reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kasiek a no ten jeden mnie dobija ząb i zawsze boli jak dentystka nie przyjmuje ;/// ehhh
Super fotki i Twoja niunia jest słodka;-)

Herbatka no juz malusio zostalo do porodu:-) zleci Ci szybko, zajmij sie czyms co potem po porodzie bedzie ciezej zrobic, :-) wykorzystaj ten czas maksymalnie :-D

Miki mnie wkurza, kurcze robi mi histerie niewiadomo o co;P te zęby juz mnie wkurzają, nie mogą ciagle wyjsc!! :|
Po pobycie na dowrku od godziny 14 moje dzieci sa siwe od kurzu ;P
zaraz wrzucam ich do wanny ;P

reklama
Liza wlasnie o to chodzi ze wkurza mnie siedzenia na dupie i chetnie bym sie czyms zajela, ale wystarczy ze glupie pranie wrzuce i juz mnie cale spojenie boli i ustac nie moge. mam wrazenie jakbym miala zaraz rodzic. wole poczekac jeszcze te 10 dni. wtedy okna pomyje i popiore dywany :-D

liza mam nadzieję że juz Miki spi ładnie w nocy :-)
moja mała nawet źle się czuła jak jej łózko przeniosłam w inny kąt i się budziła...:sorry2:
a teraz czeka nas przeprowadzka za 3 tyg więc mam nadzieje że zniesie ją dobrze.. tym bardziej ze polubiła swoje nowe łózko :-p przy oglądaniu wskoczyła na nie i nie chciała zejść heheh

milka szczere współczucia dla Mariolci :-(
nancy udanego wypadu życze :-)
liza nie dziwię się że Ci smutno.. ja jak poślę Vi do szoły albo Emcię to będe wyła :-(
że już takie samodzielne.. ehhh

ja też pamiętam swój pierwszy raz w zerówce... :-)
co do brztroskich chwil to chyba kazdej mamusce brakuje tak raz na jakiś czas się wyszaleć jak za starych dawnych czasów..
ja sobie nieraz myslę jak to było np wyjść gdzieś na plażę ze znajomnymi i wypić sobie piwko posiedzieć pogadać prawie do rana z "chłopakiem" a teraz już z mężem siedzieć to takie... hmmm oczywiste:-p
no i już się do rana nie posiedzi oczywiście.. albo jak w pl wyskoczyło się na ognisko czy na coś..ehhh to były czasy;-)

gosdia pokaż fotki z zoo :-)
kasiek ale masz śliczną corcię... oj a jakie ma długie włoski...:-) moja to taka ... krótkowłosa:-p hehe
czekam i czekam a te włosy tak wolno rosną :sorry2: na dodatek się krręcą..

dzisiaj Emce coś dolega bo mi wymiotowała.. trochę takim jakby rozrzadoznym mlekiem z wodą:confused: no i trochę taka gestą wydzieliną... taka spokojna jakaś była.. cały czas się jej przyglądam i obserwuję czy nie ma nic niepokojącego.. ehhhh
a kupę walnęła po saą szyję prawie i lepiej jej się po niej zrobiło.. zjadła i zasnęła...
może jak się wyśpi to się lepiej poczuje

Liza moja też siwa była... Nie chciała siępo południu brudna położyć spać to kąpiel była w ciągu dnia no i dobrze teraz mam spokój:) Trochę pospała po tym zbieraniu ale nie długo pewnie zaraz będzie chciała spać na razie bawi się miśkami weselnymi mieliśmy je oddać ale to nie takie łatwe;/

Herbata to wyczekaj żeby wszystko z maluszkiem było ok a potem myj pierz odkurzaj najwyżej będziesz wrześniową a nie październikową mamą;P

Kamcia
moja miała zawsze długie włosy jak się urodziła to po wykąpaniu siegały jej w najdłuższym miejscu do ramion:) Biedna Emka mam nadzieje że szybko jej przejdzie też miałam kiedyś taką sytuacje to w szpitalu wylądawałyśmy;/

Witam ;)

Vikamcia, zdrówka dla Emmy!
Kasiek,Dominisia jest słodziutka, a Ty bardzo ładnie wyglądasz. Pracowity dzień miała.
Lolkak, gratuluje nowej pracy ;) i mniej pobudek Majeczki ;)

Ja dzisiaj jestem wykończona. Zosia prawie w ogóle nie śpi w dzień a teraz była mała histeria przed spaniem.
A tutaj parę Zoś w zoo ;)
DSC08578.jpgDSC08579.jpgDSC08634.jpgDSC08703.jpgDSC08742.jpgDSC08773.jpgDSC08770.jpg

DSC08623.jpgZosi przyjaciele. Wzroku od nich nie odrywałaDSC08785.jpg

Witam i tutaj:) kopiuję tekst z tematu młodych mam:
Jestem młodą mamą (mam 19 latek) półrocznego Karolka:) Z drugą połówką ciążę planowaliśmy trochę później, no ale wyszło jak wyszło. Cieszę się z tego, bo to naprawdę coś wspaniałego:) a tak sie z początku bałam... no, ale jak to mówią, początki są najgorsze:)

ami witaj :) Jest nas tu dużo które też tego nie planowały ale chyba wszystkie jesteśmy zakochane w naszych malcach:) Mieszkacie jesteście po ślubie? Zorganizuj sobie jakieś suwaczki łatwiej będzie Cię zapamiętać i pamiętać ważne momenty:)

gosdia super fotki mała przesłodka moja też była zachwycona wycieczką do zoo:)

Ostatnia edycja:
gosida sliczne zdjecia , mała jaka szczęśliwa w tym zoo :-)
pamiętam Viki jak była pierwszy raz w zoo ... ta jej radość... wszystkie zwierzęta oglądała z podziwem.. hehe
miała 5 miesięcy wtedy :-)

co do Emci to już jej lepiej :-)
zwymiotowała bo ma troszkę flegmy zalegającej w gardełku i jak wypiła mleczko to jej się tam "ciągło" i nie umiała połknąc , ale jak się wyspała to ożyła i już było widac że jej aż tak nie meczy , dałam jej glukozę na rozrzedzenie śluzu w gardełku i śpi teraz spokojnie :-)
całe szczęscie..
myślę że mi złapała to po wczorajszych zakupach bo było goraco w samochodzie i pewnie jak z nia wychodziłam to gdzieś ją owiało bo na dworku tez było ciepło..
ale najważniejsze że śpi spokojnie :-)

ale tu dzisiaj pusto

ami witaj:)
lolkak a gdzie teraz pracujesz?(bedziesz pracowala)
wogole to czesc wszystkim:) pusto tutaj ostatnio,moje dziecko z czwartkuu na piatek obudzilo sie o 2 a poszla spac o 5 nad ranem!!!! nie wiem co sie dzieje ta noc nie lepsza bo o 5 do 6,30.... ale i mama spac nie mogla to moze cos w powietrzu mam tylko nadzieje ze sie nie odwidzialo malej spac do 10;-)cociazby do tej 8 niech spi:)
my wlasnie wrocilismy z ikei kupilismy pare drobiazgow i malej regal chcemu kupic ale to jeszcze nie teraz... no tyle co u nas:p

fajne te skarbusie wasze:)

reklama
bry niedzielnie:p
Gosdia super foty:-)
ViKamcia zdrówka dla malej :*

O, i siedze znow sama z dziecmi,miki mnie dobija z tym marudzeniem od zebów;PPP ehhhhh
Noc oki, bez pobudek;]

Do góry