reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

sali super, zazdroszczę Twojemu mężowi :-p ja się czaję na kolejny tatuaż ale już sama kurcze nie wiem. A Ty co byś chciała sobie wytatuować? jeśli to nie tajemnica oczywiście ;-)

Dziewczyny, ja się usunęłam z grupy..

Zapomniałam wczxoraj odpisac hehe.Wiec jas sie czaje od 3 lat hehe,ale z 600 zł bym musiała miec i licze na zniżke u tego znajomego .Co chcę???Hmmm sto pomysłów na minute,napewno symboliczny,chciałam anioła na plecach z twarza mojej zmarłej ammy jak była młoda potem imiona dzieci pod skrzydłami albo w niesmiertelniku
ehhh duzo by wymieniac,miał byc kolorowy i w stylu Ed Hardy;l)

Snoopy a ja jestem zdania ze jak sobie wychowasz tak masz,to jak z dzieckiem z domu dziecka,bierzesz od małego to wychowujesz ze swoimi zasadami itp.a wieksze ma juz nawyki wziete z rodzinnego domu lub z domu dziecka.Tak jest z psami.Ja miałam kundla od małego i niby kundel a tez miał swoje wady.Wiec to nie mówione.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny niech bedzie porządek... główny nie jest od takich debat. Macie swoja grupe, linczujcie sie na niej. Jak ja zakładałyście wiedziałyście kogo zapraszacie i tyle do tego tematu:no:.

Agateczka
ty nie jestes nowa:confused2: ty masz drugie konto przecież wiec juz kiedyś tu byłaś i to nie krótko. Ale to tak żeby wyjaśnić

A ja jestem dziś wsciekła jak nie wiem co, najchetniej to bym sie wysłała na marsa na rok tak nie T. wczoraj wnerwił

Witam z rana z kawką.

Zuzia skacze po poduszkach a ja mam chwile bo pozniej trzeba ogarnać sajgon:0

Z okazji <Mikołajek duzo czekoladek wirtualnych przesyłam:):-D:-)

Umi a co sie stało??

A ja znó w nie mam pomysłu na obiad

Malwina18 humory gorzej niz baba w ciazy:confused2:
konniczynka e tam zima... do zimy to wiadomo 3 tygodnie jeszcze a wiosna jest bardziej optymistyczna:-D

Tez mowilam ze ma zamkniety bo mialam kiedys dostep:-)

Co do tego w drodze to juz postanowione chlopiec Kasjan, dziewczynka Marysia.
:-D

ładne imiona twój M wybrał

Agateczka przyszłaś po raz drugi przeprosiłąś ok,ale niedziw sie że niektórym dziewczyną cięzko zaufać.A ty zamiast się unosić i uciekać.Zapracuj na zaufanie.
Umi ​to aż tak cię wkurzył,eh chłopy to potrafią

Witam

:sorry: Niewiem o co ta kłutnia, zadnego dostepu do grupy nie mam, ehh i wogole przemilcze ten temat... :eek: na zaufanie tutaj trzeba zapracowac mocno :dry:

Jak tam Mikolajki?
wampi po wycieczce Hania zadowolona, i byla zmeczona porzadnie, raz tylko im zwymiotowala, i to chyba dlatego ze malo zjadla na sniadanie;/ bo nie chciala, przed powrotem zjadla zupe tam, i kanapke i nic ;] wiec to chyba o to chodzi...

Helloł co do psów to ja mam pinczera mieszanego z kundlem, znalazał się u Nas przez przypadek i tak już został :-) jest piekielnie mądry i uwielbia Julkę, chociaż nie jest to mój pies marzeń to za żadne pieniądze bym go nie oddała :tak: KASIEK- husky są piękne zawsze mi się marzył, ale jak dla mnie jest za dużym indywidualistą, i nie potrafiłabym chyba dopilniwać żeby cały czas brama czy bramka były zmaknięte... labrador to świetny pomysł, pies stworzony do dzieci :tak:

Umi tak za to medel powinni dostać:-)

Załączniki

• SDC12380.jpg
    SDC12380.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 48
  • SDC12479.jpg
    SDC12479.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Liza o ile się zorientowałam fikusek do grupy zapraszała te osoby, które pamiętała i pisała, że jeśli ktoś chce dołączyć to ma do niej pisać:sorry:.
Elwirka Twoja córa to cała Ty:tak:

Do góry