reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

liza oby ból szybko przeszedł :*
herbata dasz radę :-)
może młoda załatwia swoje sprawy rodzinne....:sorry:

ja tam moje porody wspominam całkiem miło..
był stres był ból.. była adrenalina..
ale mogłabym urodzić jeszcze kilkoro dzieci :-p hihih
byle nie chodzić z nimi w ciąży ;-) z chęcią jesacze nie raz polezalabym na porodówce :-)

reklama
Ja tez dobrze wspominam porody, choc ostatni byl zrypany przez gina, to i tak wsio nie odbieram jak wtedy, tylko z dystanesem:-) a w ciazy to moglabym tez jeszcze nie raz byc;-) ale planujemy jeszcze tylko jedno dziecko za jakis czas jak sie odkujemy, zalatwimy wszystkie problemy finansowe:-)

Maz wrócil odgrzewa sobie obiado-kolacje, ja jem frytki, dzieci ogladaja dobranocke:-)
Miłego wieczorku Kochane! :*

To dziewczyny do roboy jak tak wszystkie dobrze wspominają:)
Elwirka dziś nasze młode obchodzą rocznice Twoja 11mesięcy a moja rok i 11 miesięcy za miesiąc urodziny:):)

Hej,
a przepraszam że mnie nie ma ale zaczęliśmy wykopki, no i dnie zajęte. Wieczórkiem tylko sobie czytam trochę.
kAMCIA Dobrze że Emmie już trochę lepiej.
MŁODA Mam nadzieję że u Ciebie wsio ok.
LIZA Współczuję bólu zęba. Ech ja za rok się przekonam jak to jest kiedy dziecko do zerówki idzie.

Herbata, nie ma co boli. Ale szybko o tym zapominasz, wystarczy że Ci Małą położą i już jest ok... Jeeeej jak sobie przypomne ach ;)
Vikamcia,dobrze że Emma już lepiej. Zdrówka dla niej.

My chcemy jeszcze jedno dziecko ale to dopiero za 4-5 lat. Bo tutaj z tymi gratami to byśmy się nie pomieścili... Mam nadzieje, że będziemy mieli już coś swojego.

herbata chcemy jeszcze dziecko , ale na co czekam.. hmm na to ze sama z 3 w takich małych odstępach wiekowych to już bym sobie aż tak nie poradziła...
chcemy odczekać z 4 lata i starać sie o synka:-)
a po tych 4 latach to przynajmniej bede miała 2 pomocnice :-)
rozdwoić się jeszcze rozdwoję ale roztroić to już nie dam rady :-p

Hej.
:-) widzę temat planowania dzieci. Jak Mareczek się urodził planowałam że za dwa trzy lata będziemy się starali o trzeciego. Czyli wypadałoby na obecny okres ale teraz ja bym chciała ale czas nie za bardzo i pewnie poczekamy dwa lata a wtedy już nie będzie mi się chciało.

reklama
Witam:-)
EWI no to nastrajaj sie na bobaska :-)
Kamcia polecam taką róznice wieku jak miedzy moja Hania a Mikim :tak:

Hania odstawiona do szkoly:-) zadowolona dała buziaka i byla szczesliwa bo jej "Julia" sie pojawiła :-) w piątek juz mówila mi o jakiejs Julii, a dzis sie okazalo bo poznałam Julki mame, ze Julka w domu tez mówiła o Hani :-) Także pierwsze przyjeźnie moze sie już ujawniają? :-) to chyba dobrze, bo bedzie miala z kim pogadac, i obie spedzaja czas :-) obie takie rozgadane z tego co zauwazylam :-D

Dobra ide zaraz na dwor, obiad przygotuje i dół ogarne :-)
Chlopaki sie bawią ;-)

Do góry