reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

OUT myśle tak samo jak ty... Najlepiej nieplanowane :-) Tak jak moja szwagierka, też drugie planowali i nie mogła zajśc, w końcu ja zaszłam i ją zaraziłam ;-) Ja sie śmieje że ciąża jest naprawde "zaraźliwa" w cudzysłowiu bo wiem że to nie choroba. Ale u mnie było tak że mnie "zaraziła" moja ciotka, ja siostre M a ona ich ciotke...
FIKUSEK u mnie też niby można przednią ramę ściągnąc ale boje się że będzie spadac, ma wyjęte szczebelki dwa i sam wchodzi i wychodzi

Rozmawiałyście też o imionach... A co myślicie o imieniu ARON albo TYMON? Mnie one nie leżą a jedno ma mój mały kuzyn a drugie syn znajomych, dziwne mi tak troche one

reklama
Outstanding a co studiujesz? Mi (jestem uczuleniowcem z AZS) i Majce najbardziej odpowiada Oilatum, emolium jest za tłuste,a Oillan uczula.

Lenka właśnie to mnie zastanawiało dlaczego w szpitalu nikt się Tobą nie zainteresował. Przecież po takich przeżyciach karmienie by wam bardzo pomogło. Przecież pokarm matki dla dzieci z problemami jest jak najlepsze lekarstwo.

Umi nie no 3latka to ja nawet nie wiedziałabym jak przystawić do cyca:-D

zakupiłam już fotelik, teraz szukam jakiś zabezpieczeń na kuchenkę,ale wszystkie są do kuchni zabudowanych:dry: A co do łóżek to ja Majce chce kupić taka mała rozkładaną sofę z IKEI którą rozkłada się na podłodze prawie jak materac. W razie jakby miała spać to sie tylko stoczy na podłogę;-) No i bardzo mi się podobają mebelki z serii Mammut:tak:

kasiaF synek to cała Ty :-)

LOLKAK dziękuje, ae on jest bardzo mieszany ;-) tzn do takich wniosków z M doszliśmy, bo jedni to widzą w nim wykapanego tatusia, inni mnie, no i jak tak patrzymy to ma po troche nas, po troche dziadków a i nawet po pradziadku jednym ma nosek ;-)
FIKUSEK ale mój to jest taki wierzgol że on by nie uleżał żeby nie spac... Chociaż czasem go na dużym zostawiam i nie spada, ale wtedy śpi na nim sam z godzine a nie całą noc

Majka (ma to po ojcu ;-):dry:) strasznie się wierci i jak zaczyna na środku na brzuchu to kończy sen w poprzek na plecach na samym końcu łóżka;-)

Specjalnie obejrzałam M jak Miłość, bo to dzisiejszy Hit tv ;-) A tu taka lipa :-D:-D Myślałam,że ta śmierć Hanki to będzie sensacja a tu nic ;-)

Ostatnia edycja:
Kasiek, a wróciłam po cięzkiej przeprawie ze spacją.
Młoda, dziekuje, ze pytasz. Zosia jak Zosia:).Mały łobuz, zaczyna chcieć rządzić i trzeba jej przykrócic:p. To z Rafałka będzie Mały Amant:).
Lolkak, też liczyłam na większą rewelację....Nawet mój D.oglądał.

A ja pofarbowałam włosy i ze skrajność w skrajności z blondu w brąz...trzeba być kretynem :p

GOSIDA a ja sobie ostatnio też z blondu na brąz zrobiłam ale szamponetką, ale po tej próbie chcę już sobie farbą zrobic bo mi się spodobało. I nawet mojemu M sie podoba :-):-).

A ja MILION W MINUTE oglądam:-p

Gosdia ja to specjalnie włączyłam,bo i w radiu i w gazecie o tym czytałam :-D Juz mogli ja uśmiercić w wypadku samochodowym nie daleko miejsca śmierci jej rodziców, co się porobiło z tymi scenarzystami:-D:-D

Kasia ja tyle czasu pracowałam na 2 zmianę i wracałam po 22 do domu,że nawet nie wiem co o tej porze leci w tv ;-)

Lolkak, u nas na pocztku sorawdzilo sie tylko emolium a teraz dajemy rade z ollilanem i nic nie kombinujemy bo juz wystarczy nam przygod...
My tez ogladalismy, myslalam ze bedzie lepiej to zrobione;-)

reklama
out Mój P. to się raz wykazał umiejętnością zmywania makijażu, kiedy ja nie byłam w stanie tego zrobić:-p Ale nigdy nawet nie próbował mnie czesać czy malować:no:
umi Trafiłaś z zawodem;-)
mariolcia Ja używałam ciekłą parafinę do kąpieli i natłuszczania:tak:
mloda Ja miałam z siostrami 3piętrowe łóżko:-) Wujek nam zrobił:-) Jako najmłodsza oczywiście dostałam najniższe piętro, które w sumie okazało się najlepsze:-D
fikusek Gdzie idziecie na andrzejki?
lolkak Jak to jak?! 3latek, to już na stojąco pociągnie:-D:-D
kasia Aron blee, Tymek może być. Moja koleżanka ma Tybka (Tyberiusz), na początku żartowali z mężem, że tak nazwą syna (a miał być Aleksander)- tak często o tym wspominali, że w końcu został Tybek:-D Już się przyzwyczaiłam, chociaż na początku mówiłam, że chcą chyba skrzywdzić dziecko imieniem:-D
ewi Ty wciąż na diecie?
burzowata, out, anula, mloda Śliczne dzieci:tak:
gosdia Ładny avatar:tak:
kama O, to już jakaś praca jest na horyzoncie?

Kiepsko się czuję :dry: Męczy mnie kaszel, głowa boli, jestem zmęczona po pracy, dostałam @ (pierwszą od daaawna) i jestem niewyspana, bo Emilka w nocy nie chciała spać :dry: Ech, zrobię sobie herbatkę z cytrynką i spróbuję się położyć spać.

Do góry