reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

haah nadrobiłam was dziewczyny :) nie odzywałam się bo w weekend mam egzaminy i chce zdać jak najlepiej a i tak mi sie już w głowie plącze :no2:i jeszcze urodziny małej :)

snoopy-gratulacje :) a ile jestescie razem juz jeli mogę spytać?
gosdia- a co takiego kupiłaś?:-) tez być sie wybrała na zakupy ;)

reklama
Dziec juz spi,chwila odpoczynku;-)
kasiek sliczna masz core:-)
sali jak ja nie lubie takich lekarzy=/ dupek i tyle,nie wiem skad tacy sie biora... Ja na NFZ do ginekologa nie zamierzam chodzic po tym jak mnie jedna baba potraktowala jak bylam w ciazy
anetka tak,mam nauczanie indywidualne;-) i siedze sobie z Adasiem w domu dzieki temu
snoopy gratuluje terminu;) daj nam znac jak poznasz plec!:-)
gosdia i bardzo dobrze,kobieta musi czasem zrobic sobie porzadne zakupy;-) co kupilas?:-)

Dziewczyny,w czym spaly Wasze pociechy jak byly w mojego Adasia wieku mniej wiecej? Bo maly spi w pajacykach, a od dluzszego czasu mu sie nozki w nich plataja jak zmienia pozycje i sie rozpina w nocy i taki rozebrany spi:dry: i nie ma znaczenia czy to jest luzniejszy pajacyk czy idealnie dopasowany,nie wiem czemu tak jest,wczesniej nie bylo tego problemu=/

burzowata- moja Tasia tez tak plątała wszystko :) i co chwila się budziła bo było jej nie wygodnie w końcu zaczęłam kłaść ją w rajtuzkach i jej wygodnie :)

burzowata możesz założyć mu body z długim rękawem , żeby plecki nie były gołe, spodnie długie od piżamki i skarpetki, żeby zimno w stópki nie było :tak: albo body i półśpiochy ;-)

anetka jak spal w polspiochach i body to mu sie zsuwaly polspiochy=/ musze jakiejs pizamki mu poszukac
karolina dzieki za rade;-)

Musze cos wymyslec bo co do karmienia go biore to jest porozbierany a co za tym idzie kark ma letni czyli mu chlodno i boje sie,ze sie przeziebi:-(

karolina w sumie moja też zawsze sciągała :-D no to w takim razie półśpiochy :tak:

burzowata albo taki pajacyk, żeby nie był rozpinany w kroku.

Burzowata, Karolina, kupiłam koszule w czarno-bialą krate w housie i spódniczkę w reserved dwa t-shirty i sweter w funk&soul
Karolina, moja potrafi stópki wyłożyc jakoś miedzy zatrzaski, a spróbuj z takimi... hm.. nie wiem jak one się nazywają... Pajace? Jkaby spodnie na szeleczkach ;P Nózki nie pouciekają... Nie pamiętam nazwy.

Kasia a ja sie dziwie bo co za problem zeby to doniosła ??/Tym bardziej ze nie byłam u niego pierwszy raz..ile razy jak z Kaja pojechalismy do szpitala i nie mielismy ubezpieczenia to D.dowoził na drugi dzien.Po prostu nie zalezy mu na pacjentce tylko na kasie z NFZ.

reklama
Anetka ot masz Peepe:)
Zobacz załącznik 424579Zobacz załącznik 424580 z opaską w komplecie:)

Snoopy ale czujesz się podobnie jak z Alą? Czy inaczej ja cały czas myślałam że chłopak a jednak nie:)

Kamma teraz woła "Mamo kupka" ale też nie zawsze;/ ale jak ją posadzę bo czuję że popierduje to zrobi nie wzbrania się a potem po wszystkim się cieszy ale nie ma tak że ze 20 razy podchodzi od razu robi:)

Dorotar moja ma podwójnych dziadków i 3 prababcie( dwie moje babcie) i jednego pradziadka (mojego) niestety drugi nie doczekał umarł praktycznie rok wcześniej jak Dominika się urodziła ona w październiku i on...
To taki mój kochany dziadziuś po naszym ślubie mama mi mówiła że babcia zbierała pieniążki na prezent dla mnie i coś jej brakowało i się martwiła strasznie i robiła porządki i w dziadka spodniach w portfelu znalazła 1000zł...
CO do nauczycielki współczuje małej mam nadzieje że nawa Pani się spodoba:)

Gosdia co kupiłaś?? Już doczytałam:) Fajnie fajnie:)

KasiaF a to nie grzeczny :) Teraz trzeba krócej trzymać:p

Burzowata moja już chyba spała w body z krótkim rękawem koszulce i spodenkach i skarpetkach ja szybko uciekłam z pajacyków bo ich strasznie nie lubię;/

Młoda z C zasnęła a ja pisze z kumpelą ze studiów i się pocieszamy na wzajem... Ale na prawdę skupić się nie mogę... DObrze że z jednego test będzie to jak przeczytam to będę wiedziała co wybrać:D A z drugiego to nie wiem LOS SZCZĘŚCIA:)

Do góry