pinky sky
Fanka BB :)
Milena no laseczka jesteś i z buzi bardzo młodziutka A nazwa zdjęcia super haha
Umi no to zdrówka!!!
Anula ja w Lublinie kiedyś 3 miesiące chyba czekałam;/ My chyba ciążę z tą samą wagą zaczynałyśmy i kończyłyśmy Do Ciebie późno jak i do mnie
Rox aa to w takim razie czekam cierpliwie Powodzenia w rozwiązaniu GRATULUJĘ!!! JA TĘSKNIŁAM!!!
Kamma moja też pulpecik była teraz chudzina brzuszek został duży a je jak chłop Hahah Dobra Julka
Wampi hehehe no właśnie jak w głowę wchodzi to potem fajnie jest
Liza żeby humorek się poprawił:*
Snoopy Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!!
I odpisuję się pod prośbą Malwiny
Dorotar zdrówka biedaczek mały:*
My już po obiadku i się lenimy C ganiał się z Dominiką i tak ją potrząsał dla zabawy i mówił do niej "Ty draniu" po chwili ona uciekła na schody i krzyczy "Choć draniu" hahah
Umi no to zdrówka!!!
Anula ja w Lublinie kiedyś 3 miesiące chyba czekałam;/ My chyba ciążę z tą samą wagą zaczynałyśmy i kończyłyśmy Do Ciebie późno jak i do mnie
Rox aa to w takim razie czekam cierpliwie Powodzenia w rozwiązaniu GRATULUJĘ!!! JA TĘSKNIŁAM!!!
Kamma moja też pulpecik była teraz chudzina brzuszek został duży a je jak chłop Hahah Dobra Julka
Wampi hehehe no właśnie jak w głowę wchodzi to potem fajnie jest
Liza żeby humorek się poprawił:*
Snoopy Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!!
I odpisuję się pod prośbą Malwiny
Dorotar zdrówka biedaczek mały:*
My już po obiadku i się lenimy C ganiał się z Dominiką i tak ją potrząsał dla zabawy i mówił do niej "Ty draniu" po chwili ona uciekła na schody i krzyczy "Choć draniu" hahah
Ostatnia edycja: