reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anula fajny ten Eduś:) i ja chyba bo zamówię:-)
kamma fajne wyrko i widać,że solidne:tak:
burzowata mmm...jaki przystojniacha Ci rośnie a Jakie oczyska ...:)

A ja urzywam johnsona do kapieli i do ciałka i do pupy.

Wrocilam z pracy a dzis pierwszy raz od dluzszego czasu dziecko na mnie nie czekało...echhh;p
wogole co dzien to madrzejsza gada jak nakrecona...czesc,i papa i daj to -pytam co? a mala to!!!
albo kochasz mamusie?
- Ne!
a tatusia kochasz?
-Taaa....:-D
albo...
zrobić Ci herbatki?
-ta
a moze mleczko Ci zrobię co?
-ne:-D
powoli zaczynamy sie dogadywać:tak:
ide i ja do chlopa dobranoc;-)

reklama
Witam! ja juz na nogach od 6 maly wstal 6.20 ale tym sposobem jestem umalowana, wlosy wyprostwoane, zakupy zrobione. Niunio spi znowu a ja koncze sprzatac,dzis i 11 odwiedza mnie kolezanki;-)

Ja tez uzywałam oilatum przez 2 msc a teraz smaruje młodego oliwka ;-)

Liza widze ze Daniel ma za niedługo urodziny . ;-) prezent juz masz ?;-)
Ja oliwki nienawidziłam ;-)
No dla Danielka prezentu nie mam jeszcze ale zamierzamy cos mu kupić, pewnie jakies auto bo on uwielbia :-D

Anula fajny ten Eduś:) i ja chyba bo zamówię:-)
kamma fajne wyrko i widać,że solidne:tak:
burzowata mmm...jaki przystojniacha Ci rośnie a Jakie oczyska ...:)

A ja urzywam johnsona do kapieli i do ciałka i do pupy.

Wrocilam z pracy a dzis pierwszy raz od dluzszego czasu dziecko na mnie nie czekało...echhh;p
wogole co dzien to madrzejsza gada jak nakrecona...czesc,i papa i daj to -pytam co? a mala to!!!
albo kochasz mamusie?
- Ne!
a tatusia kochasz?
-Taaa....:-D
albo...
zrobić Ci herbatki?
-ta
a moze mleczko Ci zrobię co?
-ne:-D
powoli zaczynamy sie dogadywać:tak:
ide i ja do chlopa dobranoc;-)
Fajne rozmówki ;-) u nas tez tak wyglądają, Miki tez przychodzi i mówi "iiii" z kubkiem, ja sie pytam chcesz pić? a on "Aaa" (tak) :-) "Eee" (nie).Potrafi mowic tez "taa", i jak cos sie bawią to ciagle taaa? taaa? ;-) no i zwrótu "mama" mam do przejedzenie, czasem juz mam dosc :-D

Hej
Widze ze kazdy m jak milosc ogladał :-D mnie rozczarowało to jak niby umarła ale nie powiem szkoda mi sie zrobilo ze juz jej nie bedzie ;/ ogladam ten serial od poczatku i jakos tak dziwnie bez niej bedzie ;]
Ehhhh... sniadanko zjadłam,naczynia musze umyc ale imi sie nie chce narazie ;P chlopaki baje ogladaja,zaraz cos im zorganizuje do zabawy, badz wlacze muzyvzke i potanczymy i pospiewamy :D
Miki dzis rok i 5 mies skonczyl, ale ten czas leciiii ;P

Heloł

Liza ja też nie lubiłam Oliwki, strasznie zatyka pory, ja używałam kosmetyków z Nivea baby :tak:

Vegas ja mam to samo co prawda Julka urodziny ma za 2 mce ale ja już szukam dekoracji tortu :-D to takie moje zboczenie.

Mnie najbardziej bawią Nasze rozmowy na temat buziaków
Ja- Julka daj buziaka
J-yyyy
Ja- no daj buziaka mamusi
J- nieeee!! :-D

A ja dziś będę robić pierniczki idą święta! pięknie :-)

Hello

Gosia
to Co się mała rozgaduje i bardzo dobrze:)

Anula
to dzień na pełnych obrotach zaczełaś:)

Liza gratki dla Mikiego z okazji rocznicy:)

Kamma
moja też tak zawsze kochasz mame nie!!! Czyja jesteś mamy?? Nie Baby...

Dobra baby za sprzątanie się biorę:D:D:

HEJA!

Mały dzisiaj coś mui marudził jak go rozebrałam w przedszkolu, że boi się pani... Rano chętnie wstał, chętnie szedł (a raczej biegł) a potem nie chciał... Najgorsze było to że miał strach w oczach... Muszę z nim porozmawiac po przedszkolu, zmartwiłam się...
U mnie są najlepsze rozmowy
_Jesteś mamy misiem?
-Nie
-Mamy skarbkiem?
-Nie
-Mamy rybką?
-Ja nie jestem rybka, ja jestem Kacper!

A najlepsze jest to że jak mama na mnie mówiła rybka to ja tak samo jej odpowiadałam ;-).

VEGAS a dziękuje dziękuje, już tak chyba zostanie. W pracy tylko jeden kolega stwierdził że to rudy jest, ale wszyscy go wyśmiali że daltonistą jest, zresztą on to bardziej żartobliwie żeby miec o czym pogadac ;-) No i wszyscy bardzo naturalnie przyjęi tą zmiane ;-). I fajnie że znalazłas sobie jeansy takie jak chciałas
KAMA, VEGAS, KASIEK ja to czasem żałuje że ozdób na torta nie muszę szukac... Chciałabym młodemu torta zrobic, ale M mi nie pozwala:zawstydzona/y:.
ELWIRKA spokojnie, ma dopiero 13mieś jeszcze ma czas żeby zacząc chodzic, a wtedy to będziesz miała jeszcze więcej zajęc;-).
LIZA ja też nie cierpie Oiwki... Dostałam od kogoś ale wogóle jej nie używałam, nie znosze jej, kupiliśmy za pierwszym razem Oilatum jak Kacper miał te suche wysypki, a potem Emoilum
KONNICZYNKA no ja ostatnio miałam lek przepisany dla Kacpra w aptece za 127zł a tam 100...

Oglądam właśnie DDTVN. Prace w piekarni pokazują... Ja byłam w wielu cukierniach od zapeza, i jakoś nie widziałam nigdy ani takiego sprzętu ani wymagań... Masakra...
Chatke posprzątałam kawke wypiłam, nudze się teraz i sen mnie chwyta

Kasia nie postawiłam przecinka pomiędzy ozdób a tortu i tak można było wywnioskować że szukam ozdób to torty, a tak na prawdę tort będę zamawiać w cukierni a szukam ozdób do domu typu balony serpentyny ;-)

Julka się usypia, zapiekanka piecze się, golonka od wczoraj się marynuje tylko upiec więc obiad z głowy.

Dziewczyny pomóżcie co można kupić 13latce na Święta? ok 50zł biżuteria odpada, chciałam kupić jej kolczyki ale ma kilka rodzai już no to naszyjnik ale ona nie nosi :dry: zainteresowań konkretnych nie ma :no:

Dziewczyny zaczęłam sprzątać i podsuwałam co nie co.... I jestem załamana taki grzyb w pokoju nam powychodził w pokoju że masakra aż wstyd kogoś do domu zaprosić!!! Musimy zaraz na wiosnę remont robić i to dwóch pokoi bo w DOminiki też ale jest minimalny a u nas MEGA!!!! W łazience też okropnie ale to będzie wszystko zrywane przymierzamy się na przyszły rok... Normalnie rzygać się chce trzeba będzie kuć i zrobić wentylację skuć ścianę pociągnąć tym preparatem przeciw grzybom wyrównać ściany i znowu malować a malowane było rok temu...

reklama
kasiek Aż taki ten grzyb, że ściany musicie skuwać:szok:

Emilka raczej do małomównych należy: mama, am, nie, dziadzia, dzidzia, didu (pępek:-p), ale jeszcze ma czas na gadanie. Za to coraz więcej rozumie,pokazuje części ciała...:tak:
kama Może jakiś ciuch?
Mam ochotę na chipsy,dobrze że w domu nie ma takich rzeczy, a do sklepu nie chce mi się iść. Za to znalazłam paluszki, ale mam szanse zjeść tylko pół paczki, bo jakiś mały pasożyt ciągle woła am:-p

Do góry