reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

U nas tez pięknie 37 stopni na termometrze, Mela na krótko ubrana i mały też bodziaki krótki rękaw i krótkie spodenki, skarpeteczki i chusteczka na główkę. Ja tam nie narzekam pięknie jest, dzieci od 9 do 11 na dworku potem na południe do domku i teraz znowu z babcia a u mnie pakowania ciąg dalszy i na dworek tylko na chwilę byłam i po męża pojechałam ale w samochodzie masakra nie wiem jak jutro wytrzymamy musimy chyba o 5 rano wyjechać.

Ech musiałam kupić starszej jakieś szmaciaki butki, bo dziś rano sobie uświadomiłam,że mogłam zabrać z przedszkola bo w domku tylko adiadaski i patofelki no i kalosze i w każdych z tych butów w taki upał to w nóżki za gorąco. Ale udało się nam w 4 sklepie w ccc kupić butki, bo w trzech poprzednich albo jej rozmiarówki nie było albo cena za szmaciaki taka, że kosmos

Ostatnia edycja:
reklama
liza jaki syropp z mleczu??? a to nie jest trujące?? :-p

wow super macie pogodę ! zazdroszcze :-)

a my byliśmy w lesie.. dziewczyny się wybiegały , Vi rzucała kamienie do rzeki , Emma się cieszyła jak szalona z tego :-p
ja się zmęczyłam :-p hehe

u nas ciepło , wiatru zero ale mimo to nie aż tak jak miesiąc temu ;-)
kurtki dla dzieci obowiązkowo tym bardziej ze maja katarek lekki....

Kamcia, gosia Mniszek lekarski

jak was interesuje to jutro badz w poniedzialek przepisze wam jak sie robi, na necie jest tego sporo i rózne proporcje:tak: ja mam sprawdzony od mamy.

dzien minol.... wykompani, zmeczeni...
w domu25 stopni wrrrr.... zima zimno, latem znow goraco;P
milego wieczorku:*

hej :)

padam. te slonce mnie wykonczylo. wczorajsza czerwona ma opalenizna dziś juz jest brązowa. No ale ramiona i szyje to sobie niezle spieklam :)
Oskarek wygląda jak buraczek. szyjka, rączki czerwoniutkie. Filip opalony juz na brązowo. ten to ma szczescie, karnacja po Ł.. jak cygan :D

w cieniu 25 stopni u nas bylo.

Dziewczyny co do ubierania to sorki za słowa ale moja kuzynka jest jakaś niedo****na, dziś u mnie na termometrze 37 stopni a ona ma dwójkę dzieci i tak starszy 7 latek ubrany w granatowy dres welurowy, Bóg wie co pod bluzą dresową i 3 latka w grubych rajstopach na to spodnie 3/4 , bluzka z długim rękawem i kamizelka. To mój mały w bodziku z krótkim rękawem i krótkie spodenki, starsza w pewnym momencie dnia nawet bluzkę zciągneła a oni tak dzieci ubierają, no chyba że może to ze mną coś nie tak?????!!!!!

Dzieci już śpią i ja zaraz się kładę, chyba się zlituje nam mężem i dam mu się poprzytulać tylko on będzie musiał przejąć pałeczkę bo ja pazurki pomalowałam.

LASKI biorę lapka ze sobą, jak czas pozwoli a przede wszystkim zasięg to czasem zajrzę.

Buziaki jutro o 5 wyjazd i 330km przed nami.

Dobry wieczór :-)

Dziękuję dziewczyny ;-)

ta pogoda jest przepiękna ;d . 27 stopni cud miód ;d .
no i cały dzień spędzamy na spacerze oczywiście mam spalone ramiona i boli jak cholera :-( .
Młody szaleje na dworze lubi się huśtać ;-) .
Dzisiaj siedział na ziemi i sam wstał i zrobił dwa kroczki i bam na dupcie ;-) .
Byliśmy na meczu dzisiaj ;-) . Rafał próbował kopać piłke z piłkarzem ;-) nawet mu to szło ;d . a Rafałek był ubrany w strój sportowy CHELSEA ;d , ;-) .

a to sobie ja ;-) .
Zdjęcie-0123.jpg
a to mój mężczyzna ;-)

P050412_17.35.jpgP280312_15.32.jpgZdjęcie-0124.jpg

a co Tu tak słabiutko??? Czyżby weekend:-D
my bylismy dzis u drugich dziadkow Ami,chlop mnie powkurzal i to ostro a teraz daj buuzi a fee!!!
dorotar myślę ze wszystko z Toba ok! Udanej podrózy:tak:i super wypoczynku:)
mloda Ale ten Twoj mezczyzna juz duzy jest slodki:) Fajny kolorek:)
liza jakbyś mogła to poprosze:)

Cześć dziewczyny !

Powiedzcie mi jak poinformowaliście rodziców że zostaną dziadkami ?
Ja jakoś nie mogę się przemóc ... już było kilka momentów że już miałam powiedzieć a tu wymiękałam i dawałam spokój.

Mam 19 lat urodzę na początku stycznia a w maju matura ... myślę że jakoś się wszystko ułoży

reklama
Cluue tacie powiedziałam od razu jak wróciłam od ginekologa a mamie napisałam smsa, bo nie było jej wtedy w Polsce :-p

Ale tu cisza. Pewnie wszystkie na dworze z dziećmi ;-) ja siedzę w domu i zamulam, bo Zuzia na dwa dni pojechała do mojej mamy :tak: ale u nas taki upał, że nawet nie chciałoby mi się iść na spacer :-p

Do góry