reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja dzisiaj zrobiłam sobie wolne, bo do nas do szkoły tylewizja przyjeźdźa i trzeba bylo się ubrać na galowo a ja w sumie nawet spodnie czarne w kant ledwo już dopinam..

Cieszę się że wszystko dobrze się układa. Tylko szkoda że z jego mamą jest tak źle.

reklama
No jest zle, ale w sumie to jej wina ze sie zaniedbala, bo zamiast isc do lekarza jak zauwazyla ze cos jest nie tak to wolala siedziec i pic....
Ja na ta chwile mam tylko 2 pary spodni;))) i wiecej juz nie kupie bo szkoda kasy, mam kiecki ciazowe ale jeszcze za zimno wredlug mnie....

no ja w sumie jeszcze się w niektóre swoje jeansy mieszcze i mam jedne takie czarne materiałowe spodnie które jak kupiłam to były za duze i teraz są w sumie juz nawet nawet. I narazie też nie kupuje, bo mi starczy. Kupie najwyzej jak juz sie w nic nie zmieszcze.

zainwestuj w chociaz jedne ciazowki ja tego nie zrobilam i teraz troche zaluje... ale coraz cieplej i to mnie pociesza;)))) tylko ten celulit... ble mam teraz paskudne nogi a wczesniej byly ladne i wogole.... za to brzusio mam slodziuski bez skazy;))) jak ja bylam w 23 tyg to brzusia nie mialam prawie wcale...

To wez Hanusie do schronu i niech sobie wybierze jakiegos malego pieska, cos w rodzaju latrelka;)))

Koleżnaka mi kiedyś zostawiła swojego pieska na weekend, i Hania się go bała, a jak zaszczekał to już w ogóle płacz, większość czasu na ręcach spędziła:baffled:. Za to jak spał to go ciągnęła za ogon, ten się budził i od nowa to samo hehe:-D. Na psa jeszcze za mała jest. Ale pomyślę o jakimś gryzoniu;-).

zainwestuj w chociaz jedne ciazowki ja tego nie zrobilam i teraz troche zaluje... ale coraz cieplej i to mnie pociesza;)))) tylko ten celulit... ble mam teraz paskudne nogi a wczesniej byly ladne i wogole.... za to brzusio mam slodziuski bez skazy;))) jak ja bylam w 23 tyg to brzusia nie mialam prawie wcale...

Ja też miałam jedne spodnie ciążowe takie oryginalne ze sklepu, drugie z lumpeksu i mi spokojnie wystarczyły:tak:.
W 23 tygodniu też niewiele mi było brzuszka widać.

Ja mam takie lniane z dluga guma ale jeszcze za zimno.... nie moge odrzalowac ze jansow sobie nie kupilam... A moze rybke Hani kup, najmniej roboty i nigdy jej nie ugryzie;))))

Aniu - polecam kroliczka , my mamy bialego , i Blania cale dnie chodzi do niego do klatki wklada palce tam do niego przez szczebelki a on idzie do niej i sie ociera o jej raczki a ona sie smieje :tak: i jest szczesliwa, nie gryzie jej wogule mnie czasem potrafi dziabnac - na zlosc :tak:
jak go puszcamy po domu to blania za nim raczkuje a on ucieka , chowa jej sie ale ona i tak go lapie i wyrywa mu uszy wiec czasem musze go ratowac jak jest w opalach , ale przewaznie ladnie sie bawia razem :tak:;-)
a u tesciow mamy dwa psy ale jakos za specjalnie nie lubia Blanki :-Djedna sie boi a druga nienawidzi dzieci i jest bojowo nastawiona, wiec sie do niej nie zbliza :no:

Buziaczek, a masz samca czy samiczkę? Bo mi powiedziała znajoma, że samiczki właśnie gryzą, i w ogóle nie polecała królika dla dziecka:baffled:. A mi to się najbardziej właśnie taki mały biały króliczek by odpowiadał:tak::-). Myślę, że Hania też byłaby zadowolona z takiego puchatego stworzonka;-).

reklama
Ania_zywa ja mialam podobna akcje jak lukasz przyjechal, przyprowadzal wszystkich do mojego pokoju i plakal ze ja mu rybki nie chce dac, to sie wkurzylam i powiedzialam wszystkim ze on nie chce na nie patrzec tylko chce je wyjac... mama mowi ze jak moja dzidzia bedzie juz duza to mi zrobi pozadek z akwa;)))) a co do krolika to buziaczek musiala trafic na bardzo uleglego krolika;))) ja jak kiedys mialam to mi cala twarz podrapal (chcialam go pocalowac) i mam uraz do tych zwierzat....

Do góry