reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kama u mnie tez o zebach nie wspomina tylko jeczy ze bedzie gruby, moze i sporo wazy ale ma 78 cm.
Umi u nas tylko do gina na nfz bez problemu z nia na dzien da sie dostac a tam maskara
Kasiek do mnie etz pozno przyjdzie wiosna:tak:
Co do wagi mi jeszcze 4kg zostalo po ciazy

reklama
anetka nie tylko tobie przybyło:sorry2:
kaamaa ooo:-D miło że ktos przeszedł podobną drogę:-p
Anula u nas do dentysty na NFZ czeka sie tydzien, a do gina to nie wiem bo nigdy nie byłam:-p

Anetka,Umi nie tylko Wam :-D mnie też mnie też :zawstydzona/y:

Anula jak zacznie raczkować, chodzić, biegać to mu spadnie waga :tak: Julka też zawsze "kwadratowa była" :-D a teraz jest w miarę "normalna".

Umi ja po ciazy bylam u gina na NFZ po tabletki bo tak prywatnie chodzilam
Kama on na buzi normalny tylko cialko :-Draczkowac juz zaczyna;-)lubi zjesc ma to po mnie tle ze ja bedac dzieckiem chodzilam sucha jak patyk
Maly wstal,juz jedna drzemka pol godz wykorzystana, zostala jeszcze jedna:sorry:

Melduje się ledwo ledwo..
Wczoraj co 15 min wmiotowałam do tego dostałam okres ,cały dzien nic nie jadłam...masakra.

Dzisiaj zjadąłm i siedzi w srodku ale si strasznie słabo;(

W ogóle dawno sie nie wazyłam ,dzisiaj wchodze na wage i schudłam 3 kg ,jeszcze conajmniej 3 i bedzie ok;)
Teraz ide sie połozyc bo az dłonie mi dretwieja;(

Malwinka extra fryzura...juz z warkoczem bedzie ciezko;P

Ostatnia edycja:
Malwina i ja podpiosuję się pod słowami koleżanek - ślicznie w nowej fryzurce ! super ! Zazdroszczę ze Zuu ci tak wysiedzi na kolanach ...mój by był juz wszedzie tylko nie u mamy na kolanach ....

Milenaaaa witaj ! bo nie miałam okazi jeszcze Cię przywitać. Gratuluję dzidzi ... i mam pytanko ... wszystkie zdjęcia podpisujesz "DupCia DupCia" :baffled::rofl2::-D

kamaaa to fajnie ze macie juz cieplej :-)
vegas współczuje:-( mam nadzieję ze Bisiowi przejdzie
kama a ja nie słyszalam o siatkach dla ciężarnych :-p całkiem serio.. myslałam ze w ciązy to można jeść co się chce i ile sie chce :-p
malwina w tej fryzurce i rozp własach Ci o niebo lepiej :-)
anulaaa 9 kg to moje ważyły mając pół roczku.. nawet ponad 9 :-) a Vi jaka szczuplutka sie zrobiła.. masz rację ze nie ma co się tym przejmowac:-)
dorotar&&&&&&&&&&&&
milena ładniutka jesteś :-)

rox :-D:-D:-D:-D rozwaliłaś mnie z tym "DupCia DupCia" :-D wcześniej nawet nie zauważyłam :-p

umi,kama to chociaż nie jestem sama, miło :-p

Byłyśmy z Zuzia na zakupach i na dworku jest tak przyjemnie ze do domu nie chce się iść ale obiad musiałam zrobić

Dziękuję za miłe słowa , już kiedyś miałam taką fryzurkę i M mnie namówił żebym zcieła

Sali z warkocza nici hehe

Rox to fakt trochę siedziała u mnie na kolanach a później leżała na posadce:)

Hehe dobre Dupcia Pupcia:-D

reklama
Ja to pierwsza zauważyłam;P

Hmm ze ona dupcia to widac ale dzidzia...jeszcze płci nie widac;))ALE DUPCIE tak czy tak ma;))

Do góry