reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Sali, ja mam shih tzu ;) Musisz go porządnie wychowac bo są głupiutkie ;) Sprawdz na gratce...
Kaama, moj ostastnio tak mnie wkurzył, ze oberwał z łyżeczki
Anetka, a co Mała dostaje od Mikołaja?

Jak coś trzeba znaleźć w tym necie to nic nie ma.

A ja tez czekam na mojego M

A moim zdaniem Agateczka mogła napisac co o tym mysli i zaprzesac temat i pisac dalej a nie ze juz pisac nie bedzie.

ANETKA- o to że Julka i ja zbyt często jesteśmy na drugim miejscu.... ;-) SALI- mnie podobają się włosy tych psów, moja koleżanka posiada tego psa, jak dla mnie to pies kanapowy, mieszka w mieście a po każdym spacerze musi kąpać psa bo błoto idealnie przylega do jego długich włosów, i mają tak samo nie normalny charakter jak ratlerki ;-) ale to oczywiście tylko moje spostrzeżenia.

gosdia lalkę barbie z dzieckiem,wózkiem, łóżeczkiem i takimi bajerami :-):-D

kama aaa to nie dziwię się, że jesteś zła.

Ja to chyba nie kupiłabym psa w typie rasy a bez rodowodu,bo później tylko rozmnażają te pieski i jest ich mnóstwo. Bo bez rodowodu to cóż.. tak naprawdę kundel, a fajnego kundelka to ja sobie mogę wziąć ze schroniska i jaki wierny będzie ;-)

Malwina18 ale tylko przestałam pisac od razu wszyscy zaczeli pisac wiec po co bede sie wcinac jak wszyscy maja uraz do mnie szkoda tylko bo teraz nie mam forum... i wygadalam sie z prywatnych spraw..;/

Kaama, ja mojemu przycinam włosy na łapkach i podbrzuszu to nie zbiera tyle tego świństwa...
Anetka, fajny prezent ;). Fakt, że psy ze schroniska są najwierniejsze, ale tak szczerze mówiąc nie mogłabym tam chyba pójść.... Ja chciałabym je wszystkie wziąc ;/

Ostatnia edycja:
reklama
sali naprawdę za 500zł można dostać psa z rodowodem? Nigdy takiego nie widziałam :szok: to w takim razie naprawdę tanio. Przeglądam allegro i takiego nie znalazłam.

gosdia jak byłam w schronisku to płakałam.. też najchętniej wzięłabym je wszystkie.

Do góry