reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anetka mi też się wyłączał i co się okazało trzeba wyczyścić wiatrak a tam gdzie ma wydmuchiwać powietrze było zalepione cm kurzem przeciągnełam odkurzaczem i jak nowy:) Ale i my pod koniec roku nowego kupimy temu teraz system postawimy;)

KasiaF rzeczywiście podobni:)

Dorotar
Ty to się masz z tymi lekarzami i przychodniami...

Vegas
gratulacje dla J:)

Oj tyle pamiętam bo dziś dnień do dooopy tylko pada... Byłam w urzędzie pracy się zarejestrować nawet zasiłek będę miała i we wtorek idę na podpis i rozmowie w sprawie ewentualnego stażu a nóż widelec jakiś będzie:)|
Kurze pościerałam Domiś śpi a ja idę zaraz wykapać się i odlansować na siłownię:p 16.50 z koleżanką umówiłam się pod jej trzepakiem i lecimy:)

reklama
dorotar ja tez ogladalam to w tv ale nie uwazam ze to idioci po prostu walcza o swoje pieniadze. Mi jakby ktos nie zaplacil za zrobiona robote to tez bym sie buntowala dlatego ja sie panom nie dziwie;-)
vegas gratulacje dla meza!!

ale mi sie nic nie chce Mała spi ide jeszcze jakas zupe jej ugotuje:)

Eeeeeeee.. buty to nic... Moja siostrzenica 5 lat ma botki na obcasiku. Ale kupione tylko temu zeby po domu zdzierala swoje a nie szpilki siostry. Do ludzi siostra nie pozwala jej ich nakladac. I chwala panu za to.

jakis czas temu widzialam w biedronce.. odsztafirowaną mamunie.Ja sie tak na impreze nie stroje jak ona do tej biedronki. I corka. Ok 7 lat. Makijaz, kozaczki na obcasiku, i blyszcząca kurtka. Dziecko rzecz jasna.

ryj mi do ziemi opadł.. gapilam sie jak szurnieta na to dziecko..

GOSIA nie no dobrze, że o swoje się upominają, tylko się wkurzyłam bo zaczeli ten cały strajk w godzinach gdzie po córkę miałam jechać.

RENATA dobre masz te kobity tam koło siebie, dziecko 7 lat i makijaż:szok:

renata no to juz przesada dziecko zmalowane Boze co to sie dzieje...:no:
dorotar no bo to jakos w godzinach popoludniowych mialo byc.

a snoopy gdzie sie podziewa???

Renata zabraklo mi słów....
U nas w gimnazjum jest nacisk na to ze nie wolno miec makijazu takze jestem spokojna o to bo sama pamietam ze jak ktora miala to zmywac musiała ;-) chyba ze delikantny dziewczęcy to tak :tak: i chwala za to, sama nie malowalam sie nigdy jakos mocno wole naturalnosc i lekki makijaz :-p wiec Hania do 16 roku zycia tez bedzie miala rygor z tym ;-)
Vegas gratki dla meza!

Kurcze zaraz zwatpie z ta @ ;//// jeszcze pomoglam mamie sadzic sałate lodową ;/ czuje ze bedzie ciekawie ;]

Ja jak sie napatrze na takie male odstrojone dziewczynki to mam ochote mamusie trzasnąc. Za moich czasów w liceum nie bylo mowy o makijazu. Ja bylam ta bardziej odwazna to tylko lakier kolorowy na paznokciach. A teraz? nasze gimnazjum? matko i corko.. Mam kuzynke 14 letnią.. mozg mi sie gotuje jak jej czasami poslucham. I ona z tych porzadniejszych w okolicy.

A takich momentach ciesze sie ze mam dwoch synków. Mniejszy strach.. chociaz..

Jutro ma sie ze mną kontaktowac dyrektor p-la i szkoly. Czy juz jest miejsce dla Oskara w p-lu :) Na liscie rezerwowych jestesmy od listopada, ale jeden chlopiec ktory jest na liscie a nie chodzi od połowy pazdziernika blokuje nam miejsce.

Jak Oskarzysko poszedlby od maja do przedszkola to ja bym chyba pod niebo skakala z radosci :D

Ostatnia edycja:
RENATA by mały dostał się do przedszkola, ja po odwołaniu do 30 kwietnia na szpilkach, chyba że wcześniej znajoma przecieki będzie miała i mi się dowie.

A ja wczoraj byłam w p-lu i młody jest na liście na przyszły rok :-) A ja mam w domu dwóch szogunów... Jeden mój i drugi szwagierki w dostawce... Ależ mam gwarno... Jakby tu z 10ro dzieci było... Jeden pisk :-D. A mój młody nawet surówke zjadł do obiadu żeby się kuzynowi wykazac :-D

reklama
Kasia dwoje dzieci i jak 10 :D hehehe ;-) muszą łobuzowac:-)

Ja mam w srode zebranie u Hani i wynik "testu" w zwiazku z tym czy sie nadaje do 1 klasy czy nie... ciekawa jestem jak to mamusie ogarniaja i czy jakis 6 latek do 1klasy pójdzie... ja chyba jestem narazie na nie, niewiem sama, mam metlik w glowie... :dry:

Do góry