reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam:)
Ale mnie tutaj kupę czasu nie było. Przepraszam, że nie odpisze, ale za dużo tego. Mam 20 kilka stron :)

U nas wszystko ok:). Zosi pchają się górne dwójki i chyba trochę ją to denerwuje:)Ogólnie to ciągle mówi, nieświadomie, "nie" i "oooo" :p Kochana jest jak zawsze;). Mam nadzieję, że u was też wszystko ok:)

reklama
Anula moja babcia ma na imie Olga bardzo lubię te imie :tak:
Chłopca nazwałabym Adam to mój faworyt ale brat rodziny J ma tak na imie a ja nie lubię powielać imion, więc byłby Michaś a dziewczynka chyba Laura ewentualnie Iga ;-)

Kasiek fajnie :-) ja osobiście uważam że to bardzo fajny prezent i na lata a zabawki wiadomo chwila moment i w kącie stoją.

Burzowata śliczny facet.

My też na razie dzieci nie planujemy, Julka od września idzie do przedszkola ja do pracy więc może w końcu trochę "odżyję" a jeśli dostanę umowę o pracę to będzie można pomyśleć o drugim :tak:

J z kotem własnie polują na mysz pod lodówką :-D nie ma to jak instynkt "łowcy" :-D

mlody pachnie swieci sie i siedzi mi na kolanach i zaglada co pisze
wink2.gif
biggrin.gif

anula
mi te sie podoba imię Olga ;-)
burzowata sliczny ;-)))
Kama mysz?:szok: u mnie na klatce ostatnio był szczur ; /

Młoda, to teraz Rafałek wypachniony i ruszy na podryw. :).
kaama, i jak tam mysz złapana?

Moje dziecie już 2godziny spi:)będzie szaleć wieczorem, pewnie:)

Kamma wiesz prezent też fajny ale my już się zastanawialiśmy od wakacji tylko że w ogóle zapomniałam że taka łóżka są bo na razie byśmy wstawili do naszego pokoju i spała by z nami a jak by się przyzwyczaiła to pokoik byśmy zrobili. Mieliśmy kanapę taką nie dużą kupować ale to jest o niebo lepsze rozwiązanie najpierw poszukamy czegoś takiego w sklepach bo też boje się kupić nie oglądając. Ewentualnie w necie poszukam gdzieś z lubelskiego i czy można osobiście odebrać

Gosdia
oooo odnalazłaś się:)

Ale się najadłam tym spagetti ale C zadowolony:) muszę Domki pokój ogarnąć;/

Młoda na wsi myszy to norma ;-) a ja się w ogóle ich nie boję ani nie brzydzę traktuję je jako nie odłączny element ekosystemu :tak: przynajmniej kot ma radochę.
A co do szczura to kiedyś miałam nazywał się Franuś oczywiście nie był to szczur podwórkowy, tylko hodowlany płakałam po nim 2 tygodnie to żadnego zwierzaka tak się nie przywiązałam jak do Niego.

Gosdia złapana kot już poszedł z Nią na podwórko, sadysta.

Kasiek no właśnie ja też chcę najpierw po sklepach pojeździć umówiłam się na sobotę z mamą na rundę po sklepach.

My o drugim dziecku jak cos to pomyslimy po moich studiach i jak umowe stala bede miec,nie wczesniej:tak: ale fajnie by bylo miec takiego brzdaca jeszcze za pare lat,najlepiej drugiego synka:-)
Maly juz wykapany i spi,marudzil juz strasznie to dzisiaj wczesniej wykapialismy,jeszcze ma stan podgoraczkowy,mam nadzieje,ze nie poro****e mi sie:-( moze to od zebow,no nic,noc sie ciezka szykuje
A ja poki moge lece sie uczy bo M chce komputer zajac;-)
Młoda no no niezlego masz synka:-D
milego wieczoru

reklama
Hejka, widze cały czas temat łózek :-) No to ja poszukałam takiego jak nam w głowie siedzi... Można wystawic tyko te dolne a górne będzie czekac Łóżka Łóżko piętrowe KACPER V - PROMOCJA! Wys.24h (1895394081) - Aukcje internetowe Allegro ... Ale w takie będziemy się zaopatrzac dopiero jak wrazie będzie w drodze druga dzidzia. Narazie się nie martwie, bo Kacper ma łóżeczko 140/80więc jeszcze ma miejsca a miejsca...

Ja dzisiaj jakoś weny na pisanie nie mam... Cały dzień wolny się wyleniwiłam i aż za bardzo, bo nic nie zrobiłam...

Ostatnia edycja:
Do góry