reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam dziewczyny ;-) . Właśnie jem śniadanko i muszę ogarnąć mieszkanie . Coraz bardziej czuję że grubnę hehe ; )) Jutro gin na badanie
EWI44 No to przykra sprawa . Mijemy nadzieję że jeszczę troche i zniknie ten śnieg :) I będziesz mogła wyjść na spacer ;)
kasiek88kasiek No widzisz ; )) A ty się tak martwiłaś .
Wampi No takie ustawy i nic się nie zrobi ;/ tak jak pisałam wcześniej mam w planach wyprowadzkę , także jeśli bedzie trzeba pisać coś o p.opiekuna ( jesli ja nim nie bede do 18 roku zycia) opiekunem bedzie P . Po co wkrecac w to wszystko mame, skoro on to moze zrobić . Ale tp wszystko się okaże już po porodze :)
ViKamcia może bedzie dobrze ; ))) Nie , nie Już ma to pewne że nie może normalnie zajść ;D
Vegas Oby piesek wyzdrowiał ;)
Malwina18 Hej :-)

No i macie dziewczyny fotkę jak obiecałam . Nie jest aktualna ma troszkę , ale jakoś nie chce mi się robić nowych zdjęć . Jak tylko będę mieć coś nowego to wstawie ; ))
Zobacz załącznik 439087.

MIŁEGO DNIA :)

reklama
Anula zostaw na razie to oduczanie ;-) ale dobrze by było żeby do roku już nie jadł w nocy a do tego jeszcze troche czasu jest.

Dorota trzymam kciuki oby wszystko dobrze się skończyło...

Wampi szalejesz:p I co wypiłaś wszystko??

Kamcia
no to fajnie mają przynajmniej nie roznoszą zabawek na całe mieszkanie:) Mam nadzieje że i u nas zawita taka temperatura tylko że u mnie jako ostatniej:p

Vegas
ja mam nadzieje że się czymś przytruł i minie mu bardzo Ci współczuję...

Kamma
to ja chyba przebiłam swoje minimum:p

Malwina śliczne dziewczynki jesteście bardzo Ci ładnie:)

Rox
powiem tyle że się ociągasz:p:p

Anula
wiem przecież sam nie jechał tylko z kierowcą a ja numer mam bardzo łatwy i mógł napisać ale on przecież nie pomyśli:p

Dorotar
może już cieplej się zrobi:) Zdrówka trzymam kciuki&&&&&&&

Dobra ogarniam się i lecę na to USG oczywiście nie wiem gdzie bo nie znam tego szpitala teściowa mi wytłumaczyła ale i tak muszę wcześniej być odezwę się:)

Witajcie. Nas choroba zmogła, w tamtym tygodniu T., od wczoraj ja i małego zaczyna dziś brać:sorry:. Po prostu szpital w domu nam sie szykuje.

dorotar zdrówka dla dzieciaczków i trzymam kciuki
Anula widze że wszedzie jak sie idzie na NFZ to niezłe kolejki do lekarzy:sorry:
ViKamcia Ewi dobrze pisze... w ciąży nie powinno sie duzo przytyć bo to grozi cukrzycą ciazowa i nie jest dobre dla dziecka. To juz nawet nie chodzi o to że bedzie sie mieć duzo do zrzucenia. Ja jak zaszłam w ciaze ważyłam 70 kg przy wzroście 168 cm. Moim celem było 9 kg i pamietam jak w piątym miesiącu przytyłam 2 kg to tak mnie lekarz opitolił, że szkoda gadać. Ja ciąże zakończyła na +10 kg, ale wszystko zalezy od jakiej wagi startujesz jesli jesteś szczupła to spoko, ale jeżeli masz juz nadrpogramowe kg to gorzej.
kaamaa a ja nie widziałam takiej siatki, ale mnie gin molestował, że mam sie pilnować:-D:-p.

Milena mlodziutko wygladasz;-)
Kama oj to mamy czas, nie bede teraz go przestawiac bo oszaleje i tak przed 6 jestesmy na nogach
Umi jak dla mnie to szybko, moja siostra chodzi do innej przychodni i tam na okuliste czeka sie 3-4 mies a zapisy sa tylko kilka razy w roku w okreslonym dniu.Zdrowka zycze, u mnie Ł chory byk 2 tyg i maly ma czerwone gradlo ale obylo sie bez antybiotyku

Co do tycia w ciąży, to ja przytyłam 25 kg :baffled:

dorotar
zdrówka dla dzieciaczków ;*

Anula ja bym jeszcze nie oduczała na Twoim miejscu, mały jest, może tyle potrzebuje :tak: Też się nasłuchałam, że Zuzia za dużo mleka pije i będzie gruba i co, jakoś nie jest:-p a teraz jak słodyczy za bardzo nie pozwalamy jej jeść to jest wielkie zdziwienie, bo jak to, dlaczego :sorry::sorry:

Malwina ślicznie Ci w takiej fryzurze:tak: i kolor masz bardzo ładny.
Zuzia słodka jak zawsze :-)

Milena ładna dziewczyna z Ciebie :tak: Nie wiem czy pisałaś, jak pisałaś to nie doczytałam- skąd jesteś? ;-)

umi zdrówka dla Was ;*

Anula no tak miesiąc a 3 to spora rónica. eh...
anetka bo ty byłaś chudziutka jak gałazka:-p to sobie mogłaś

heheh ja przytyłam w ciaży 22 kg :-D 17 kg w moment zgubiłam z piątka bujałam się rok ...

kasiek ja się nie ociągam ... mam mega zamieszanie w życiu osobistym

Ostatnia edycja:
Umi z tym tyciem to wyjełaś mi to z ust :tak: a i zaczynałysmy i kończyłyśmy z tą samą wagą ;-)
Zdrowiejcie szybciutko, wiosna idzie :-)

Malwina zapomniałam skomentować zdjęcie Świetna ta nowa fryzurka, bardzo ładnie wyglądasz.

Milena śliczna z Ciebie dziewczyna.

Anetka że będzie gruba? nigdy do głowy nie przyszedł mi do głowy taki argument :-p mi tam zawsze o zęby chodziło, na szczęście u Nas z tym problemu nie było, Julka miając 4mc-e na kolację jadła michę gęstej kachy i zipała do rana.

reklama
umi taak, mogłam sobie :-p szkoda, że do teraz tego nie zgubiłam, a jeszcze przybyło :baffled:

kama no ja sobie tego nie wymyśliłam, nie będę pisać kto, ale i tak wiadomo kto zazwyczaj na takie pomysłu wpada :p mi bardziej o zęby właśnie chodziło i teraz niestety mamy skutki tego picia mleka w nocy.

Do góry