reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

U nas tez pięknie 37 stopni na termometrze, Mela na krótko ubrana i mały też bodziaki krótki rękaw i krótkie spodenki, skarpeteczki i chusteczka na główkę. Ja tam nie narzekam pięknie jest, dzieci od 9 do 11 na dworku potem na południe do domku i teraz znowu z babcia a u mnie pakowania ciąg dalszy i na dworek tylko na chwilę byłam i po męża pojechałam ale w samochodzie masakra nie wiem jak jutro wytrzymamy musimy chyba o 5 rano wyjechać.

Ech musiałam kupić starszej jakieś szmaciaki butki, bo dziś rano sobie uświadomiłam,że mogłam zabrać z przedszkola bo w domku tylko adiadaski i patofelki no i kalosze i w każdych z tych butów w taki upał to w nóżki za gorąco. Ale udało się nam w 4 sklepie w ccc kupić butki, bo w trzech poprzednich albo jej rozmiarówki nie było albo cena za szmaciaki taka, że kosmos

Ostatnia edycja:
reklama
liza jaki syropp z mleczu??? a to nie jest trujące?? :-p

wow super macie pogodę ! zazdroszcze :-)

a my byliśmy w lesie.. dziewczyny się wybiegały , Vi rzucała kamienie do rzeki , Emma się cieszyła jak szalona z tego :-p
ja się zmęczyłam :-p hehe

u nas ciepło , wiatru zero ale mimo to nie aż tak jak miesiąc temu ;-)
kurtki dla dzieci obowiązkowo tym bardziej ze maja katarek lekki....

Kamcia, gosia Mniszek lekarski

jak was interesuje to jutro badz w poniedzialek przepisze wam jak sie robi, na necie jest tego sporo i rózne proporcje:tak: ja mam sprawdzony od mamy.

dzien minol.... wykompani, zmeczeni...
w domu25 stopni wrrrr.... zima zimno, latem znow goraco;P
milego wieczorku:*

hej :)

padam. te slonce mnie wykonczylo. wczorajsza czerwona ma opalenizna dziś juz jest brązowa. No ale ramiona i szyje to sobie niezle spieklam :)
Oskarek wygląda jak buraczek. szyjka, rączki czerwoniutkie. Filip opalony juz na brązowo. ten to ma szczescie, karnacja po Ł.. jak cygan :D

w cieniu 25 stopni u nas bylo.

Dziewczyny co do ubierania to sorki za słowa ale moja kuzynka jest jakaś niedo****na, dziś u mnie na termometrze 37 stopni a ona ma dwójkę dzieci i tak starszy 7 latek ubrany w granatowy dres welurowy, Bóg wie co pod bluzą dresową i 3 latka w grubych rajstopach na to spodnie 3/4 , bluzka z długim rękawem i kamizelka. To mój mały w bodziku z krótkim rękawem i krótkie spodenki, starsza w pewnym momencie dnia nawet bluzkę zciągneła a oni tak dzieci ubierają, no chyba że może to ze mną coś nie tak?????!!!!!

Dzieci już śpią i ja zaraz się kładę, chyba się zlituje nam mężem i dam mu się poprzytulać tylko on będzie musiał przejąć pałeczkę bo ja pazurki pomalowałam.

LASKI biorę lapka ze sobą, jak czas pozwoli a przede wszystkim zasięg to czasem zajrzę.

Buziaki jutro o 5 wyjazd i 330km przed nami.

Dobry wieczór :-)

Dziękuję dziewczyny ;-)

ta pogoda jest przepiękna ;d . 27 stopni cud miód ;d .
no i cały dzień spędzamy na spacerze oczywiście mam spalone ramiona i boli jak cholera :-( .
Młody szaleje na dworze lubi się huśtać ;-) .
Dzisiaj siedział na ziemi i sam wstał i zrobił dwa kroczki i bam na dupcie ;-) .
Byliśmy na meczu dzisiaj ;-) . Rafał próbował kopać piłke z piłkarzem ;-) nawet mu to szło ;d . a Rafałek był ubrany w strój sportowy CHELSEA ;d , ;-) .

a to sobie ja ;-) .
Zdjęcie-0123.jpg
a to mój mężczyzna ;-)

P050412_17.35.jpgP280312_15.32.jpgZdjęcie-0124.jpg

a co Tu tak słabiutko??? Czyżby weekend:-D
my bylismy dzis u drugich dziadkow Ami,chlop mnie powkurzal i to ostro a teraz daj buuzi a fee!!!
dorotar myślę ze wszystko z Toba ok! Udanej podrózy:tak:i super wypoczynku:)
mloda Ale ten Twoj mezczyzna juz duzy jest slodki:) Fajny kolorek:)
liza jakbyś mogła to poprosze:)

Cześć dziewczyny !

Powiedzcie mi jak poinformowaliście rodziców że zostaną dziadkami ?
Ja jakoś nie mogę się przemóc ... już było kilka momentów że już miałam powiedzieć a tu wymiękałam i dawałam spokój.

Mam 19 lat urodzę na początku stycznia a w maju matura ... myślę że jakoś się wszystko ułoży

reklama
Cluue tacie powiedziałam od razu jak wróciłam od ginekologa a mamie napisałam smsa, bo nie było jej wtedy w Polsce :-p

Ale tu cisza. Pewnie wszystkie na dworze z dziećmi ;-) ja siedzę w domu i zamulam, bo Zuzia na dwa dni pojechała do mojej mamy :tak: ale u nas taki upał, że nawet nie chciałoby mi się iść na spacer :-p

Do góry