reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

KaMA :-) U MNIE TEŻ SYPIE.
ANULA A no bo ja mam nadwagę to nie jest wskazane większe przytycie zwłaszcza że w pierwszej ciąży dużo przybrałam i nie byłam w stanie tego zrzucić. W drugiej ciąży przytyłam nieco ponad 10 kg i wszystko zrzuciłam a z dietą z nawiązką.
MILENKA Ja nie mam tu gdzie spacerować ale planuje wykorzystać jeszcze rowerek stacjonarny i pojeździć. Tylko muszę giną zapytać czy nie ma przeciwwskazań.
KASIEK NO CÓŻ. mam nadzieję że C wkrótce przyjedzie.
KAMA No jak trzeba to trzeba. Jak ma się wam żyć lepiej dzięki wyjazdowi to to chyba najlepsze wyjście.

reklama
Kamma to było od razu tak mówić:p &&&&&& Normalne jak trzeba to trzeba ja też nie mówię że sytuacja nas nie zmusi do tego cóż trzeba się przyzwyczaić:)

Ewi nogi z du... po wyrywam jak wróci...

Witam

U nas w weekend nie było, to na rajdzie to u rodziców, zaraz M wraca. Poczytałam trochę i nadrabiać będę później wybaczcie:")

Miłego popołudnia

Witam :-)

O to dobrze, że już będzie w domu.

U mnie też tak było, przez prawie 8 lat była córunia mamuni i tatunia, ale na porodówce dopadła mnie miłość od pierwszego spojrzenia ;-) i teraz jest synuś mamusi i córunia tatunia, co oczywiście nie oznacza, że K nie jest za młodym, a ja za córą. Jednak widać, że K ma słabość do córy, bo nawet jak coś przeskrobie i da jej karę na bajki czy gry, to max po kilku godzinach mu przechodzi i kara idzie w zapomnienie. Oprócz tego świetnie się dogadują, dużo ze sobą rozmawiają i często spędzają ze sobą czas. A synuś jest moim oczkiem w głowie, nawet jak czasem chce sobie odpocząć i robię wychodne na miasto poszaleć po sklepach, to biorę ze sobą młodego, lubię jego towarzystwo, no i uważam, że nikt tak dobrze się nim nie zajmie jak ja, więc rzadko zostawiam go nawet pod opieką K.

Też 17 i 2 miesiące (K jest 3 dni młodszy ode mnie ;-)), ale bardzo dobrze wypadł w roli młodego tatusia, co mnie bardzo cieszy, że trafił mi się odpowiedzialny chłopak.

Szczerze mówiąc nie wiem.

:-D:rofl2: poczekaj staruszko, za 3 i pół roku dołączę do twojej starszyzny ;-)

Wampi miła jestes,ale ja skonczyłamdwa tygodnie temu 32,więc jeszcze troche ci do mnie brakuje:-D

Anula1989 hej ;) Owszem że są , ale jak już pisałam każdy patrzy na nieletnie matki inaczej . Po prostu biore odpowiedzialność za to wszystko ( za nic w świecie nie oddam mojego szczęścia )

kasiek88kasiek Mam lenia , ale staram się być aktywna fizycznie . Dziś krótki spacer bo pogoda nie dopisuje . Planuje wybrać się na basen , popływać , no ale nie wiem czy wolno :) ok wrzuce fotkę ( choć nie ma na co patrzeć) ale za troszkę , bo jestem u znajomej i nie mam tu zdjęcia ( weszłam tylko poczytac co się dzieje ) ;)))

EWI44 W zasadzię ja też nie mam gdzie , cały czas jedna trasa hehe Z kąd jesteś ?? To trzeba się wybrać do gin i popytać .;))

Miłego Wieczorku dziewczynki ;*

Ale mam do nadrabiania :-p no ale jakoś dam radę, zaczynam! :-)

Zuzia przeziębiona, ja też :sorry: Mam nadzieję, że szybko nam przejdzie, no i przede wszystkim, że Zuzi jeszcze bardziej nie rozłoży.

Nie było mnie kilka dni, bo zrobiliśmy formata i później sterownik do wifi w laptopie nie chciał działać, dopiero przed chwilą się z nim uporaliśmy :tak:
Wczoraj Zuzię oddelegowaliśmy do mojej mamy i przyszli do nas znajomi, trochę sobie popiliśmy i siedzieliśmy do 2:30, za to mogłam sobie pospać do 10 :-D

EWI gratuluję :-)

ViKamcia uśmiałam się z tego "no mamo rusz tą dupę" :-D:-D świetną masz córkę :-)

Kama widziałam, że o pogodzie pisałaś, u mnie to już codziennie jest na plusie :tak: +3, +4 :tak: śnieg całkiem się roztopił.

dorotar zgadzam się z tym co napisałaś o komputerze i dzieciach w wieku naszych dzieci, to jeszcze nie dla nich :no:
Prześliczne zdjęcia! Amelka cudna, a Kacperek wygląda trochę jak dziewczynka ;-) śliczny jest :tak: no i Amelka podobna do Ciebie :tak:

Milena my się jeszcze nie znamy, witam ;-):-)

WAMPI rozumiem . No teraz z tego co wiem niepełnoletni nie moga byc prawnymi opiekunami i rodzic coś podpisuję . No czytałam na ten temat troche w necie i faktycznie . Ale u mnie chlopak ma 21 wiec on chyba bedzie prawnym opiekunem dopóki ja nie skończe 18nastki . Jak to matka dziecka ma nie być prawnym opiekunem ehh . To wszystko jakieś pokręcone. Wszystko sie jakos okaże ;)) moze nie bedzie tak źle ;)) Oby ;D

AGATKA551 witam, witam ; )))

MILENKA No to czekamy na fotki. Ja to z podlasia jestem. A tutaj o tej porze roku wszystko zasypane więc o spacerach nie ma nowy.
ANETKA Zdrówka dla Was.

reklama
Kasiek i jak? C wrócił cały i zdrowy?

Anetka zdrowiejcie szybko dziewczyny.

Co do wagi w ciąży to mnie przytyło się 10kg ostatni trymestr przypadał na jesień i zimę, więc spacerować za bardzo jak nie było ale remont i przeprowadzka pozwolił jako tako wagę utrzymać :tak:

Do góry