reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Agateczka ja już słabo pamiętam jak moja córa miała 7 miesięcy:-D, ale obecnie zdarzają jej się chyba koszmarki nocne bo się czasem budzi z atakiem płaczu. To Emilka nie często budzi się w nocy?

Gosdia gratuluję ząbka Zosieńce:-)

reklama
gosdia uff to dobrze ulżyło mi ;)

Vegas a no nie często potrafi całą noc przespać a czasem się budzi
co godzinę i nie chce jeść tylko się bawić...

Emilka jest nie jadkiem ale ładnie przybiera nawet nie płacze na jedzenie
sama jej daje co 3-4 godzinki zupki to ledwo pół słoiczka zje.

Vegas eee szczerze to nie wiem jaki majka ma rozmiar :-D Pauje na nią od 82 w gorę ;-) Nawet 92 ;-)
Gosiaa gratki z okazji ząbka:-)

Agateczka to może był zły sen,albo mała przeżywa to co się działo w dzień :tak: Majka potrafi się drzeć jak opętana podczas nu,później przewróci się na 2 bok i jest ok ale i tak długo nie śpi;-)

Spadam,bo robie sobie w końcu manicure :-D

Coś się chorowicie zrobiło:-( Zdrówka dla wszystkich:tak:

Dziś jestem trochę zdołowana. Pech mnie od rana prześladował i... nie zdążyłam na ślub:-:)-:)-( Aż mi się nie chce nic pisać:-(

Hej

Fikusek no właśnie na wiosnę będziemy kuć ścinę i jakimiś preparatami a potem przy każdym malowaniu preparatami;/ Dziś zauważyłam że kolejny róg pokoju atakuje...

Ewi to pełne ręce roboty ale gościna chyba udana??

Trinaa
współczuję problemów z tatą mam nadzieje że miną... A u mnie wręcz odwrotnie szczególnie moja przyjaciółka twierdzi że wciskam wszystkim dziecko bo była przy rozmowie z inną przyjaciółką do której stwierdziłam że w jej sytuacji(miałą jajnik usunięty w wieku 15 lat od tamtej pory na tabletkach i lekarka nie daje jej 100% szans na szybkie zajście w ciążę) a stwierdziłam że jak za rok w lipcu ślub potem staranka to 25 lat w sam raz czas na dziecko w jej sytuacji... I wciskam wszystkim dzieci...

Agateczkaa nie martw się najważniejsze często odpisywać i się wkręcisz ja też na początku czułam się obco:) Można wybrany tekst ale ja nigdy tego nie robię więc nie pomogę:) Moja też miewała koszmary bo płakała przez sen;/

KasiaF zdrówka dla Kacperka:) no przykro z powodu pracodawców Twojej mamy ale przynajmniej Ty się z nią szybciej zobaczysz:)

Lolkak mi ręce z grzybem opadają... Fajnie że zrobiłaś coś dla siebie:):)

Gosdia a jak się zmył?? Tak cudownie sam?? No mój wspaniały mąż ma już nabite 10pt... W czerwcu kasuje mu się 6 może i dobrze teraz będzie myślał czasami!!!

Vegas już sobie Ciebie wyobraziłam przy sprzątaniu tego hahah ale nocnikowanie musi być:D:D

Obejrzałam Chirurgów i się prawie popłakałam;/;/ Idę do męża jakieś muchy pod nosem ma trzeba go rozruszać:D:D

kasiek88kasiek pomału myślę, że się zadomowię mam nadzieję, że będę mogła tu na stałe zostać?

Mam pytanko jaki sobie awatarek mam ustawić, żeby wam się ze mną kojarzył ;)?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agateczko edytuj posty:) A no nie wiem jaki avaterek jaki chcesz coś co do Ciebie pasuje:) A czemu miałabyś nie zostać na stałe?? My się bardzo cieszymy że ktoś nowy jest:):)

reklama
kasiek88kasiek przepraszam już będę edytować, bo szukam forum na stałe gdzie będę mogła poznać mamy i się zaprzyjaźnić mieszkam z mężem od roku i nie znam tu nikogo także miło by było jak bym miała z kim porozmawiać na forum ;) hmm no właśnie nie wiem co do mnie pasuje i nie wiem jaki awatarek sobie wstawić.. tak samo mam problem z suwaczkiem zawsze się na szukam jak głupia bo wybredna do tego jestem ;)

anetka551 pisałam ale bardzoo dawnoooo temu i wróciłam tutaj mam nadzieję że nie zrobiłam nic złego tym, że wróciłam.

Do góry