reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Bry. Wstalam dziś z mega wielkim bole głowy. Myslalam ze mi mozg wylezie na zewnątrz.

Zawiozlam z Ł F do szkoly, bo deszcz padal.. :) i teraz siedze w domu,, deszcz nadal pada..nic mie sie nieche..

reklama
witam i ja .
Wlasnie próbuje malego u spić z malym powodzeniem:wściekła/y:
Juz po sniadanku leki wziete , czekamy na wizyte u lekarza oby było ok i na spacerki mozna wychodzić (tęsknie)

Miłego dnia

Ale jestem zła, byłam po skierowanie w przychodni dla małego dl alergologa i co nie ma pediatry i nie będzie około pół roku, ma być jakieś zastępstwo 3 dni w tygodniu ale nie wiadomo kiedy. Miałam wejść do lekarza dla dorosłych ale dwa razy wchodziłam i mnie baba wypraszała, przykre jest to że przychodzili ludzie z chorymi dziećmi i mówiły rodzicom, że doktor nie przyjmnie ich jeż bo jest za dużo ludzi, bo wchodzili jeden dorosły, potem jeden rodzic z dzieckiem. Ale doktor stwierdziła, że dłużej w pracy nie zostanie niż do 12 i ludzie z dziećmi niech się martwią.
Zrobiłam sobie ciasteczka z płatków owsianych i będę żarła, tak tak żarła.
Jejciu kiedy to ciepło się zrobi, bo już głupieję w domku i ciągle zrę.

RENATA mój K też u rodziny robił i też, że tak powiem za pół darmo i jeszcza za drogo było, to go opieprzyłam że rodzinie to jeszcze więcej powinien zaśpiewać bo oni zawsze dupę i tak obrobią.
Mam profil na fb.. a Ty na nk masz??/

EWI wiesz, że u mnie tego nie ma. Dziwne.

VEGAS super, że J zdał testy gratulacje dla niego.

Mam na nk i na fb.

Co do wizyty u lekarza. Porazka. U nas np zrobili tak ze trzeba sie umawiac na wizyty do medyczki. Ale jak jest sezon chorowan to trzeba sie umawiac na za tydzien np, bo ta do ktorej ja chodze przyjmuje 3 razy w tygodniu. No i co? mam isc do lekarza powiedziec ze tydzien temu leki mi sie skonczyly, znowu kaszle jak stary palacz, Do tego ropa mi wychodzi kazdym otworem w glowie?

czy moze mam sie domyslic ze za tydzien moge zachorowac?

Ale mi sie nic nie chce.. niewiem jak ja sie zwloke zeby jakis obiad zrobić..? chyba ze zupke chinską dla Oskara zaparze :D

hejka

dorotar wspolczuje;/ kurcze NFZ.. brak slow... u nas mamy taka lekarke ze ... kazdy jezdzi do innych miejscowosci a tylko starsze osoby przychodza:no:
Renata ja na obiad mam pomidorowa
sorrka wiecej nie pamietam..,:*
Na dworze pada deszczyk, hania w szkole zaraz Mikołaja poloze...
wczoraj mialam biegunke w nocy huk wie czemu, a potem dostalam @... ;| teraz czuje sie jak... :-(
milego dnia

Liza ja co okres mam biegunke. dzien przed to niewiem czy lapac czy pozwolic leciec, ale cale dnie spedzam na wc. Wtedy mam czas zeby na telefonie pograc i gazety poczytac ;)

Renata u mnie pierwszy raz tak sie zrobilo heh... a teraz brzuch pobolewa az sie chodzic nie chce... :no:
trudno 2 dni pierwsze jakos trza wytrzymac po 3cim to juz mam lucik...
kaamaa jak sobie radzicie z Julką same? :*

Pogoda tez dobija kurcze mam nadzieje ze kiedys wkoncu przyjdzie ciepla wiosna...:eek:

Hejka

Wczoraj ładnie na dworze było i cały dzien byłysmy, a dzisiaj kontrola u lekarza i jest ok.Mam jeszcze inhalacje robic ale to sie da

Femme i Aleksandra o czym piszecie , ze za darmo mozna sobie sesje jakąs zrobić??? Trzeba sie gdziez zalogowac???

Mi tez sie dzisiaj nie chce nawet pozmywac

A dzisiaj w przychodzi były dzieci takiego wzrostu co Zuzia ale rok starsze , kobietki nie chciały wierzyc ze ma 2,3 lata:-)

reklama
dorotar bez sensu, dzieci to powinni przyjąć :dry:

femme,Ola wcale się nie dziwię, że jakieś tam sesje miałyście, takie z Was laski :-) Zuzia raz miała sesje. Moja koleżanka jej robiła, bo otworzyła studio i potrzebowała zdjęć :tak::-)

Paola Witaj. Napisz coś więcej o Was ;-)

Malwina bo Twoja Zuzia jest dosyć wysoka:tak: moja starsza a na chyba tyle samo z tego co pamiętam (94 cm) no i Twoja z buźki też poważniej wygląda;-)

Mnie wczoraj nie było, bo byłam u babci na urodzinach :tak: a dzisiaj kupiliśmy sobie nowego laptopa i się z nim póki co oswajam i pisze mi się ciężko, bo do starego się przyzwyczaiłam :-p stary był ok, ale strasznie się przegrzewał i jak grałam albo oglądałam coś w internecie to mi się po jakimś czasie wyłączał :dry:

Do góry