reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
sali polace ci jedno forum plaski azyl, maja tam psy do adopcji wszystkich raz z krotkimi pyszczkami:-D moja siostra wlasnie sie stara o adopcje suczki. Co do kupna psa bez papierow ja juz wiecej nie kupie... za Haba zaplacilam 450zl a jest zwyklym kundlem niby zdjecia z krycia byly a widac jakis kundel uprzedzil i mam kundla za 450zl...

No tansze ale bez rodowodu albo dorosłe;/

Moja znajoma dopuszcza swojego z Shih Tzu wiec nie bedzie kundel;)

Ja jestem z Bydgoszczy Aneto;)I juz przeglądałam allegro;)

Snoopy wyslij mi link do tego forum bo nie moge znaleźć

Ostatnia edycja:
Na stronie schroniska znalazłam zdjęcie mojej Luny:szok: kurcze, dzisiaj minął rok odkąd ją zabrałam a oni dalej tego zdjęcia nie usuneli :sorry:

Oj rozmawiacie o pieskach też bym chciała ale jak będę miała swój dom z ogródkiem jeśli będę miała najbardziej to husky mi się marzy ale wiem że to indywidualne psy i potrzebują przestrzeni i w ogóle mówią że nie wierne przez to. Ale może jakiegoś Goldena albo Labradora eh:) Dużo dużo czasu:) C się coś źle czuje a ja chyba biorę się za pakowanie prezentów bo na rano musi byc gotowe:)

A ja nie kupiłam na Mikołajki prezentów:sorry: Mam nadzieję, że p. też nic dla mnie nie ma;-)
Też bym chciała pieska, ale musielibyśmy zmienić system pracy z P. i mieć własne lokum:sorry:

wampi Yattaman też oglądałam:tak: Emilka mi już chyba z 10 razy zrobiła kupę w wannie, a robienie siku do wanny to jedna z lepszych kąpielowych atrakcji:-p czas zainwestować w nocnik:-p
snoopy Ja mam ziemię na wsi z domem do kapitalnego remontu, ale mieszkać na pewno tam nie będę:no: I szkoda mi ładować tam pieniądze, wolę odkładać na jakieś własne m w mieście.Wieś do nie dla mnie- dojazdy do pracy, szkoły... Tam nie ma nic oprócz sklepiku czynnego przez parę godzin i z dojazdem do miasta jest problem.
anetka Też się boję tłumów, ale pewnie to nieuniknione, jak się odkłada zakupy na ostatnia chwilę:sorry:
umi Widzę, że suwaczek wiosenny się pojawił, a tu jeszcze zima się nie zaczęła:-D
kasiaF Kuruj się szybciutko. To już pół roku od ślubu:szok: Ale szybko zleciało:szok:
Liza Czyżby choroba lokomocyjna u Hani? Zdjęcie dzieciaków w komplecie śliczne:tak:

Dłonie mi zmarzły przy lapku, chyba zima się zbliża.:sorry: Aż mi się ciężko pisze. Idę się przytulić do mojego "grzejniczka"

reklama
wampi grupa jak najbardziej zostanie:),kto che pisac to niech tam pisze a kto nie chce niech sie wipisze:) ja chce was lepiej poznac a wiadomo ze na glownym nie da sie wszytkiego napisac

Do góry