reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

RENATA wyślij na pw linka do nk i fb.
To jeszcze większy *******nik w przychodni macie, szok. Skąd ja mogę wiedzieć czy za dwie godz czy na następny dzień mojemu dziecku coś nie będzie a co dopiero za tydzień.
Albo np. chodzić tydzień z zapaleniem oskrzeli, makabra.
Kobietko nie parz dziecku takich świństw.

PAOLA witaj napisz coś więcej o sobie, ile dzieci mają lat. Ja też mam 24 lata ale rocznikowa 25. Który rocznik jesteś>?????
Ile dzieci mają latek. ??? J a też mam parkę. Widać na suwaczkach.

Zeżarłam ciastek, zaraz będzie kawka i znowu ciastka, szok niech się robi ciepło bo w domu mam ataki obżarstwa ostatnio i moją wagę, do której wróciłam takiej jak przed pierwszą ciążą szlak trafi.

reklama
Dorota juz :)

Zupa sie gotuje. tzn doglądam :D

Powiedzcie mi, gdzie ta wiosna jest? po jakiego grzyba taki zimno, ten deszcz, te chmury, te niskie cisnienie?

Nawet nie chce mi sie po kubek siegnąć zeby herbaty sobie zrobić..

Malwina - sesje są u osob ktore dopiero zaczynją . Jest to strona o modellingu maxmodels.pl . ja miałam sporo sesji ale gdzie bym to miała zmieścić :) Teraz idzie wiosna na pewno sie posypia propozycjami :> tak trzeba sie zalogować .
Paola witaj napisz cos o sobie i dzieciaczkach :)
Anetka dziękiale kazda sie nadaje :)

Ostatnia edycja:
RENATA zaraz patrzę.

Ja pierdziut zaraz po Amelkę mam jechać do przeszkola i cholerka patrzę, że jakiś korek na głównej się zrobił albo znowu jakiś wypadek albo idioci blokują drogę i strajkują, jak korek nie zniknie to muszę nadrabiać, zamiast 3 km jechać to muszę praktycznie prawie 10km. GRRRRR

dziwna sprawa dziewczyny że u was tyego nie ma. ja mogłam zacząć pisac ospowiedź i w trakcie pisania pojawiał się komunikat "auto saved" i moglam wyłączyć kompa przejść na telefon i z telefonu wkleić wiadomość, lub dokończyć na innym komputerze.
nic takiego nie pokazuje się u was podczas pisania?

Kasia normalnie jak dwie krople wody. u mnie to Mareczek podobny do mnie jak byłam w jego wieku.

resztę nadrobię pózniej. trzea dokońcyzć robienie obiadu.

Załączniki

• edytorw.jpg
    edytorw.jpg
    35,5 KB · Wyświetleń: 22
Aleksandra , a ty az 4 dni starsza ode mnie hehe:-)

Anetka no fakt wygląda na starszą:tak:

A macie jakieś plny już na weekend majowy???

z 18 wrzesnia jestes???:) ja tez :D tylko rocznik ten bardziej emerytalny :)

A łykend majowy? A ktoz to wie... 3 maja potancówka dla zdewocialych emerytek i mlodych dzierlatek szukających partnera na stale u nas bedzie. wiec sie chyba upije zeby nie patrzec jak nasza mlodziez sie nie szanuje ;) takie 13 letnie dziunie ubrane jak.. na lato, z tanim winem i jakie to one słit i dorosłe ehhh

Renata tak 18 wrzesnia:-)

Ja sie boje co to bedzie jak Zuzia bedzie w tym wieku, nie pozwole jej chodzic tak umalowana i ubraną . Poprostu nie!!!

Jaka pogoda najchetniej bym sie połozyła spac

Vegas gratki zdanych egzaminów męża

MALWINA dziwisz się że 13,14latki chodzą tak ubrane? ja dzisiaj w sklepie padłam jak mym oczom objawiły się buty jak dla dz***ki tylko że w rozmiarze 29-33:szok: I to na koreczku... Właśnie na półkach dla dziewczynek... To jest masakra dla mnie...

EWI ja to mam... Tylko że niestety odkąd to właśnie mam to nie mogę sobie sama kiedy chcem skopiowac tego co napisałam, tylko zawsze jak napisze posta to muszę czekac aż to mi się załączy bo jak wrazie zatwierdzenie się nie uda to czasem musze i tak połowe posta pisac od początku...

Pytacie gdzie wiosna... Już wam mówię... W GORZOWIE WLKP!!! na słońcu w krótkim rękawku dzisiaj można biegac, zero wiatru, piękne słońce, czyste niebo, więc zapraszam :tak:

reklama
MALWINA na majowy weekend mój K chce żebyśmy pojechali do niego, ale decyzję podejmę w czwartek za tydzień.

Idioci blokują krajówkę, z budowy autostrady, jest TVN, premier i policja przed posterunkiem ubierali się jak na wojnę.

Do góry