reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

snoopy-gratulacje :) a ile jestescie razem juz jeli mogę spytać?

Hahaha znamy sie od 26 kwietnia od 1 maja jesteśmy para, 4września dostałam pierscionek a 3 paż okazało się że będzie dzidzia:-D tego mi kumpel na urodziny życzył (19.04) i sie spełniło:-D

Co do wygody malucha podczas snu, ja Ali zakładałam pajacykowe piżamki i rampasiki do tego dostałam spiworek od bratowej i mala się nie odkrywała;-)

Kasiek z Ala to ja cały czas myślałam że ja synka będę miała:-D z nia wymiotowałam jak kot przez cala ciązę, mialam zabujcza zgage i spaslam sie jak slon:-D ja z mala dopiero 2tyg prze porodem dowiedzialam sie ze dziewczynka:-)

A właśnie co do przedszkola to jakie ja papiery mam wziąć ze sobą żeby mała zapisać? Bo w poniedziałek po południu chcę skoczyć i ją zapisać żeby mi potem babsztyl znowu nie powiedział że rekrutacja zakończona, jak to zrobiła w zeszłym roku...:angry:

Ostatnia edycja:
reklama
burzowata takie piżamki zwykłe to pewnie w każdym sklepie dziecięcym kupisz :tak: w tesco są ładne i w Pepco :tak: i w Lidlu też lubię kupować piżamki.

SALI nie chcę cie straszyc ale jak będziesz musiała z młodą do szpitala to lepiej miej przy sobie ubezpieczenie... bo przepisy się zmieniły od 01.01.12...Poza tym u niego nie byłaś już troche czasu, a stosunek pracy u ludzi się zmienia więc możesz byc bez ubezpieczenia... Ja u mojego też nie pierwszy raz byłam, ale okazac musiałam... Do rodzinnego z Kacprem też odkąd się urodził to nie wołali, a teraz jak byliśmy to zawołali... To nie jest wina lekarza tylko NFZ, pooglądaj wiadomości to zobaczysz co się dzieje, jakie problemy z receptami, listą leków refundowanych, jest jeden wielki bałagan a lekarze niestety przez to pacjentów tracą...
KAROLINA a jak byś na śpioszki założyła na nużki jeszcze skarpetki na wierzch? Ja młodemu ubierałam body i rajtuzki... Te śpiworki co SNOOPY pisze niestety u nas się nie sprawdziły... I tak 3 leżą nieużywane... Bo młody tak się wiercił że masakra...

Oj się chyba przejadłam dzisiaj, brzuch mnie boli...

Nie byłam u niego długo z jego winy,po tym jak mnie potraktował jak byłam w ciazy...jezuu jak ja nienawidze tego kraju za służbe zdrowia....nie bez powodu 12 lat nie byłam u lekarza(prócz gina).To jest jakas masakra.Nie mówie o ubezpieczeniu tylko ogólnie.

Kasia nie straszysz bo własnie ubezpieczenie mam w teczce z dzieci książeczkami i dlatego zapomniałam do lekarza,a to przez to ze nie chodze po lekarzach z sobą;D

Ostatnia edycja:
Kasiek śliczna bluzeczka bardzo mi się podoba :tak:

Burzowata moja spała w pajacach.
Ten rozpinany na zamek, nóżki bez zapięć:

A ten zapinany z tyłu też nózki bez zapięć:

I nigdy się nie wyplątywała, więc za wiele nie pomogę...

Snoopy a właśnie miałam pytać się o płeć??Co preferujesz?? Niby się gada że na dziewczynkę słodkie na chłopca kwaśne. Pewnie to nie prawda ale u mnie się sprawdziło:) Fajnie że bierzecie ślub:) Szukasz sukienki??

no a ja miałam odwrotnie.. od słoika z ogórkami kiszonymi to sie nie odklejałam ... a słodycze.. jak przed ciążami mogłam zyć samymi sodyczami tak bedąc w ciąży nawet nie miałam ochoty na pączka :sorry: i mam dwie dziewczyny :-)
ooo i wedlin tez jeść nie mogłam..
a na parówki to już nie mogłam patrzeć , jak zjadłam to wymiotowałam..
jedna różnica to z Viki nie ścierpiałam zapachu mojego ulubionego sosu czosnkowego , a z Emmą zapach mi nie przeszkadzał

i odrzucało mnie strasznie na pewrfumy.. i moje i innych... :-p

kama gratuluję kupki na nocniku :-) juuuuupi :-) a bluzki z pepą... dobrze wiedziec jak znajdę jakieś u nas to Ci kupię i podeśle najwyżej :tak: u nas jest pełno.. ja pepy nie lubie bo dla mnie to dziwne świnia z nosem zamiast ucha :-p Vi też jej nie lubi, woli ciekawskiego georga i stacyjkowo :-)
o filmiki na śmierc zapomniałam... wrrr musze zgrać te nowe z aparatu!

malwina rox na ból głowy polecam solpadeine bardzo szybko działa:tak:

karolina23 powodzenia na egzaminach

burzowata a nie możesz pajacyka załozyc?? albo tak jak anetka pisąła body z długim rękawem i półśpiochy albo spodnie , skarpetszek nie polecam na noc , bo krążenie jest słabesz jesli ma się skarpetki , w nocy nózka powinna odpoczywać :tak:
załóż najpierw półśpiochy a na to zaponij bodziaki :tak:
moja jak kamy też spała w pajacach , albo w bodziakach (zalezy od pory roku)

snoopy to widze szybko zadziałaliscie :-)

Vikamcia Ja już na pierwszym spotkaniu wiedziałam że będzie moim mężem:-D do niego też w miatę szybko (jak na faceta) dotarło że to ja:-D Tak jak kocham M nie kochałam jeszcze nikogo, mój cud po prostu i książe z bajki:-)

Kama u mnie Ala spała w takich samych zapinanych na pleckach i z ala klapa na dupsku:-D z tym że z myszka miki miałyśmy bo chrzesny kupił;-)

reklama
Kamcia Julka też uwielbia Stacyjkowo :-D czasami doprowadza mnie do szewskiej pasji jak co chwila podaje mi pilot i "ciuch ciuch" ;-)
A co do Peppy nie rozumiem fenomenu tej bajki, ale Julka w miarę się nią interesuje, nie które ciuszki mają fajnie zrobione, ale wielkiego parcia na nie, nie mam :tak: a tak swoją drogą ile kosztuje przesyłka z Ie do Polski?

E:

Snopy ten na drugim zdjęciu też właśnie miał taką a'la klapę na pupci, śmiesznie to wyglądało.

Ostatnia edycja:
Do góry