reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Umi ja niewiem, nie nadrabialam, bo za duzo tego bylo;/ nie mam tyle czasu by wsio nadrobic jak jest wiecej jak 5 stron :tak: pisze tu juz sporo, trudno uwirzyc ze sie o kim takim zapomnialo naprawde... stałych bywalców sie raczej pamieta. ale niewazne. koniec tematu :-)

Ale zimno, musialam w piecu napalic;///
Dzieciaki ogladaja Timona i Pumbe, musze poszukac wneci jakiegos przepisu na kuraka z piekarnika:-)

Elwirka - Oliwka jak zawsze slodka:-) hehehe

LIZA- Fikusek zapraszała na bierząco, ktoś się odzywał i dostawał zaproszenie, jest Nas tyle że na prawdę trudno spamiętać, nie ma co się gorączkować na pewno jak wejdzie na BB to dostaniesz zaproszenie, spokojnie :sorry2: Moja obejrzała 2 razy Stacyjkowo i na razie styka, dzisiaj biega bez pampersa na razie stan 0:0 :-)

kaama ja sie nie gorączkuje, oj nie...:eek: zapytalam sie co to za grupa i kto dostaje dostep i tyle. :sorry:

Ide naszykowac kuraka, Miki mi pomoze pewnie:-)
:happy:

Witam;)
My na nogach od 7.30,juz posprzatane zaraz bedzie Ł mama popilnuje mlego a ja wyskocze na miasto;-)
Snoopy jak mam byc szczera to Kasjan mi sie nie podoba ale kwestia gustu:tak:
Agateczka nie denerwuj sie tylko pracuj na zaufanie, sadze ze dziewczyny kazda w takiej styuacji tak by potraktowaly
Kasia ja nawet nie wiedzilalam ze jest inna gr, moze kiedys zapracuje na dostep ;-)o jak na razie jestem tu ze 2 mies
Kasiek ja u rodzicow mam owczarka podhalanskiego jest wielki pewnie 70kg wiec musi zostac u nich

witam Mikołajkowo! Oby dziś nie było już takich problemów na forum jak wczoraj..
Ja zaraz uciekam na uczelnię.. czeka mnie kolejny burzliwy dzień.. na 18 jeszcze próba do koncertu, na którym będę śpiewać 17 grudnia.. wrócę po 19.. ehh.. czasem mam wrażenie, że ten czas zbyt szybko mija :(

Ja dostałam od męża fuull kosmetyków.. a Majka interaktywną biedronkę.. Na szczęście jej się spodobała :-)

Buziaki! I nie piszcie tak dużo, żebym dała radę nadrobić wieczorem!! Miłego dnia!

reklama
Witam się Mikołajkowo:D:D Peppa rządzi od rana:D:D

Koniczynka
ja kupiłam nocnik jak miała półtorej roku żeby się z nim oswoiła:)

Sali fajne są tatuaże ale sama chyba bym się nie odważyła u kogoś mi się podobają a u siebie to nie wiem i fajny motyw z mamą:)

Umi ojojo to wyślij go w kosmos będzie spokój. Ty powiedz wczoraj czytałam na Papilocie jakiś artykuł o Dębicy:)

Malwina
i my też przesyłamy:)

Liza biedna Hania;/ Ale najważniejsze że wyjazd się podobał:)

Kamma no mi też się bardzo podobają ale jak napisałam że są bardzo indywidualnymi psami i potrzebują aktywnego Pana bo muszą się wybiegać

Elwiraka mi też się wydaje że małą to cała Ty pisz co u Was bo dawno Was nie było:)

Out miłego dnia:)

Anula
i to Twój pies pewnie Ci smutno??

U nas po Mikołajkach Domce coś jest bo w nocy się budziła gadała przez sen rano w nie humorze wstała ale zobaczyła prezent pod poduszką prezent do zaciekle go rozpakowała:D:D Może zdjęcia wrzucę haha I leci Peppa na okrągło bo DVD dostała i książkę Barbie dobrze że mamy dwa laptopy:) No i dziś jej nie przypilnowałam i kupa w majtach... W ogóle nie może się skupić jakoś od dwóch dni;/ Wyczaiłam dwie dolne 5 więc może to bo humoru nie ma:) Ale prezent chyba się podobał

Do góry