reklama
Sali, ja mam shih tzu Musisz go porządnie wychowac bo są głupiutkie Sprawdz na gratce...
Kaama, moj ostastnio tak mnie wkurzył, ze oberwał z łyżeczki
Anetka, a co Mała dostaje od Mikołaja?
Jak coś trzeba znaleźć w tym necie to nic nie ma.
Kaama, moj ostastnio tak mnie wkurzył, ze oberwał z łyżeczki
Anetka, a co Mała dostaje od Mikołaja?
Jak coś trzeba znaleźć w tym necie to nic nie ma.
Kamiśka :)
Fanka BB :)
ANETKA- o to że Julka i ja zbyt często jesteśmy na drugim miejscu.... ;-) SALI- mnie podobają się włosy tych psów, moja koleżanka posiada tego psa, jak dla mnie to pies kanapowy, mieszka w mieście a po każdym spacerze musi kąpać psa bo błoto idealnie przylega do jego długich włosów, i mają tak samo nie normalny charakter jak ratlerki ;-) ale to oczywiście tylko moje spostrzeżenia.
.Aneta.
gosdia lalkę barbie z dzieckiem,wózkiem, łóżeczkiem i takimi bajerami :-)
kama aaa to nie dziwię się, że jesteś zła.
Ja to chyba nie kupiłabym psa w typie rasy a bez rodowodu,bo później tylko rozmnażają te pieski i jest ich mnóstwo. Bo bez rodowodu to cóż.. tak naprawdę kundel, a fajnego kundelka to ja sobie mogę wziąć ze schroniska i jaki wierny będzie ;-)
kama aaa to nie dziwię się, że jesteś zła.
Ja to chyba nie kupiłabym psa w typie rasy a bez rodowodu,bo później tylko rozmnażają te pieski i jest ich mnóstwo. Bo bez rodowodu to cóż.. tak naprawdę kundel, a fajnego kundelka to ja sobie mogę wziąć ze schroniska i jaki wierny będzie ;-)
A
Agateczkaa
Gość
Malwina18 ale tylko przestałam pisac od razu wszyscy zaczeli pisac wiec po co bede sie wcinac jak wszyscy maja uraz do mnie szkoda tylko bo teraz nie mam forum... i wygadalam sie z prywatnych spraw..;/
Kaama, ja mojemu przycinam włosy na łapkach i podbrzuszu to nie zbiera tyle tego świństwa...
Anetka, fajny prezent . Fakt, że psy ze schroniska są najwierniejsze, ale tak szczerze mówiąc nie mogłabym tam chyba pójść.... Ja chciałabym je wszystkie wziąc ;/
Anetka, fajny prezent . Fakt, że psy ze schroniska są najwierniejsze, ale tak szczerze mówiąc nie mogłabym tam chyba pójść.... Ja chciałabym je wszystkie wziąc ;/
Ostatnia edycja:
Kamiśka :)
AGATECZKA- przestań tu już siać zamęt, albo piszesz normalnie, albo spadaj!!
sali04
Mama-to moja kariera
A kto powiedział ze ja chce bez rodowodu???Za 500 zł sa juz z rodowodem/
Co do włosów to mi sie własnie nie podoba jak ma długie,tylko ogolone Shih tzu – galeria HUGO Salon strzyżenia i pielęgnacji psów – Bizeo.pl moze nie az tak krótko ale w tym stylu.
Co do włosów to mi sie własnie nie podoba jak ma długie,tylko ogolone Shih tzu – galeria HUGO Salon strzyżenia i pielęgnacji psów – Bizeo.pl moze nie az tak krótko ale w tym stylu.
reklama
.Aneta.
sali naprawdę za 500zł można dostać psa z rodowodem? Nigdy takiego nie widziałam to w takim razie naprawdę tanio. Przeglądam allegro i takiego nie znalazłam.
gosdia jak byłam w schronisku to płakałam.. też najchętniej wzięłabym je wszystkie.
gosdia jak byłam w schronisku to płakałam.. też najchętniej wzięłabym je wszystkie.