reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

snoopy-gratulacje :) a ile jestescie razem juz jeli mogę spytać?

Hahaha znamy sie od 26 kwietnia od 1 maja jesteśmy para, 4września dostałam pierscionek a 3 paż okazało się że będzie dzidzia:-D tego mi kumpel na urodziny życzył (19.04) i sie spełniło:-D

Co do wygody malucha podczas snu, ja Ali zakładałam pajacykowe piżamki i rampasiki do tego dostałam spiworek od bratowej i mala się nie odkrywała;-)

Kasiek z Ala to ja cały czas myślałam że ja synka będę miała:-D z nia wymiotowałam jak kot przez cala ciązę, mialam zabujcza zgage i spaslam sie jak slon:-D ja z mala dopiero 2tyg prze porodem dowiedzialam sie ze dziewczynka:-)

A właśnie co do przedszkola to jakie ja papiery mam wziąć ze sobą żeby mała zapisać? Bo w poniedziałek po południu chcę skoczyć i ją zapisać żeby mi potem babsztyl znowu nie powiedział że rekrutacja zakończona, jak to zrobiła w zeszłym roku...:angry:

Ostatnia edycja:
reklama
burzowata takie piżamki zwykłe to pewnie w każdym sklepie dziecięcym kupisz :tak: w tesco są ładne i w Pepco :tak: i w Lidlu też lubię kupować piżamki.

SALI nie chcę cie straszyc ale jak będziesz musiała z młodą do szpitala to lepiej miej przy sobie ubezpieczenie... bo przepisy się zmieniły od 01.01.12...Poza tym u niego nie byłaś już troche czasu, a stosunek pracy u ludzi się zmienia więc możesz byc bez ubezpieczenia... Ja u mojego też nie pierwszy raz byłam, ale okazac musiałam... Do rodzinnego z Kacprem też odkąd się urodził to nie wołali, a teraz jak byliśmy to zawołali... To nie jest wina lekarza tylko NFZ, pooglądaj wiadomości to zobaczysz co się dzieje, jakie problemy z receptami, listą leków refundowanych, jest jeden wielki bałagan a lekarze niestety przez to pacjentów tracą...
KAROLINA a jak byś na śpioszki założyła na nużki jeszcze skarpetki na wierzch? Ja młodemu ubierałam body i rajtuzki... Te śpiworki co SNOOPY pisze niestety u nas się nie sprawdziły... I tak 3 leżą nieużywane... Bo młody tak się wiercił że masakra...

Oj się chyba przejadłam dzisiaj, brzuch mnie boli...

Nie byłam u niego długo z jego winy,po tym jak mnie potraktował jak byłam w ciazy...jezuu jak ja nienawidze tego kraju za służbe zdrowia....nie bez powodu 12 lat nie byłam u lekarza(prócz gina).To jest jakas masakra.Nie mówie o ubezpieczeniu tylko ogólnie.

Kasia nie straszysz bo własnie ubezpieczenie mam w teczce z dzieci książeczkami i dlatego zapomniałam do lekarza,a to przez to ze nie chodze po lekarzach z sobą;D

Ostatnia edycja:
Kasiek śliczna bluzeczka bardzo mi się podoba :tak:

Burzowata moja spała w pajacach.
Ten rozpinany na zamek, nóżki bez zapięć:

A ten zapinany z tyłu też nózki bez zapięć:

I nigdy się nie wyplątywała, więc za wiele nie pomogę...

Snoopy a właśnie miałam pytać się o płeć??Co preferujesz?? Niby się gada że na dziewczynkę słodkie na chłopca kwaśne. Pewnie to nie prawda ale u mnie się sprawdziło:) Fajnie że bierzecie ślub:) Szukasz sukienki??

no a ja miałam odwrotnie.. od słoika z ogórkami kiszonymi to sie nie odklejałam ... a słodycze.. jak przed ciążami mogłam zyć samymi sodyczami tak bedąc w ciąży nawet nie miałam ochoty na pączka :sorry: i mam dwie dziewczyny :-)
ooo i wedlin tez jeść nie mogłam..
a na parówki to już nie mogłam patrzeć , jak zjadłam to wymiotowałam..
jedna różnica to z Viki nie ścierpiałam zapachu mojego ulubionego sosu czosnkowego , a z Emmą zapach mi nie przeszkadzał

i odrzucało mnie strasznie na pewrfumy.. i moje i innych... :-p

kama gratuluję kupki na nocniku :-) juuuuupi :-) a bluzki z pepą... dobrze wiedziec jak znajdę jakieś u nas to Ci kupię i podeśle najwyżej :tak: u nas jest pełno.. ja pepy nie lubie bo dla mnie to dziwne świnia z nosem zamiast ucha :-p Vi też jej nie lubi, woli ciekawskiego georga i stacyjkowo :-)
o filmiki na śmierc zapomniałam... wrrr musze zgrać te nowe z aparatu!

malwina rox na ból głowy polecam solpadeine bardzo szybko działa:tak:

karolina23 powodzenia na egzaminach

burzowata a nie możesz pajacyka załozyc?? albo tak jak anetka pisąła body z długim rękawem i półśpiochy albo spodnie , skarpetszek nie polecam na noc , bo krążenie jest słabesz jesli ma się skarpetki , w nocy nózka powinna odpoczywać :tak:
załóż najpierw półśpiochy a na to zaponij bodziaki :tak:
moja jak kamy też spała w pajacach , albo w bodziakach (zalezy od pory roku)

snoopy to widze szybko zadziałaliscie :-)

Vikamcia Ja już na pierwszym spotkaniu wiedziałam że będzie moim mężem:-D do niego też w miatę szybko (jak na faceta) dotarło że to ja:-D Tak jak kocham M nie kochałam jeszcze nikogo, mój cud po prostu i książe z bajki:-)

Kama u mnie Ala spała w takich samych zapinanych na pleckach i z ala klapa na dupsku:-D z tym że z myszka miki miałyśmy bo chrzesny kupił;-)

reklama
Kamcia Julka też uwielbia Stacyjkowo :-D czasami doprowadza mnie do szewskiej pasji jak co chwila podaje mi pilot i "ciuch ciuch" ;-)
A co do Peppy nie rozumiem fenomenu tej bajki, ale Julka w miarę się nią interesuje, nie które ciuszki mają fajnie zrobione, ale wielkiego parcia na nie, nie mam :tak: a tak swoją drogą ile kosztuje przesyłka z Ie do Polski?

E:

Snopy ten na drugim zdjęciu też właśnie miał taką a'la klapę na pupci, śmiesznie to wyglądało.

Ostatnia edycja:
Do góry