reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

sali super, zazdroszczę Twojemu mężowi :-p ja się czaję na kolejny tatuaż ale już sama kurcze nie wiem. A Ty co byś chciała sobie wytatuować? jeśli to nie tajemnica oczywiście ;-)

Dziewczyny, ja się usunęłam z grupy..

Zapomniałam wczxoraj odpisac hehe.Wiec jas sie czaje od 3 lat hehe,ale z 600 zł bym musiała miec i licze na zniżke u tego znajomego .Co chcę???Hmmm sto pomysłów na minute,napewno symboliczny,chciałam anioła na plecach z twarza mojej zmarłej ammy jak była młoda potem imiona dzieci pod skrzydłami albo w niesmiertelniku
ehhh duzo by wymieniac,miał byc kolorowy i w stylu Ed Hardy;l)

Snoopy a ja jestem zdania ze jak sobie wychowasz tak masz,to jak z dzieckiem z domu dziecka,bierzesz od małego to wychowujesz ze swoimi zasadami itp.a wieksze ma juz nawyki wziete z rodzinnego domu lub z domu dziecka.Tak jest z psami.Ja miałam kundla od małego i niby kundel a tez miał swoje wady.Wiec to nie mówione.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny niech bedzie porządek... główny nie jest od takich debat. Macie swoja grupe, linczujcie sie na niej. Jak ja zakładałyście wiedziałyście kogo zapraszacie i tyle do tego tematu:no:.

Agateczka
ty nie jestes nowa:confused2: ty masz drugie konto przecież wiec juz kiedyś tu byłaś i to nie krótko. Ale to tak żeby wyjaśnić

A ja jestem dziś wsciekła jak nie wiem co, najchetniej to bym sie wysłała na marsa na rok tak nie T. wczoraj wnerwił

Witam z rana z kawką.

Zuzia skacze po poduszkach a ja mam chwile bo pozniej trzeba ogarnać sajgon:0

Z okazji <Mikołajek duzo czekoladek wirtualnych przesyłam:):-D:-)

Umi a co sie stało??

A ja znó w nie mam pomysłu na obiad

Malwina18 humory gorzej niz baba w ciazy:confused2:
konniczynka e tam zima... do zimy to wiadomo 3 tygodnie jeszcze a wiosna jest bardziej optymistyczna:-D

Tez mowilam ze ma zamkniety bo mialam kiedys dostep:-)

Co do tego w drodze to juz postanowione chlopiec Kasjan, dziewczynka Marysia.
:-D

ładne imiona twój M wybrał

Agateczka przyszłaś po raz drugi przeprosiłąś ok,ale niedziw sie że niektórym dziewczyną cięzko zaufać.A ty zamiast się unosić i uciekać.Zapracuj na zaufanie.
Umi ​to aż tak cię wkurzył,eh chłopy to potrafią

Witam

:sorry: Niewiem o co ta kłutnia, zadnego dostepu do grupy nie mam, ehh i wogole przemilcze ten temat... :eek: na zaufanie tutaj trzeba zapracowac mocno :dry:

Jak tam Mikolajki?
wampi po wycieczce Hania zadowolona, i byla zmeczona porzadnie, raz tylko im zwymiotowala, i to chyba dlatego ze malo zjadla na sniadanie;/ bo nie chciala, przed powrotem zjadla zupe tam, i kanapke i nic ;] wiec to chyba o to chodzi...

Helloł co do psów to ja mam pinczera mieszanego z kundlem, znalazał się u Nas przez przypadek i tak już został :-) jest piekielnie mądry i uwielbia Julkę, chociaż nie jest to mój pies marzeń to za żadne pieniądze bym go nie oddała :tak: KASIEK- husky są piękne zawsze mi się marzył, ale jak dla mnie jest za dużym indywidualistą, i nie potrafiłabym chyba dopilniwać żeby cały czas brama czy bramka były zmaknięte... labrador to świetny pomysł, pies stworzony do dzieci :tak:

Umi tak za to medel powinni dostać:-)

Załączniki

• SDC12380.jpg
    SDC12380.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 45
  • SDC12479.jpg
    SDC12479.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Liza o ile się zorientowałam fikusek do grupy zapraszała te osoby, które pamiętała i pisała, że jeśli ktoś chce dołączyć to ma do niej pisać:sorry:.
Elwirka Twoja córa to cała Ty:tak:

Do góry