reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Vi Sto lat dla Emmy ;*
też robiłam dzisiaj gulasz z kaszą :-p

EWI wyleguj się w łóżeczku i niech Ci S. usługuje :-):-)

Liza fajna gromadka ;-) w końcu te ciepłe ciuchy można zrzucić :-p

Ale u nas gorąco dzisiaj :-) na dworze trochę byłyśmy, do sklepu zaszłyśmy, ale za długo też się nie da, bo gorąco.
W ogóle jakaś masakra, bo widziałam nie jedno dziecko w czapce i kurtce :sorry: matki powariowały! ok 27 stopni a dzieciaki tak grubo ubrane :sorry:

reklama
Nie dawno wróciliśmy, mały zasypia a córka robi pierożki z babcią.
Z Amelką u neurologa w porządku, mamy ją obserwować i w razie niepokojących obiawów typu drgawki na przykład od razu lecieć do lekarza.
No i mam kupić jej syrop z magnezem by troszkę ostudzić jej nadpobudliwość.

Później was nadrobię.

VIKAMCIA 6kg na 6miesięcy to kloci??? No co Ty w sumie moja na pół roku miała też 6kg ale mały na 4 miesiące miał 7.100 to dopiero jest klocuch:-D
Najlepszego dla Emmy.

OLA u mnie 30stopni ale fajnie tak, jedynie w aucie parówka jest.

LIZA słodkie dzieciaczki.

ANETKA u mnie to samo widzę gościu z Kauflandu wychodzi z takim maluchem jak mój Kacper a mała miała rajstopy grube, spodnie i kurtka i Bóg wie co jeszcze pod tą kurtką, a sam na krutki rękaw się ubrał no idioci. A mój mały w samym bodziku i spodenkach i plecki się pociły.

Nieuwaga Amelki doprawi mnie kiedyś o zawał, noż przewróciła się i walneła w ucho o róg stołu.

dorotar maluch jak maluch, chociaż i tak na pewno mu gorąco, ale przynajmniej nie biega. Ja widziałam takie dzieci w Zuzi wieku mniej więcej, na placu zabaw bawiły się tak ubrane :sorry: ale na szczęście większość jest normalnie ubranych :tak:;-)

ANETKA no co Ty przecież taki maluch jeszcze bardziej odczuwa ciepło niż my więc też mu gorąco.

Qzwa jakaś linka mi się odczepiła w aucie, a w niedzielę wyjazd. Wyjechaliśmy od rodzinki ujechałam kawałek i słyszę, że coś mi szura, zatrzymuję się , patrzę pod auto a tam jakaś linka wisi, dzwonię do kuzyna , podjechał do nas i mówi że to linka od ręcznego się z zatrzasku odczepiła. Ale jak zaciągam ręczny to trzyma nie wiem co jest. Mam nadzieję, że to nic poważnego i da się jechać, K z pracy wróci to zobaczy jutro co i jak.
Ale kurczę zawsze pod górkę.

Ostatnia edycja:
anetka hehe paranoja tak dzieci ubierac, ale ja to mam u swojego brata... :eek: moje biegaja w cieniutkich czapeczkach, cienkich kurteczkach, au brata grube czapy, kutry opatulone :no: zawsze bratowej sie pytam czy nie za cieplo ubrala to potem rozbiera... :pPP
dorota no oby to nic powaznego, dobrze ze malej nic powazniejszego sie nie stalo... :*
Herbata a jak Twoja niunia dzis? :-)

U mnie chlopaki zasypiają a Hania maluje.... wykompani, a na dworze jak teraz cieplo:szok: okna pootwierane wciąz, a jak fajnie jak sie już nie pali w piecu ;))))

ale tutaj produkcja :)
A myślałam , że będzie spokojnie w takie upały ....
No i nie weźmiemy tego mieszkania , ale M rozmawiał z rodzicami :D
Liza mój juz padł :) a też okienka lekko pootwierane
dorotar nie martw się naprawi sie i heja
ewi tzymaj się :)
malyśpi , a ja pod pierzynką :)

Bry. Gorąco dziś i u nas. ok 30 stopni. w aucie nie dalo sie siedziec. czerwona jak burak wysiadlam. Bylam z Oskarem i bracmi u alergologa. No i dalej leki, wizyta za 2 m-ce.jesienią testy bedzie mial.

co do ubierania jak na wojne. Z F uczy sie dziewczynka ktora tydzien temu jeszcze w zimowej czapce smigala i rekawiczkach. F jak w bezrekawniku koło niej stal to jak z dwoch swiatów.

W B-stoku dziś tez widzialam jedno dziecko w kurtce, mamusia w krotkim rekawku. A obok na odwrot.. dziecko prawie gole, a mama w kurtce ;)

reklama
Liza oj mnie też szybko i to na brązowo od razu:) A najlepiej przy koszeniu trawy:) Śliczne dzieciaczki:)

Kamcia czekamy na foty z urodzin:)

Ewi
najważniejsze że z maluszkiem wszytko ok:)

Anetka
nooo niektórzy przesadzają moja to dziś latała w spodniach od dresu takich cienkich i koszulce z długim rękawem ale to dlatego że C remontuje w piwnicy a tam zimno i jeszcze przeciąg jest zrobiony ale jutro to już w getrach ją puszcze i bluzce z krótkim rękawem bo dużo osób w domu to raczej będzie na podwórku

Dorotar
super że z Melcia wszystko ok:)

Ola
będzie kolejne:)

Renata
mam nadzieje że testy pomyślnie wyjdą;)

C poszedł na piwko z kolegami dałam mu czas do północy więc zaraz jakiś serial się załączy:) Właśnie przyjechał brat z żoną ale ona już spora jak na 6 miesiąc ja tak jak ona do porodu wyglądała:p

Do góry