reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ale dzis dupna pogoda, snieg, deszcz, slonce :dry: :no: ide obiad wstawic bo daniel jęczy ze juz glodny... :eek:
Podczytuje was ale humoru brak ;] czekam na @ jakos sie ociąga ;]

reklama
Ja to pierwsza zauważyłam;P

Hmm ze ona dupcia to widac ale dzidzia...jeszcze płci nie widac;))ALE DUPCIE tak czy tak ma;))

tak tak potwierdzam

gloria za spostrzegawczość dla Sali ... ja tylko jak zawsze jezora trzymać za zębami nie potrafię i walę prosto z mostu

ktoś za mną tęsknił w ogóle ?

btw

zdałam ten pieprzony ( o wybaczcie moderatorki alem musiała !!! ) egzamin na 4 !!!! :-D niach niach :-D

Hej dziewczyny.
Ja tylko wpadłam się przywitac bo nie mam czasu nadrobic, akurat Zosia mi się obudziła... Idę obiad robić głodomorowi ;)

snoopy ale ze mnie dupa wołowa, skleroza w zaawansowanym stadium :zawstydzona/y:, kochana wszystkiego naj na nowej drodze życia, dużo miłości i szczęścia Wam życzę :-)

rox gratulują zaliczonego egzaminu.

sali ja też to wcześniej widziałam, tylko nic się nie odzywałam, każdy niech sobie swoje fotki nazywa jak chce, nic mi do tego
:-p;-)

Ostatnia edycja:
Anula1989 młodziutko ?? To się cieszę ; )) Oby tak jak najdłużej ;D

anetka551 Dziękuje :* Pisałam , jestem z okolic Krakowa .

ViKamcia , wampi , kaamaa100 Dziękuje :*

Sali04 ja dupcia ? Przestańcie ;D

rox Witaj :* Hym zdjęcie robione telefonem , zakupionym w komisie tel używanych . I jest zapisane ze zdjęcia automatycznie zapisują się DupCia PupCia . . A jakoś nie zbierałam się do tego aby to zmieniać . Bo mi to w niczym nie przeszkadza ; P

Bynajmniej poprawiłam humorki ;D I chyba wezmę tel w ręke i zmienie ustawienia ; ))

Snoopy a ja wczoraj o Tobie myslałam:) Tzn ze ślub w sobotę miałaś. Z tego miejsca zycze Ci cudownych lat we dwoje !!!
I czekam na relacje i jakieś fotki

Dziewczyny jak pieknie na dworze od południa słonko świeci i jest 5 stopni!!!!!!

Rox ja teskniłam

wampi no mnie tez nic do tego jednak przykuło to uwagę :-d zapytwaszy ja odrobinę kąśliwie jak to w zwyczaju mam ;-)

ale Milenaaa się nie gniewaj na mnie ;-)

snoopi jak zajrzysz w miejsce odpowiednie to odczytasz co mam ci do powiedzenia :-)

Malwina jakżem rada z tej okazji :-)

ja Wam powiem że teskniłam !!!!

i gdymym miała czas to bym ten tydzień nadrobiła..ale nie mam :no::no:

reklama
Do góry