A
Agateczkaa
Gość
Liza nasi faceci potrafią nam zruszyć nerwy hihi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie dopiekłas a sie tak poczułam :-) no ale dobra. Nie stac nas na kupno rasowego pieska, mielismy pinczera takiego(250zl dalismy za szczeniaczka) i nam zdechl, uwielbiał biegac a pewnego roku musiał gdzies daleko pobiec i czyms sie zatruł albo moze ktos?:-( my bysmy chcieli jakiegos mniejszego, wiemy ile piesek kosztuje bo juz mielismy z tym do czynienia, ale tez mamy trójke dzieci, i po nich zostaje w domku sporo jedzonka, skórki, ziemniaczki, nawet miesko czasem, wszystkiego nie da sie po nich zjesc przeciez i sie marnuje... piesek mialby tutaj raj ;-) Kocham zwierzeta, a przeciez nie szczepimy codzien, mamy tez znajomego weterynarza ;-) takze nie pisałabym sie na cos czego nie bylabym w stanie utrzymac I nie napisałam ze na mus bedziemy miec psa zastanawiamy sie nad tym jeszcze bo to decyzja na dlugi czas, ja od dawna chce bo uwielbiam psy i lubie pomagac, ale to nie tylko moja decyzja, wiec rozwazamy narazie taką możliwosc... ;-) niewiem kiedy, co i jak, ale moze w przyszlosci sie zdecydujemy :-)Liza polecam schroniska taki piesek będzie Ci bardzo wdzięczny, że go zabrałaś i dałaś mu dom ale sorry, że to napiszę.. skoro nie stać Was na kupno, to będzie Was później stać na jedzenie, na szczepienie, w razie czego na weterynarza? Nie piszę tego, żeby Ci dopiec czy coś takiego, tylko dla dobra pieska, żebyście nie musieli go w razie czego znowu nigdzie oddawać.. Wiadomo, że taki piesek też kosztuje.