reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kasiek i jak mąż w domu?

sali też bym sobie w bierki pograła,ale w domu brAK:-D

Vegas widzę,że Martynka wspaniale się rozwija a jak tam wasza Maja? Pracujesz jeszcze jako niania?

ViKamcia A Twoje dzieci oglądają bbc cbeebies? Ja akurat w swoim pakiecie kanałów go nie mam tylko w opcji i się zastanawiam czy go nie włączyc w przyszłości dla Majka,chociaż przeraża mnie wizja Teletubies non stop:-D Co do naklejek to ja kupiłam w Biedronce swego czasu.

Chyba pójdę jutro znowu z Majką do lekarza,bo nie widzę poprawy a wręcz jest gorzej

reklama
Witajcie, ja na razie tylko na chwilkę. Ja też jutro z dziećmi i ze sobą do lekarza.

Dziewczyny powiedzcie mi czy może być tak, że choroba jest utajona, rozpozna ją tylko lekarz po osłuchaniu i po wzięciu antybiotyku po kilku dniach może dopiero ujawnić się kaszel, po lekarstwie????

Witam sie.
Milenaaa napewno bedzie dobrze i siostra tez kiedys bedzie w ciazy! :*
sali kto jak woli, dla mojego dziecka komputer to nie priorytet :eek: niewiem kiedy bede tak pozwalała zagladac do kompa nawet dla "glupich" gier. chyba jak szkola bedzie tego wymagac,a tak to nie...
I Tak ostatnio bylam na wypadzie z kolezankami. ale nie robie tego co tydzien :dry: a z dziecmi tym bardziej, nieważne zreszta...
kasiek włąsnie maz w domu? ;-)
Ewi trzymaj sie, przeszlo juz dzis?

Musze dokurzyc, niewiem jak to moje dzieci robia ze ciegle syf :-D hehehehe
Milej niedzieli życze.

sali04 Oj każdy ( zazwyczaj starsze osoby 30+ ) '' O jakie ładne imię '' , Ale ja jakoś nie jestem z niego zadowolona , choć wiem ze mamuśka mogła mnie bardziej ukarać , więc nie dołuje się imieniem .;D O Synek miłośnik ; ) , pewnie po mamusi hehe

Vegas Tacy są faceci , każdy woli chłopca . I potem się chwali O synek po tatusiu ;)) , wiesz nie chce wiedzieć , bo niespodzianka po porodzie, ale z drugiej strony jak bede mogła wiedzieć to kto wie czy sie nie dowiem ;-) Mój P już mówi ze synek po tatusiu , a jak wspomnę o córce to mówi że on czuję że to chłopiec .

kasiek88kasiek Kiepsko , kiepsko ale widać , i jest mój skarb :) Ze ślubem , no teraz go nie zrobię ( nie mam 18nastki jeszcze ) Ale jest w planach ( choć bez ślubu da się życ ;-) ) Nie mam pojęcia kiedy , ale będzię .

KasiaF87 również witam i dziękuje ; ))

wampi Hej :) Ja urodzę kilka miesięcy przed 18nastymi urodzinami . Wiesz ? Ty już to przeszłaś, mnie to dopiero czeka . Jestem daleko do porodu , a już czuję takie zmiany , jestem bardziej odpowiedzialna itd . chcę dla dziecka jak najlepiej . Tak zapytam chłopak ile miał lat jak urodziłaś ?

EWI44 Zostanę , będę pisać ile tylko będę mogła :) Zaakceptowały one , mama ( choć nie jest przekonana co do młodych mam ) A rodzice partnera ..pf ciesze się ze sa zadowoleni ( będą mieli pierwszego wnuka/wnuczkę) Ale dzwonią codziennie z pytaniem jak sie czuje itd. :D Co do siostry ujżała dwie kreski już dwa razy . W tym dwie ciąże pozamaciczne . ;/

ViKamcia Rocznik 1994 . Siostra miała dwie ciąże pozamaciszne . Pousuwali jej narządy , bo nastepna ciaza pozamaciczna groziła jej zdrowiem . Czyli nie ona tak mówi, tylko to jest pewne .

Liza Chciała bym aby siostra była szczęśliwa ;)) Kiedyś się uda że bedzie miała .

Miłej niedzieli , i pysznego obiadku dziewczyny :)

Kamcia o jak fajnie każda swój pokój będzie miała)

Lolkak nie ma do tego ma wyłączony telefon;/

Dorotar nie wiem;/ a co się dzieje??

Liza święta racja:)

Milena moja siostra Milena ma na drugie:) Oj moja mama też nie byłą zachwycona a na studiach już była miesiąc jak w żałobie chodziła do tej pory się z niej śmieje a teraz biega za Dominiką po podwórku z patelnią żeby zjadła w wakacje śniadanie;P Ja też nie brałam od razu śluby ja nie chciałam w ciąży i był 10 miesięcy po urodzeniu małej:)
Wierzę że siostrze się kiedyś uda:*

Hej niedzielnie. Obiecał że jak oczy otworzymy to już będzie na 100% a tu 10 i nic nawet dodzwonić się nie moge bo telefon wyłączony...;/

Milena dzieki starsze osoby 30+:-D:-D

Lolak no my mamy bierki ,bo Tymek dostał na urodziny taki zestaw 25 gier i sa tam własnie takie stare tradycyjne gry jak bierki domino chinczyk itp...fajna sprawa;))

Ja kiedys co tydzien mialam jeden dzien w weekend dla siebie ,teraz juz nie chce mi sie tak czesto wychodzic ,D czesto wyjezdza wiec kolezanki wpadaja do mnie,ale dwa razy w miesiący wychodze do jakiejs kumpelki albo do pubu.Własnie dzisiaj ide na karaoke;)

Wampi no nie mogę bo wyłączony telefon;/ Oj mam nadzieje że mu się tylko rozładował bo to typowe było by dla C:) No mówiła że jak się obudzimy to będzie mówił że na 6 rano a jest prawie 11;/

kasiek88kasiek No najlepiej już po urodzeniu dziecka brać ślub . A babcie takie są , jak już się urodzi to najchętniej siedziała by z dzieckiem cały dzień ;)

sali04 mam 17 lat , dla mnie osoba mająca 30 lat jest osobą nie STARĄ ale starszą w porównaniu do mojego wieku ;) nikogo nie chce tu obrażać . :)

wampi Mój P troszeczkę starszy . Czyli w twoim przypadku p. opiekunami byli rodzicę . Po prostu mam wątpliwości co do opiekuna prawnego w moim przypadku . I paru innych rzeczy .

kasiek88kasiekNie martw się :) Patrz jakie warunki na drogach , lada chwila będzie w domku :)

reklama
Milena taa a jak będzie i okaże się że rozładowała mu się kom to dostanie soczystego kopa w du... bo wie że mam na tym punkcie hopla i wiedział że jedzie na dłużej to mógł ładowarkę wziąć:wściekła/y:
A prababcie jakie :D:D Moja babcia straszyła mnie że ksiądz mi dziecka nie ochrzci bo ślubu nie mama a teraz szaleje za Domi:p

Do góry