reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Sali, ja mam shih tzu ;) Musisz go porządnie wychowac bo są głupiutkie ;) Sprawdz na gratce...
Kaama, moj ostastnio tak mnie wkurzył, ze oberwał z łyżeczki
Anetka, a co Mała dostaje od Mikołaja?

Jak coś trzeba znaleźć w tym necie to nic nie ma.

A ja tez czekam na mojego M

A moim zdaniem Agateczka mogła napisac co o tym mysli i zaprzesac temat i pisac dalej a nie ze juz pisac nie bedzie.

ANETKA- o to że Julka i ja zbyt często jesteśmy na drugim miejscu.... ;-) SALI- mnie podobają się włosy tych psów, moja koleżanka posiada tego psa, jak dla mnie to pies kanapowy, mieszka w mieście a po każdym spacerze musi kąpać psa bo błoto idealnie przylega do jego długich włosów, i mają tak samo nie normalny charakter jak ratlerki ;-) ale to oczywiście tylko moje spostrzeżenia.

gosdia lalkę barbie z dzieckiem,wózkiem, łóżeczkiem i takimi bajerami :-):-D

kama aaa to nie dziwię się, że jesteś zła.

Ja to chyba nie kupiłabym psa w typie rasy a bez rodowodu,bo później tylko rozmnażają te pieski i jest ich mnóstwo. Bo bez rodowodu to cóż.. tak naprawdę kundel, a fajnego kundelka to ja sobie mogę wziąć ze schroniska i jaki wierny będzie ;-)

Malwina18 ale tylko przestałam pisac od razu wszyscy zaczeli pisac wiec po co bede sie wcinac jak wszyscy maja uraz do mnie szkoda tylko bo teraz nie mam forum... i wygadalam sie z prywatnych spraw..;/

Kaama, ja mojemu przycinam włosy na łapkach i podbrzuszu to nie zbiera tyle tego świństwa...
Anetka, fajny prezent ;). Fakt, że psy ze schroniska są najwierniejsze, ale tak szczerze mówiąc nie mogłabym tam chyba pójść.... Ja chciałabym je wszystkie wziąc ;/

Ostatnia edycja:
reklama
sali naprawdę za 500zł można dostać psa z rodowodem? Nigdy takiego nie widziałam :szok: to w takim razie naprawdę tanio. Przeglądam allegro i takiego nie znalazłam.

gosdia jak byłam w schronisku to płakałam.. też najchętniej wzięłabym je wszystkie.

Do góry