reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mirabellka - ja sądze jak inne :) ale ty wiesz dokladnie jaka jest u Was sytuacja i na ile możesz sobie pozwolić
A jesli chodzi o pieniądze jest ciężko i nie ma co ukrywac rząd nie pomaga tylko doluje i coraz gorzej jest ! no cóż taki nasz kraj ...
femme - jak dla mnie zarabiste miejce na znalezinie dobrego i taniego fot. :>
Vi - i jak dziala ten test :rofl2:

Młody miał spać a bawi sie balonami :-p, jutro lekarz musze obciąć paznokcie:confused2:ciekawe jak to zrobic zakroplic nos eh...
Ewi co tam jest na dole ??

ale na poprawe humoru idę na sesyjkę jak dawno nie bylam , az sie stęskniłam :D:D

reklama
ALEKSANDRA - ja z mm mam już odbębnione 4 darmowe sesję 3 dla Niny i jedną dla mnie :-p więc spoko sprawa :-)

EWI - a ja nie mam czegoś takiego :dry:

Ja już w domku idę spać bo jutro na 9 do pracy :dry:
Dobranoc :-)

M.jpg
Młody uważa że jest na wszystkich zdjęciach ;-) I nie wierzy w to że tata był mały a tym bardziej w to że na jednej z fotek jest jego staruszek

kasiek co na prawdę?czy moja babcia tam mieszkała? no jasne że tak ... ja szczerze nie pamiętam Lublina bo ona z jakieś 15 lat temu przyjechała do nas i mieszkała już z nami a później po kilku latach zmarła
ale pamietam jej balkon , jej salon.. pamiętam że jak się wychodziło przed jej dom był taki przyuliczny targ z warzywami a za nim główna ulica taka ogromna (choć może wtedy mi się wydawała na ogromną bo byłam mała :-) ale napewno była ruchliwa..
i pamiętam żwe mieszkała blisko rzeki gdzieś...ale gdzie dokładnie to musiałabym mojego ojca spytać :sorry: bo ja nie wiem absolutnie...
mam też troszkę pod lublinem rodzinkę w Rzeszowie ale tych to tylko wiem że mam ;-)
i na śląsku miałam wujka ale też zmarł lata temu

Femme nie było mnie wtedy na MM jeszcze jak Ty ze swoim nie byłaś.... no ale ważne ze jesteście już szczęśliwi :-)

aleksandra no właśńie nie wiem nadal jak działa :-p jak go rozłozyłam to miał to włosie (to co się wkłada w mocz) do samego końca.. i nic więcvej:eek: wiec nie mam pojęcia jak on to robi hehe

kasiaF ale podobny :szok:

witajcie;)
ale jestem zmordowana tym dniem. Byłam dzis w aptece wykupic recepte i wydałam 80 zł za 3 lekarstwa...jajca jak berety:confused2:
Ogolnie to bylismy u siostry troche im pomoc w gospodarstwie skalniaki warzywka ziemniaki itd:)Ami powoli zaczyna przechodzic tylko jeszcze te luzne kupy robi kurde nic nam doktorka nie przepisała chyba musze zadzwonic do niej jeszcze jutro.
ale mnie głowa boli R usypiał mała(w wozku) a ja nachyliłam się zobaczyc czy kupy nie zrobiła a ten chyba mnie nie zauwazyl jak mi przypier...niczył w czoło to az mi sie gwiazdki pokazały a jak boli...:dry:a ja opierniczyłam go ale dziecko chyba miało mocny sen bo nawet nie drgneła.
Strasznie nie lubi jak sie kłócimy od razy wyczuwa i krzyczy.:tak:

blanka masz trudną sytuację,ale według mnie nie powinnaś podejmować decyzji pochopnie skoro tęskni to możliwe,że tak jest ale niech sie stara niech pokaże że tak jest naprawde!(napisałaś ze znowu do innej sie spieszył to znaczy ze miał jakies inne???)
a co do monioka to kup może sie przydac-u nas zaczeła doic monia jak miała 6 miesiecy i tak do dzis z moniokiem:)

gosdia to ile ona ma lat ze tak sie zachowuje???:eek:(a ja miałam 17.07:))

a reszta czytania na jutro bo ślepia mi sie zamykaja dobranoc!!!

Hej Baby
biggrin.gif

J. zdał
biggrin.gif
Były dziś i testy wysiłkowe i psychotesty, a już się bałam, że na psychotesty kolejne tygodnie będzie się czekało. J. zdał do jednostek dysantowo szturmowych (można wtedy iść na komandosa). Czyli wyższe wymagania niż na zwykłych żolnierzy w innych jednostkach (on chce zawodowo pracować w woju). Okazało się dziś, ze w Bielsku jest tez nabór i J. stwierdził, że będzie do Bielska próbował bo jest to blisko /25min drogi autem stąd, w do Gliwic godzina/. Jutro podpyta o to Bielsko dokładniej
yes2.gif

Blaneczka nikt nie wie co życie nam przyniesie, ale ja bym była bardzo czujna po takiej akcji jaką wywinął Ci Twój ex.
Gosdia siostra okropna:confused2: Ale kit z nią, ważne, że z pieskiem lepiej:**
Mirabelka pogadaj z mężem czy nadal chce się wyprowadzać..

Uciekam bo mi się oczka już zamykają;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry