reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

My zaliczylismy spacer, króliki nakarmione, w domu ogarniete, drugie pranie sie pierze:-) Miki polożony spac :-) Zaraz ide obiad zrobie i tyle:-)

Herbata oby potem zgagi nie bylo :-D ja sie z kazdej ciazy z nią meczylam i hektolitry mleka wypijałam, to jedyny minus ciąż moich ;P:}
Kasiek ja bym chciala jeszcze miec córe - Lenke :-) ;-) ale to imie juz bylo wybrane w ciazy z mikim jak nie wiedzielismy jaka płec, maz wybral imie dla chłopaka ja dla dziewczynki :tak:
Umi co u was???
Nancy własnie juz spotkalam sie z takią dziewczyna która chce mnie dwójke dzieci a trzecie adoptowane:tak: popularne sie to robi chyba

reklama
Liza ja mam zgage i po wodzie, wiec po paluszkach pewnie tez dostane... co bym nie zjadla to zione ogniem.

widze ze tu kazda kolejne planuje ;-)

Liza ja też jestem zakochana w imieniu LENA ale nie przeforsowałam go dla Dominiki jak mi się drugi raz nie uda to bezie Oliwia jakoś C nie pasuje;/ Też miałam zgagę ale tylko w nocy:) Po za tym jak już była duża ciąża to mnie bolało na środku pod mostkiem i rany się robiły nie wiem od czego;/

ja też miałam zgagę przewaznie po ostrych potrawach, i po mięsie... straszne uczucie.

Liza nic ciekawego w sumie mały testuje ostatnio moją cierpliwość, która jest na pograniczu. Mam ochotę czasem zamknąć go w komórce pod schodami, ale ze takowej nie mamy wiec nic z tego:-D
Herbata dobra jesteś:-p, ale powiem ci, ze miałam czasem podobnie
Nancy a jak druga połówka na adopcje? ja Ci powiem, ze miałam podobne plany z tym, że chciałm adoptowac jakies wieksze dziecko tak koło 30stki, no ale mój T. boi sie, ze nigdy nie pokochałby tego dziecka tak jak kocha Kacpra. Więc dzieciom mówimy nie.
kasiek oliwka tez mi sie bardzo podoba:-)

A ja wam powiem, ze jesli chodzi o iiona to mnie sie najbardziej podoba Julka i Majka z tym że w rodzinie mojego T. jest jego kuzynka w ciazy i właśnie, a takie dwie opcje dla swojej córeczki... i jestem zazdrosna, że moje typy mi podwędzili:-D

Umi nie tylko Twoje typy:p:p Lena Oliwia Maja Julia(na drugie ma tak Dominika) Zuzia Marta Martyna Małgosia Amelka Natasza Joanna Agata Aleksandra Wiktoria Patrycja a co najśmieszniejsze?? Na mojej liście wcale nie było Dominiki:)

kasiek to jak sie to stało, że jednak Dominiczka wyszła?:-p Ja sie zastanawiam czy do mojego Kacpra nie pasowałaby bardziej Kasia:-D. Ale to takie czcze porównania, na pewno by było tak jak ma kacper że imie na K i nazwisko na K i gdyby miał siostre to teżfajna by była taka kombinacja. No ale nie ma czego planować, bo z 2 dzieci osiwiałabym przed 25 rokiem zycia:-D

Liza oj chyba nie, my po prostu jesteśmy wygodni:-p teraz puki co finanse nie pozwalają, ale prawda jest taka, ze nawet jesli będą to zawsze znajdzie sie jakieś ale:-)

Umi czy mi się wydaje czy Ty jesteś rok ode mnie młodsza?? Nie martw się jak by co dobre farby teraz są:p:p Ja to prze mojego szoguna regularnie farbę nakładam:) Szczerze to nie wiem sama jak to wyszło nie brałam jej pod uwagę bo miałam na studiach w tym czasie najlepszą przyjaciółkę Dominikę i jak ona się dowiedziała że w ciąży jestem to żartowała Dominika Dominika a ja mówiłam że jej nie doczekanie:) I jakoś mieliśmy kilka dni do zarejestrowania jej bo długo w szpitalu byłyśmy i napisałam do C sms-a Dominika Dominisia Domi Domiś Domiśka Nika Isia Niczka i ono napisał że mu się bardzo podoba:) A jak koleżanka się cieszyła jak Mms-a ze zdjęciem małej wysłałam i odpisałam Dominika:)
Ale uwierzcie jak bym wiedziała że to chłopak nie wiem jakbym imię wybrała jakiś kosmos:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry