reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Zaglądam i do was :)
wybaczycie że nie nadrobię, ale już czasu mam mniej bo zaraz kąpiel będziemy szykować.:-)
jeśli chodzi o lewą pierś to ładnie już ją ssie, tylko trzeba trochę cierpliwości zanim zassie się...
ogólnie jest wszystko w porządku :)
aby mamy problem ze skórką bo ma bardzo suchą, to położna zaleciła dziś w krochmalu wykąpać;-)

mam nadzieję że u was zdrówka dopisują :-)

reklama
Marioolcia witaj kochana ;* ucałuj Oliwiera ;-) ;***
kasia fajne lozko . Jak bylam malato zawsze chcialamm miec pietrowe . Ale mama z tata zawsze mi gadali " a kto bedzie spal na dole ? "

Marolcia moj mial strasznie sucha schodzila platami przez przenoszenie i najlepiej kapac w emolientach zaraz jest poprawa ja do tej pory kapie, jak cos mozesz kupic plyn do kapania emolium polecam jest tez taki krem
Urodzilysmy o podobnej godzinie ja 16.37:-D

Fajne łózko :)

Mariolcia super ze sie odzywasz! :-) równiez polecam te płyny, ja uzywałam Oilatum ale drogie :-D
Młoda masz bład w sygnaturze tej ile jestes na BB powinno chyba byc data u góry "15.12.2010r" ;-) :*

Kurcze ide bo Miki juz spiacy ;] mlesio zrobie i poloze go zaraz

No dokladnie Anula:-) ja słyszałam o oillan ale tego dlugo nie kupowałam w sumie rpzez pierwsze 2-3mies uzywałam ;-) i nie do kazdej kąpieli :-)
Ojjj szkrabik Twój juz ma 4mies :-)
Moj Miki jutro konczy rok i 5mies :-D chwila i półtora roku mu pyknie... :tak:
młoda nmzc :* :-)

No chlopaki juz polozone :tak:

Ostatnia edycja:
Mariolcia super ze u was dobrze wszystko:)

burzowata sliczny maly:)

co do lozek to ja mam tez duze takie jak kasia,i alana jeszcze pozniej przerabia sie na normalne loze:) takze nie mysle w ogole o zakupie innyego:)

U nas ok,ja sie znowu podziebilqam,wezme sobie polopirynke nqa noc.W sylwetra nie ide na bal,za to na andrzejki idziemy,jutro ide z kupela zaplacic kase bo dzis telefonicznie nas zapisalam. A na sylwka nie idziemy bo chlopak kolezanki ma inne plany. Ale moze to i dobrze bop na andrzejki jest tylko 120 zl od pary:)

Ja tez uzywałam oilatum przez 2 msc a teraz smaruje młodego oliwka ;-)

Liza widze ze Daniel ma za niedługo urodziny . ;-) prezent juz masz ?;-)
Fifusek zdrówka ;*

reklama
Dzięki dziewczyny za wszystkie komentarze:) Bardzo nam miło !
Moja Majka też miała suchą skórkę.. kąpaliśmy ją w oilatum.. ale to nic nie dawało. Teraz co kilka dni kąpiemy ją w krochmalu. I skórka jest coraz ładniejsza :)

Mariolciaa witamy mamusię :D powodzenia!

Ja też się boję myszy, szczurów.. a nawet pająków.. MASAKRA!
Co do drugiego dziecka.. sama już nie wiem.. mój chce za 7 lat.. ale wg mnie to za długo. Myślę o jakiś 3-4 latach. Albo najlepiej.. nie planować :D

Buziaki. Ja idę się szykować na uczelnię a małą do spania.. jutro szczepienie:)

Do góry