , ja wlasnie przez to swinstwo mam teraz rozrusznik :-(
i masz racje idz do lekarza z Paulinka i popytaj sie jak Ja zabezpieczyc ;-)

Jutro do Was wpadne bo poki Ala spi chce jeszcze posprzatac w pokojach !!

reklama
Witam laseczki, i nowe mamusie
netgirl kurcze, ja Was zawsze uwazalam za idealna pare, ze zawsze sie dogadujecie, i macie naprawde partnerski zwiazek, ale pamietam ze pisalas, ze macie jakies problemy z mieszkaniem i praca Twojego meza, moze to ten stres wszystko powoduje, a on nie chce Ci o wszystkim mowic, i Ty jestes jedyna osoba na ktorej moze sie wyladowac??? Uwazam, ze skoro nie da sie z nim normalnie porozmawiac, to dobra decyzja z przeniesieniem do drugiego pokoju, moze cos mu przemowi do rozsadku, trzymam za Was kciuki
Kasia a bardzo puchniesz???? bo u mnie tez widze ze nogi to jak balony mi sie robia, i strasznie bola wieczorem
Asiowo dziewczyny maja racje, zobacz czy mala sie nie zarazila

Do góry