umi2
Fanka BB :)
Ja sie modle aby snieg wytrzymał do grudnia przynajmniej, teoretycznie dzis ma cos tam poprószyć ale raczej deszcz ze sniegiem. Normalnie tak nie cierpie sniegu, że dosłownie mnie trzesie na mysl o nim. Musze młodemu kupic kalosze takie sniegowce, bo buty na zime ma ale na sanki i do zabawy przydałybu mu sie jakie ocieplane kalosze ze sciagaczem w lidlu fajne widziałam ale bez sciagacza:-(
Liza współczuje z tym autobusem u nas było tak ze pks jeździł a szkoła fundowała bilet dzieciakom które musiały dojechać. Ja akurat chodziłam do szkoły do miasta to nie korzystalam ale moja kolezanka własnie zawsze miała miesieczny za free
ewcia88 witaj
trinaa Jacuś jest prze słodki
KasiaF zdrówka dla kacperka i fajnie ze Twoja mam szyciej zjeżdża w sumie mniej kasy wiadomo ale przynajmniej juz razem bedziecie
lolkak taa teksty ma dobre i mnie ostatnio z łózka wykopuje. O przeniosłas bloga na wordpress?
Liza współczuje z tym autobusem u nas było tak ze pks jeździł a szkoła fundowała bilet dzieciakom które musiały dojechać. Ja akurat chodziłam do szkoły do miasta to nie korzystalam ale moja kolezanka własnie zawsze miała miesieczny za free
ewcia88 witaj
trinaa Jacuś jest prze słodki
KasiaF zdrówka dla kacperka i fajnie ze Twoja mam szyciej zjeżdża w sumie mniej kasy wiadomo ale przynajmniej juz razem bedziecie
lolkak taa teksty ma dobre i mnie ostatnio z łózka wykopuje. O przeniosłas bloga na wordpress?