reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kaamaa, kasiek gratki odpieluchowania :-)
Milena daj znac po wizycie.
Co do 11mies. róznicy to sie zdarza, mojej siostry mąż jest ze stycznia i ma siostre z grudnia :tak: oczywiscie z tego samego roku :-D
Takze róznie bywa :tak:

Śniezyce? :szok: u mnie w sumie szaro sie zrobilo ale kurcze, oby juz nie padało, ja chce wiosne ;P

reklama
Liza ale u Estery bedzie 9 miesiecy róznicy jak dobrze licze;)

Vegas super ze tak sie wam układa ,co do wypadków to Kaja ma wszystkie kolory obecnie pod okiem po jej wypadku w weekend;/;(

Co do smiesznych tekstów to Kai jest taki,jak ja sie w coś uderze to ona mówi:"przepraszam,nieszkodzi jestes kochana";DD

Ostatnia edycja:
Śnieżyce??? U mnie słoneczko zza chmurek wygląda. Niedługo do miasta skoczę. Ech miałam pieniążki na zdjęcia do chrztu odłożone na koncie a wczoraj musiałam ruszyć na leki i dziś też muszę wziąść bo przez moje dietę to dla mnie nic w lodówce do jedzenia nie ma. Najgorzej to ja nie wiem co jutro będę mogła jeść, środa popielcowa ścisły post, a u mnie sery, ryby wszystko odpada. Moja mama to mówi, że mogę zjeść jutro nawet mięsko lub wędlinkę bo jestem karmiąca i pod ścisłą dietą.
I po kolejnej dawce zastrzyku, mój biedaczek, pielęgniarka powiedziała, że te zastrzyki bardzo blolesne są i dlatego mógł wczoraj taki marudny być, że może nawet noga po nim drętwieć.

KAMA mały do tej pory tez ulewał i to było normą ale wczoraj to był mega chlust, że w szoku byłam, więc to raczej nie skutek choroby.
Co do odpieluchowania, moja oduczyła się w czerwcu w nocy może jakieś 1,5 do 2 miesięcy później i było super do momentu aż w listopadzie nie złapała bakterii Ecoli w moczu i od tamtej pory sika w nocy i pampers z powrotem w ruch, teraz juz powoli z powrotem coraz częściej budzi się z suchym ale zdaża się nocka, że zrobi, mam jej ostatnie 2 pampki i zastanawiam się czy kupować nową paczkę. Ale chyba kupię na wszelki wypadek.

MILENA udanej wizyty.

LIZA ja też chcę wiosnę, już mi tak brakuje ciepełka i lekkich butów. O właśnie muszę sobie zabrać buty do szefca jak będę do miasta jechać, żeby mi trochę rozbił, bo coś mnie cisną, bop kupiłam nowe a większy numer były za luźne a jak pogoda pozwoli to na chrzciny bym je sobie załozyła zamiast kozaków, akurat pod kolor sukienki.

Kasiek no to gratulacje suchej nocy, ja za kupę w majty Julę ganiłam :zawstydzona/y: mówiłam że tak brzydko, że śmierdzi itp. że wstyd niby nie powinno się tak robić ale jednak pomogło bardzo szybko, później był problem z nocnikiem, bała się robić nie raz na siłę ją trzymałam i szeptałam do ucha żeby się nie bała i boleć nie będzie i po tygodniu wszystko ładnie się unormowało, tylko jak robi kupę to ciągnie któreś z Nas żeby obok niej postał ;-)

Liza i ja znam taki przypadek Agata ze stycznia a Sylwek z 31 grudnia tego samego roku.

U mnie na szczęście nie pada śnieg, i tak mamy go ponad pół metra :sorry2: na termometrze +1 i co jakiś czas słonko się przebija.

Sali moja tylko w majty... Już mnie wkurza...

Dorotar
uuuu biedaczek...

Kamma t
o u mojej nic nie działa wszystko to robiłam nawet dwie Barbie obiecałam... I nic... Dobrze że mam dużo majtek:p

troszke ponadrabiam...
snoopy Wszystkiego najlepszego na tej Nowej Drodze Życia
EWI Gratulacje dla Was!!!:)
Dorotar fajne zdjęcia:)
Anetka szybkiego powrotu do zdrowia dziewczynki:)
Malwina
ale mi się Twój kolor włosów podoba.
Milena daj znac jak wrocisz od gin.

a gdzie sie podziewa mlodamamusia?

a my zaczynamy sie majtować jak sie troche cieplej zrobi. Bo narazie piłuje w pampery i to równo. Woła owszem, ale szkoda, że dopiero jak zrobi:-D
No moj bąk jeszcze spi ide ja budzić dziś wolne to i pewnie spacerek zaliczymy z Mysia.
zaglądne pózniej:)
apropos teletubisiów to moje dziecko je lubi. ostatnio siedziała przed tv 30 min zapatrzona w dipsy,lale i po a tego z torebka nie wie jak wypowiedziec;D

Ostatnia edycja:
dorotar to juz niewiele do konca:), ważne ze cos spadło nie patrz na kalendarz:-p
snoopy duzo miłości wytrwałości i samych szczęśliwych chwil;-)

O matko ale ludzie fantazje mają:-D:-D:-D:sorry2:

A ja dalej pociagająca, cóz przynajmniej młody kataru nie ma zobaczymy wieczorem

Ja miałam CC i chyba ze 3 miesiące albo i więcej po CC pościliśmy :-D po prostu nie mogłam i już, wszystko mnie bolało.

Kama gratuluję :tak: super, że tak szybko Wam się udało :-)

rox u mnie też nieźle sypało, ale chwilowo trochę się uspokoiło.

Kasiek gratuluję suchej nocy :-)

dorotar ja tam bym się na Twoim miejscu tak nie przejmowała i jadła to co jesz zazwyczaj. Dokładnie, jesteś karmiąca i Ty możesz ;-)

gosia Ty to nie masz się co przejmować, przecież Twoja malutka jeszcze jest.

umi zdrówka ;* i żeby Kacperek nie załapał choroby ;-)

A moje dziecko jest genialne pod względem siusiania ;-) dumna jestem jak cholercia ;-)

wczoraj w autobusie powiedział ze chce siusiu - powiedziałam ze musi wytrzymać, w domu byliśmy 30 minut później, majteczki suche:-)

i Borysek oczywiście siusia też na nocnik ( u teściowej i u ex ) a u mnie na ubikację, bez nakładki :cool2:

duma duma ;-D

w nocy też sucho ;-)

a co do Estery to może ona wywnioskowała że ciąża bliźniacza bo dwie kreski na teście były :eek:

reklama
Ja też po CC a u mnie sam połóg trwał 9 tygodni:sorry2:, a po to też jakoś czekaliśmy chwile.
anetka ooo zima u was? To Zuzia pewnie w sie cieszy:)?

rox pogratulować, mój to bez nakładki ani rusz, ale musze go jakos odzwyczaic bo juz za stary na nakładke

Do góry