reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Lolkak, ja też myślalam o czyms podobym jak zobaczyłam, że one stoją przy miejscu gdzie zginęli jej rodzice. Ale spodziewałam, że wyleci od uderzenia przez szybę albo coś. No, ale uśmiercili jak uśmiercili.
Mariolcia, powodzenia z Małym Oliwierkiem, mam nadzieje, że nie daje mamie za bardzo w kośc.
Kasia,ja zrobiłam farbą, więc musze chodzić tak teraz:p hahah

reklama
Aha, dziewczynom które kupują emolienty bo to drogie jest polecam stronke Dbam o Zdrowie - portal o zdrowiu i apteka online - www.doz.pl nie wiem może ją znacie... Jeśli nie to sprawdźcie czy jest duża różnica, nie płaci się za żadną przesyłke ale trzeba w aptece odebrac... No i ogólnie opłaca się tam większośc leków zamawiac, naprawde polecam, zawsze macie pewnośc że nie po terminie, nie otwierane ani nic
LOLKAK ten program to chyba 4 raz oglądam, ale fajna sprawa na TVN go zapodają. A tak wogóle to się zorientowałam że dzisiaj brał udział facet z mojego miasta

Ostatnia edycja:
Widzę że wszyscy oglądali śmierć Hanki w kartonowych pudłach... Fakt lipa myślałam że to coś mega będzie;/

Mariolcia super że nie masz już problemu z karmieniem i wrzuć jakieś Wasze foty!!!

Fikusek
a my właśnie idziemy na bal chyba pierwszy raz ze znajomymi jeszcze nie wiemy gdzie ale idziemy koniec sylwestrowego siedzenia w domu i na Andrzejki też uderzamy w zwartej grupie znajomych:D:D

Out
dla mnie 7 lat to za dużo ja mam siostrę 7 lat młodszą i jest tak ooo. Mam nadzieje że Dominika na 5 urodziny już będzie miała rodzeństwo:)

KasiaF
mi też tak oo się podobają nie są brzydkie ale ja wole chyba tradycyjne:) FAJNA STRONKA BUHAHAH TY TO ŻYJESZ TĄ HANKĄ HAHAH

Gosdia
to pokarz się:) Ale spacja już działa??

Koniczynka
oj zdrówka życzę

A ja sobie tak siedzę buforuję chirurgów i marnie mi to idzie;/

Kasiek ja tez uwielbiam chirurgow ale my mamy neta 10gb i nie ogladam kolezanka mi sciaga i przynosi:-)
Jutro maja przyjsc pobwaia malego:-D

HAHA KASIEK dzięki że mi powiedziałaś, mamie linka wysyłałam bo nie oglądała bo w niemczech jest... A ja jedyne serie polskie jakie oglądam to Na wspólnej i raz w tygodniu (bo częściej nie ma potrzeby) Pierwszą miłośc, a tak to lecą albo bajki, albo MTV albo COMEDY CENTRAL no i jak mały szybko padnie to czasem coś jeszcze popatrze... A tamtą stronke już poprawiłam

Kasiek, jutro postaram się cos zrobić jakieś zdjęcie czy coś. Spcja działa tak jakby chciała a nie mogła, cięzko się wdusza.Dam Zosi to mi jją naprawi. haha:) Ale napisałam przynajmniej już dwie strony pracy:) 2na 50 to nie jest źle:p

Koniczynka, zdrówka.:)

Anula no ja jestem zakochana w serialu na studiach zaczęlam od pierwszej serii i było mi przykro bo przyjaciółka wieczorowo studiowałą ja dziennie i ona do 6 rano ciagnęła a potem ja w tyle byłam bo nie mogła się opanować:D:D

KasiaF nie ściemnaj:p:p Ruszyło Cię:p

Gosdia A obrona w lutym?? Ja to jakby to złączyć wszystko to w tydzień napisałam:) ale trwało to 3 miesiace:D:D

A ja w naszą 3 rocznice idę na Andrzejki teraz się dopatrzyłam:D:

A co to za Hanka?:-p Hehe, nie oglądam tv, chyba muszę moją mamę podpytać, o co kaman:-D
kasia Od dawna z tej strony zamawiam:tak: Ostatnio się zdziwiłam, jak w zwykłej aptece DOZ zapłaciłam 15zł za plastry, które w internetowej DOZ kosztowały 10zł:szok:

Cześć
biggrin.gif
Padnięta jestem niesamowicie, nie wysypiam się ostatnio. Po pracy byłam z J. na zakupach i kupiłam wreszcie dżinsy
biggrin.gif
Jestem mega zadowolona
yes2.gif
Martyśka dziś 23 miesiące skończyła i za miesiąc już 2 latka skończy
biggrin.gif
Chodzę podjarana tym faktem
laugh.gif
Teraz J. w pracy to trochę ponetuję i spanko.

Burzowata ale masz cudnego synka:tak::-) a czemu w przypadku drugiego Brzdąca chcesz ponownie syna?:-p
Elwirka wreszcie się pokazałaś. Co u Was?
Gosdia to nie najgorzej Ci idzie:-p:-p:-p
Mariolcia oby walka z suchą skórką była wygrana:tak:
Beacia przykro mi, że się nie układa, mam nadzieję, że ten stan szybko się odmieni;*
KasiaF mi też się bardziej podobasz w brązie, zapomniałam ostatnio napisać:tak:
Anula buziaczki dla Małego z okazji miesięcznicy;***
Konniczynka zdrówka;*

reklama
Koniczynka jak to nie wiesz co to za Hanka cała telewizja i radio dziś trąbi!!! Oczywiście Hanka z M jak Rzeka upssss przepraszam M jak miłość nie żyje!!! ( żartuje oczywiście) hahahahah

Vegas
czekałam na Ciebie Twoje posty oznaczają że dzień się kończy bo ostatnia zglądasz super że jensy kupiłaś ciesz sie ciesz jak też jak głupia cały miesiąc planowałam co i jak szukałam ozdób na tort i w ogóle MATKA WARIATKA:D:D:D

A więc dobranoc idę do męża:D:D

Ostatnia edycja:
Do góry