reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Agateczka nie że źle, tylko się zastanawiam dlaczego z innego konta:-p i dlaczego piszesz jakbyś tu nowa była ;-)
no i w sumie ostatnio pisałaś w sierpniu, czyli nie tak dawno ;-) Ja Cię pamiętam, jak najbardziej :tak::tak:

reklama
anetka551 a myślałam po prostu, że mnie nikt nie będzie pamiętam dlatego się zarejestrowałam ;) miło, że pamiętasz o mnie to bardzo miłe.

Kochane jaki mam sobie awatarek ustawić, żeby wam się ze mną kojarzył??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
trinaaa wsółczuje problemów zdrowotnych ojca, mam nadzieję że się szybko wyleczy..
a koleżankami się nie przejmuj.. moze to zazdrość....
nie wiem... nie rozumiem ludzi którzy uwazają że matka to już musi w domu siedzieć i nie moze iść do pracy albo coś..
jesli sama nie chce albo jej się nie opłaca to niech w domu siedzi :-p ale jesli może i chce pracowac i ma z tego czysty zarobek i ma z kim zostawić dziecko to czemu nie :-)
agateczka jak chcesz zacytować jedną osobe wciskasz cytuj i cytujesz posta , jesli wybraną częśc to resztę usuwasz zostawiasz tylko napisy QUOTE w nawiasach na poczatku i na końcu cytatu , a jeśli kilka osób chcesz zacytować to zaznaczasz + przy każdym poście który chcesz mieć i wyskoczą Ci wszystkie posty w oknie odpowiedzi a wtedy pomiedzy wpisusjesz co chcesz tam wpisać :-p
i nie musisz 2 razy zadawac tego samego pytania w krótkim odstępie czasu bo napewno uzyskasz odpowiedź jeśli ktoś będzie w stanie odpowiedzieć :tak:
anetko racja racja..
przecież agateczka u nas była... pamiętam ją.... hmmmm dziwne że nawet nie napisała na poczatku że kiedyś tu pisąła a udaje nową osobę .. nie ładnie..
też mi się coś kojarzyło ale właśńie przez to że się podała za nową osobę myslałam ze to ktoś inny,..>:/
jaka zmyła

a ja sobie pojechałam na urodziny i było super a jak mój wrócił z pracy to mi zadzwonił ze pompa odpowietrzona :-)
ale się ciesze :-p wszystkodziała jak należy

witam z rana. ciąg dalszy nadrabiania póki dzieci śpią.
Przykra sprawa z tą Kasią.
[*]
Ewcia Witaj. Pisz często i staraj się odpisywać na posty innych.:tak:.
Modamamusia Jak dzisiaj gardziełko?
Trinaa Ja cię jeszcze pamiętam. super ze znów jesteś. słodki ten twój Jacuś.
Agateczka witaj ponownie. Ja pamiętam jak pod podobnym nickiem pisałaś jeszcze w sierpniu więc nas znasz:-D, nie udało ci się.:-D pisz często ale i odpisuj a nie ciągle tylko o sobie.
Malwina Zdrówka.

Patrycja Współczuje przytrucia. ja niedawno miałam to samo.

Kamcia
Współczuj no to prądu troch zużyjecie..
KasiaF kiedyś pisałam jakie auto mamy, polonez. tak więc krowa, większego samochodu i cięższego nie widziałam. tzn większe widziałam ale ze wspomaganiem a ten nasz kloc nie ma, no ale mięśnie sobie wyrobiłam przy nim, Zdrówka dla Kacperka,

Ostatnia edycja:
witam:)
Kasiek, my gol zmyliśmy wodą z octem, a w łazience zmyłam takim płynem do łazienek z lidla,
Vikamcia, dobrze, że urodziny udane i cieplutko w domu.

Uciekam bo dziecko zbiera okruszki z podłogi :/

ja tez pamietam Agateczke!:-D dziwne ze zaczela pisac jako niby nowa osoba...
Mnie dziaslo dalej boli...nic mi sie nie chce...w nocy padal u mnie snieg:-D

Ja wczoraj was podczytywałam, ale mi klawiatura szwankuje:confused2:. Mój T mi coś poprzyciskał i teoretycznie normalnie juz chodzi, ale to chyba kwestia innego układu klawiszy niz na laptopie do którego jestem przyzwyczajona:sorry:. Normalnie nie wierze w te tragedie:no:, co jakis czas umiera jakaś mamusia straszne to:baffled:
[*]

Agateczka :sorry: po co udajesz, że nigdy tu nie pisałaś? tym bardziej ze masz podobny nick do starego, bo to ze cie nikt nie bedzie pamietał to dla mnie jakies srednie tłumaczenie:sorry:
trinaa witaj ponownie

Nie odpisze na razie wszystkim ale przeczytałam, ide młodemu zrobic sniadanie bo mnie tu zaraz zje:sorry: tylko mój syn ma troche inny plan na sniadanie bo wczoraj robiłam racuchy i on by najchetniej te racuchy zjadł zamiast porządnego sniadania. Dzis od rana chodzi i woła " Jestem Tulewną ( królewną)"

zaraz zrobie ciag dalszy odpisywania

reklama
Ja wczoraj was podczytywałam, ale mi klawiatura szwankuje:confused2:. Mój T mi coś poprzyciskał i teoretycznie normalnie juz chodzi, ale to chyba kwestia innego układu klawiszy niz na laptopie do którego jestem przyzwyczajona:sorry:. Normalnie nie wierze w te tragedie:no:, co jakis czas umiera jakaś mamusia straszne to:baffled:
[*]

Agateczka :sorry: po co udajesz, że nigdy tu nie pisałaś? tym bardziej ze masz podobny nick do starego, bo to ze cie nikt nie bedzie pamietał to dla mnie jakies srednie tłumaczenie:sorry:
trinaa witaj ponownie

Nie odpisze na razie wszystkim ale przeczytałam, ide młodemu zrobic sniadanie bo mnie tu zaraz zje:sorry: tylko mój syn ma troche inny plan na sniadanie bo wczoraj robiłam racuchy i on by najchetniej te racuchy zjadł zamiast porządnego sniadania. Dzis od rana chodzi i woła " Jestem Tulewną ( królewną)"

zaraz zrobie ciag dalszy odpisywania

:tak:

Umi Twój syn to ma zawsze dobre teksty:-D

Do góry