Helloł
Nadrobiłam prawie 15 stron
Milena Witam serdecznie :-)
Kasiek a może korki? często tiry nie dają rady podjechać pod górkę i zrobią się mega zatory... mam nadzieję że jednak C wróci szybko.
I gratuluję suchej nocki :-) u Nas już 6 nocy bez pamka z tego dwie całkowicie przespane, dzisiaj budziła się raz na siku
Wampi u Nas też Julka jest tatusiowa, zawsze to J był na pierwszym planie ale już się z tym pogodziłam... J chyba chciałby drugiego synka, a ja jeśli już to dziewczynkę ;-)
Kasia jeśli nasze plany wypalą to z J nie będziemy się widzieć 4-6 miesięcy w roku... trudno mi się przyzwyczaić do tej perspektywy ale trudno gra jest warta świeczki
Kamcia z naklejkami nie pomogę bo do Julki pokoju kupiłam w empiku a do nowego pokoiku mam już wybraną fototapetę.
Ja również uważam że komputer w tym wieku to gruuba przesada... a później rodzice płaczą że dzieciaki całymi dniami ślęczą przed monitorem i nawet w chowanego grać nie potrafią
po moim trupie ;-) chcę wychować Julkę tak jak ja byłam wychowywana, przecież jest tyle fajnych zabaw... A co do bajek to moje dziecko ogląda tylko dobranockę która trwa 10 minut ;-)
Co tu jeszcze a apropos wychodzenia, to uważam że każdemu od życia się coś należy, i na prawdę spędzam z JUlką tyle czasu że jeden wieczór mnie "ochłodzi" naszych kontaktów, a z resztą staramy się wychodzić jak już spi lub leży w łóżku.
Wczoraj jak wychodziliśmy to już się usypiała i raczej traumy z tego powodu nie przeżyła.
Właśnie wsadziłam Julce palec w paszczę i lewa dolna 5tka całkowicie wylazła a prawa już praktycznie się przebiła :-)
Uciekam suszyć włosy i idziemy na dłuuugi spacer na termometrze +3 wiec do wiosny coraz bliżej.
Miłej Niedzieli Dziewuchy.