reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi śniegu nie ma dużo, bo jest ciepło i od razu się roztapia, ale pada :tak::-p A czy Zuzia się cieszy, teraz raczej nie, bo jak jest chora to nie biorę jej na dwór, jak już była przeziębiona to zabrałam ją na chwilę to następnego dnia zaczęła kaszleć :sorry2: więc na razie wolę nie.
Dlaczego niby za stary? Zuzia też sika na nakładce, na nocniku i bez nakładki też, dla niej to bez różnicy a na nakładce jej raczej wygodniej.

rox gratuluję :tak: zdolnego masz synka ;-)

reklama
Rox dobre z tymi kreskami:-D

Kaja nigdy na nocnik i zawsze bez nakladki bo chciala jak mama hehe.

Dzisiaj sledzik a ja nomen omen okres dostałam hahaha.I sama siedze o dziwo choc słomiana wdowa jestem ,wczoraj były dwie kumpelki zamówiłysmy pól metrowa pizze na dwie ja zjadłam dwa kawałki i wymiekłam ,jeszcze w lodówce mam dwa kawałki na obiad hehe.

Musze sie pilnowac bo tak jak szybko zgubiłam 3 kg to taz moze uderzyc z podwójną siłą;))

Hmm własnie tak sobie pomyslalam dlaczego Fiskusek nie pisze??Moze cos przeoczyłam;/

Liza ale u Estery bedzie 9 miesiecy róznicy jak dobrze licze;)
Dobrze ze nie 8 mies bo wtedy naprawde byłoby to niemożliwe :happy: :-D

O matko ale ludzie fantazje mają:-D:-D:-D:sorry2:
Chodzi o Estere? :-)
Co u was?

Zaliczony spacer, ale wieje! :no: rno bylo cieplej jak bylam na dworze :eek: niby 4 stopnie ale zimny wiaterek ehhh chlopaki migiem do domu uciekali ;-)
za jakies 20min Mikolaja poloze i bede miala wolne, bo juz sprzatnełam :-)

anetka a no tak to biedna Zuzia:dry:. A mój bez nakładki nie siadzie bo sie wydziera jak wariat ze wpadnie:confused2:
sali mmm pizza:) jedna nie zaszkodzi:-p

edit Liza tak o nią:-p U nas ok ja tylko zasarkana, łodego cos brało wczoraj a dziś rano jakieś ozdrowienie złapał. A tak to po staremu. Miki ci jeszcze spi w dzien?

Rox gratki :-) jeszcze w autobusie nie było okazji przetestować ale na podwórku ładnie wstrzymuje, nawet nic nie mówi dopiero jak wracamy do domu to uderza na nocnik :-D

Umi,Anetka no pewnie że nie za duże, sikanie na sedes bez nakładki to żadna chwała, ja jakoś czuje się bezpieczniej jak Julka siedzi na nakładce, a że mamy uniwersalną od nocnika z fisher'a to nie ma problemu. Do wakacji nocnik u Nas musi zniknąć całkowicie, bo w przedszkolu nie wpadli na pomysł z nocnikiem :sorry: jest taki "mini" sedes przystosowany dla dzieci.

U mnie na obiad karkówa pieczona w kapuście kiszonej pychaaa ;-)

kaamaa a ja z nakładka sie mecze:/ wszedzie gdzie jade to musze zabierać to jest tak wkurzające że masakra. No i własnie przedszkole... u nas też mini kibelki:sorry2:

edit sali Esthera dostała bana

Dzień dobry ;)

Milena, przepraszam, że tak późno ale witaj.
Snoopy, Wszystkiego najlepszego na nowej drodze !!!!!! Dużo szczęścia!
Rox, gratuluje mądrego synka.
Sali, biedna Kaja z tym wypadkiem co pisałaś wcześniej.

A jeśli chodzi o nocnik to Zosia sobie sama siada w ubraniach :p. A tak na serio chce zacząć ją uczyć od czerwca... ;P
My dzisiaj na obiad mamy pizzerinki .

Więcej nie dam rady nadrobić ;/
A i muszę pochwalić moje dziecko ;) mówi na swojego tatę Nanian ;P od imienia Damian chyba. Na mnie już mówi mama i na kacvzke kaka.... No i próbuje wdrapywać sie na kanapy ;P

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry