reklama
pinky sky
Fanka BB :)
Wampi poszukam bo jestem ciekawa
Esthera łoooo szybka jesteś 6 tygodni zazwyczaj trwa połóg W ogóle witaj jakżeście to zrobili ogromne gratulacje chcieliście tak szybko drugą dzidzie?? Napisz coś więcej
Dorotar zdrówka dużo dużo!!!!:*
Domka już śpi ale coś czuję że dziś nocka mokra będzie bo ostatni raz przed 21 sikała;/ cóż może jak się obudzi siądzie na nocnik jeśli do tej pory się nie zleje...
Esthera łoooo szybka jesteś 6 tygodni zazwyczaj trwa połóg W ogóle witaj jakżeście to zrobili ogromne gratulacje chcieliście tak szybko drugą dzidzie?? Napisz coś więcej
Dorotar zdrówka dużo dużo!!!!:*
Domka już śpi ale coś czuję że dziś nocka mokra będzie bo ostatni raz przed 21 sikała;/ cóż może jak się obudzi siądzie na nocnik jeśli do tej pory się nie zleje...
.Aneta.
kasiek a macie juz ceratkę na łóżku Domki? Trzymam kciuki za suchą noc! :-) Moja ostatnio trochę popuściła ale myślę, że dlatego, że przeziębiona jest, bo już od dawna nie sika w nocy, nawet się nie budzi, tylko wytrzymuje do rana.
pinky sky
Anetka mamy ale już jest taka zdezelowana od jej kręcenia się że hoho a mi wiecznie nie po drodze do apteki bo to raczej taki podkład jest ale dzięki mam nadzieje że sucho będzie choć wątpię;P I przypominam Ci że Twoja jest 5 miesięcy starsza Więc luzik mam nadzieje że jak Domi będzie miała 2 lata i 9 miesięcy to już nawet kupy w majty nie będzie walić
.Aneta.
kasiek wiem, że jest tyle starsza,przecież nie pisałam tego, żeby się pochwalić raczej pożalić, że i mojej się wpadka potrafi zdarzyć Domka nieźle sobie radzi, więc za te 5 miesięcy to już o żadnych wpadkach nawet pamiętać nie będziecie ;-)
pinky sky
Anetka no przestań nie wzięłam tego na pewno jako chwalenie się wręcz przeciwnie ja się bardzo ciesze że Wam się udaje bo szczerze napędzacie mnie żeby coś robić gdyby nie Wy to nie wiem kiedy zaczęłabym ją odpieluchowywać czy na przykład nie zakładać pampersa na noc tak to wiesz mam jakiś motorek w Was żeby dorównać:*
Ja mam 20 lat (w październiku 21). W grudniu 2011 urodziłam córkę i póki co, oczekuję bliźniąt.
powiem wprost bo wredna jestem
długo będzie trzeba mnie przekonywać, żebym uwierzyła ... nie będę prosić o zdjęcia usg .. po prostu nie wierzę ... ot tak już mam nie zmienię tego proszę mi wybaczyć, jeśli kogoś obraziłam ...
jeśli faktycznie jesteś w ciąży to i tak nadal z głębokiego szoku nie wyjdę i może uwierzę za kilka lat ...
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Witam się
U nas trochę zmian. Przede wszystkim z Bisiem ciut lepiej bo mama mu zmiksowała mięso to chociaż zjadł 2. I nawet wstał żeby trochę rozprostować kości. J. jest na liście żołnierzy zawodowych bo chce zmienić pracę właśnie na taką, w marcu czekają go testy sprawnościowe a w innym terminie psychologiczne. Jak zda to będzie służył w wojsku
To było jego marzenie, więc mam nadzieję, że się uda
Co prawda będzie dojeżdżał do Gliwic wpierw, ale z czasem może pomyśli się nad wyprowadzką. Ale na razi nei chcemy tak daleko wybiegać, zobaczymy co będzie z wojem
Martynka dziś wypadkowa - 2x się wywaliła i głową w panele. Ja nie wiem jak ona to chodzi
Bidulka nasza. Dziś chodziła z ołówkiem i udawała, że pali papierosy
Za dużo filmów
Potem daje mi ołówka i mówi ''musimy kurzyć''
Ostatnio co rusz jakieś śmieszne texty wali, mamy z nią wesoło
Rox nie jesteś sama, też jej nie wierzę;-)
Kaamaa, Anula weterynarz przepisał zastrzyki - jeden z antybiotykiem, drugi jakiś przeciwbólowy. Nie orientuję się aż tak niestety bo to rodzice z nim ślęczą cały czas a ja przez pracę jakaś jestem w tyle. Ale mam nadzieję, że już będzie lepiej. W tych zastrzykach też coś przeciwko biegunce było bo podobno miał biegunki czego wcześniej nie wiedziałam bo mnie nie poinformowano
Anula to spory Twój synalek:-)
Malwina śliczne jesteście a Tobie pasuje ten kolorek
Milena ślicznaś:-) A masz jakieś zdj. z brzuszkiem?
Eliza nie smutkuj;**
Dorotar ojej:-( oby Kacperkowi szybko minęło to paskudztwo. I zdrówka dla Was wszystkich;**
Snoppy wszystkiego najpiękniejszego na Nowej Drodze życia, dużo miłości
Co do wagi to ja w ciąży przybrałam 4,2kg, ale wpierw chudłam a nie grubłam. Wzrost mój to 160cm. Po urodzeniu Małej ważyłam 45,5kg a teraz niestety 50kg Przed ciążą ważyłam strasznie długo te 48kg i nadal chciałabym tyle mieć, ale to chyba niemożliwe bo ja mam manię jedzenia
Rox nie jesteś sama, też jej nie wierzę;-)
Kaamaa, Anula weterynarz przepisał zastrzyki - jeden z antybiotykiem, drugi jakiś przeciwbólowy. Nie orientuję się aż tak niestety bo to rodzice z nim ślęczą cały czas a ja przez pracę jakaś jestem w tyle. Ale mam nadzieję, że już będzie lepiej. W tych zastrzykach też coś przeciwko biegunce było bo podobno miał biegunki czego wcześniej nie wiedziałam bo mnie nie poinformowano
Anula to spory Twój synalek:-)
Malwina śliczne jesteście a Tobie pasuje ten kolorek
Milena ślicznaś:-) A masz jakieś zdj. z brzuszkiem?
Eliza nie smutkuj;**
Dorotar ojej:-( oby Kacperkowi szybko minęło to paskudztwo. I zdrówka dla Was wszystkich;**
Snoppy wszystkiego najpiękniejszego na Nowej Drodze życia, dużo miłości
Co do wagi to ja w ciąży przybrałam 4,2kg, ale wpierw chudłam a nie grubłam. Wzrost mój to 160cm. Po urodzeniu Małej ważyłam 45,5kg a teraz niestety 50kg Przed ciążą ważyłam strasznie długo te 48kg i nadal chciałabym tyle mieć, ale to chyba niemożliwe bo ja mam manię jedzenia
Ostatnia edycja:
Liza
Hej z rana.
rox ja po Hani pierwszy swoj raz mialam po 4tyg. moglam już wczesniej, czulam sie świetnie nie krwawiłam ale sie bałam wiec różnie to bywa
Vegas chciałoby sie miec manie jedzenia i wazyc tyle co Ty.. ;-p
Esthera witaj, napisz cos wiecej o sobie.:-)
Ja mam @...
Za oknem PIĘKNIE! Niedlugo pierwszy spacer zaliczymy pewnie kolo 10 a potem jak już Hania wróci drugi, swieze powietrze dobrze mi zrobi bo problemy mnie juz przytłaczają... :-( ;///// no i czas zacząc sie ruszac bo trzeba zgubic nadprogramowe kg.
rox ja po Hani pierwszy swoj raz mialam po 4tyg. moglam już wczesniej, czulam sie świetnie nie krwawiłam ale sie bałam wiec różnie to bywa
Vegas chciałoby sie miec manie jedzenia i wazyc tyle co Ty.. ;-p
Esthera witaj, napisz cos wiecej o sobie.:-)
Ja mam @...
Za oknem PIĘKNIE! Niedlugo pierwszy spacer zaliczymy pewnie kolo 10 a potem jak już Hania wróci drugi, swieze powietrze dobrze mi zrobi bo problemy mnie juz przytłaczają... :-( ;///// no i czas zacząc sie ruszac bo trzeba zgubic nadprogramowe kg.
reklama
dorotar110
ANETKA normalnie też ulewa, ale tak jak wczoraj to pierwszy raz, dwa meega chlusty z niego na odległość wyleciały, aż mi oczy na wierzch wyszły. Toż mnie pocieszyła, że ulewanie do 9 miesiąca może być. Z Amelka żadnych problemów nie miałam. A tu jak nie ulewania, to bóle brzuszka, to choroby, ale cóż każde dziecko inne. Trzeba to przejść.
VEGAS he he dobre z tym kurzeniem.
U nas nocka w miarę, Mały spał, ja się budziłam często, żeby go obserwować. Aon tylko 3 razy na cycusia. Biedny mój, pół nocy spał na mnie, tak mu było lepiej oddychać. A teraz czekamy na pielęgniarkę, koło 9 ma być żeby mu zastrzyk dać, znowu będzie mega płacz.
VEGAS he he dobre z tym kurzeniem.
U nas nocka w miarę, Mały spał, ja się budziłam często, żeby go obserwować. Aon tylko 3 razy na cycusia. Biedny mój, pół nocy spał na mnie, tak mu było lepiej oddychać. A teraz czekamy na pielęgniarkę, koło 9 ma być żeby mu zastrzyk dać, znowu będzie mega płacz.