reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzien dobry Bardzo !!!!!!!

wstawać dziewczyny wstawać !!!! ;-)

Liza ja jeszcze wczesniej niż Ty bo mój połóg trwał dosłownie chwilę ... ale kurka 4 tygodnie to nie 11 dni po ...

;-)

reklama
dorotar mi Hania jak byla mala tez tak pare razy chlusneła :dry: mozliwe ze sie przejadł :-) :*
rox no w sumie tak, ale jak ktos chcial to tak se zrobil ;-) wiadomo nie od dzis ze po porodzie najłatwiej zajsc w ciąże :tak:

Dorotar Mi nie chodziło ze akurat tak: urodzic i isc "dunga dunga"... :-D heheh powtarzam co powiedział mój gin, no i trzeba miec do tego własnie predyspozycje ze sie łatwo zachodzi. Ale juz nie raz sie spotkałam na watku mamuś z dzieciakami rok po roku ze jak ktos nie mogl zajsc w pierwszą ciaze tak po porodzie bardzo łatwo sie zachodzi w drugą ciaże :tak:... U mnie bylo identycznie i mimo zabezpieczenia :tak: :eek:

Ale dupnie sie czuje... ;//// słoneczko sie schowało... :no: wrrrr....

Helloł

Kasiek i jak noc? ja mam podłożony Julce podkład do przewijania bodajże z belli happy u Nas w aptece kosztuje 1.90zł/ szt. i na razie sprawdza się super, nie gniecie się, jakby go praktycznie nie było :tak:

Vegas ooo wojak poważne plany, fajnie że J się realizuje :-) powodzenia.

Dorotaa może to ulowanie to skutek choroby? bo jeśli wcześniej nie ulewał to wątpie że mu to zostanie.

I ja nie słyszałam że po porodzie najłatwiej zajść, może faktycznie to prawda?

A co do pierwszego razu "po" to do 6tyg brakowało chyba 2 dni.

I u Nas kolejna noc sucha mogę się oficjalnie pochwalić moje dziecię w wieku 25 miesięcy zostało całkowicie odpieluchowane :-) nie było tak źle, pamiętam jak byłam przerażona na samą myśl :-D

Witam

U nas przed chwilą snieg padał:szok:

Kama to ja Ci zazdroszczę odpieluchowania, moja się zaparła i nie woła, jak tylko chodze z nią na wc i sadzam to zrobi a tak to nie ma czasu
Vegas to fajnie ze mąż się spełnia zawodowo i ze z pieskiem lepiej

Co do pierwszego razu po porodzie to ja wytrzymałam te 6 tygodni , chyba parę dni szybciej. I dla mnie to było dziwne uczucie , pozniej juz ok

Witam z rana dziewwczynki :**
I Zbieram się na wizyte u gin . Potem wpadne poczytać co z tą ciążą Esthery ;) , dość Ciekawe . Zaraz po porodzie druga ciąża ? Zazwyczaj spotykam sie z rodzeństwem o rok młodszym , Jak znajoma mi powiedziala ze jej matka ma tez synów i jeden od drugiego jest starszy 11 miesiecy , to juz to mnie zdziwiło .

kasiek88kasiek Dzięki wielkie . Ale myśle ze juz tak nie wyglądam , to zdjęcie robione troche temu . ;)))

Esthera Witaj .

Vegas Oj nie mam zdjęcia z brzuszkiem , ale nie problem zrobić . ( choć jest malutki )

MIŁEGO DNIA :****

Vegas jejku jak się cieszę że z Bisem lepiej:) No i fajnie że J się spełnia mój C też w sumie bo te samochody to jego życie:)

Rox chyba sama nie jesteś:p

Liza
Ja pierwszy raz miałam chyba w grudniu był koszmarny beczałam jak dziecko w sumie to nawet go chyb a nie było bo nie można było wejść;/ Długo długo mnie bolało i nie we wszystkich pozycjach mogłam teraz już ok ale czasami też zakuje;/

Dorotar mam nadzieje że teraz już lepiej będzie:)

Kamma noc sucha w nocy ją zmusiłam do nocnika troszkę pojęczała ale momentalnie zasnęła... A ja też mogę powiedzieć ze odpieluchowana jak ta kupa w majtach zostaje??? HAHAHAH

Milena daj znać po wizycie:)

Uff noc sucha idę na śniadanie:p

reklama
Witam;))
U nas Rox tez pada śnieg i wieje jakby sie ktos powiesił, ale jest +1 wiec pewnie szybko sie roztopi;/

Co do ciazy dwa tygodnie po porodzie to podziwiam za odwagę,tym bardziej jak była cesarka,bo słyszałam ze trzebna odczekac co najmniej pól roku po pierwszej a rok po drugiej cesarce z nastepną ciążą.

Kasiek Kai robiła kupe w majty(nie raz na dywan;)) ale to jakos pod koniec wrzesnia i na szczęście robiła twarde bobki wiec łatwo sie sprzątało hehe:-D

Do góry