reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Malwina pokaż sie :-D

Gosdia jak twoja pójdzie do zerówki to u mnie Hania bedzie miec 10 lat! :szok: musimy potem jakis watek utworzyc co by nie zasmiecac tego bo wtedy my juz za mlode nie bedziemy ;P

jestem wkurzająca... za tydzień @ bedzie, wiec objawy sie zgadzają ;P

reklama
A ja wczoraj dostałam @, więc ogólne napięcie mi zeszło.
Dzień na plus, zrobiliśmy przegląd auta, weekendowe zakupy, zaliczyliśmy długiii spacer z Malwinką. Mała dzisiaj poznała kolegę, z jej rocznika, tylko 9 miesięcy starszego. Jejku, jaką widać różnicę między dzieciaczkami, Szymuś już chodzi, biega, mówi kilka słów, a Malwinka stawia pierwsze kroki podpierając się mebli. Martwię się, jedynie tym, że dzieci się jej boją, bo podchodzi do nich entuzjastycznie, łapie za rączki, krzyczy i piszczy.

hej wszystkim.

jak sie czujecie laseczki?
przeczytalam o babci Mariolci i juz stracilam wene by czytac dalej:-(
Liza pewnie pisalas, ale i tak zapytam. jak Hani podoba sie w zerowce?

ma ktos wiesci co u Mlodej?

hej wszystkim.

jak sie czujecie laseczki?
przeczytalam o babci Mariolci i juz stracilam wene by czytac dalej:-(
Liza pewnie pisalas, ale i tak zapytam. jak Hani podoba sie w zerowce?

ma ktos wiesci co u Mlodej?

No nie pisałam, nie miałam kiedy chyba? niewiem zreszta :p
w kazdym bądz razie, Hani sie podobalo i nie moze sie doczekac poniedziałku. Bawili sie byli na dworku:-) jakis tam jeden czy tam dwóch chlopców płakało a tak to grupka spokojna:-) jestem z niej dumna ;-)

Witam sie.
Ale przerąbana noc, nie moglam spac do 22:30 bo urazilam sie w zeba i mnie bolał a nie mam prochów zadnych.... a potem jak zasnelam to jak kamien ;P do tego stopnia ze nie slyszalam budzika M i on tez nie slyszal;P wyjechal do pracy o 5:25, gdzie o tej godzinie zazwyczaj dojerzdza juz do niej ;]
A tak to wczoraj Miki nie chcial zasnąc, wiec M sie z nim wybawil nadeszla godzina 20:15 miki zaczol jeczec, polozyl sie z M na łózku i 5min i padł :-D no i wstal o 7:15~! takze sie wyspalam :-)

A gdzie wy wszystkie laski jestescie??? ;P ide łózka ogarniać, odkurze, wlosy wysusze ;-)

hej laski,

U mnie było trochę latania i załatwiania odnośnie nowej pracy,ale na szczęście udało się ogarnąć i od poniedziałku ruszam ;-):-D Gdybym nie poszła w parę miejsc z majką to bym nic nie załaTWIŁA ;-)

Liza super,że Hania nie ma problemów z adaptacją :tak: To najważniejsze :-) A jak Ty sobie radzisz jak zostajesz w domu z samymi chłopakami?;-)

Ewi jak tam postęp w prawku?;-)

Elwirka Majka ma 4 pobudki ;-) Też ją biorę do siebie bo nie daję rady już ;-)

lolkak gratuluje pracy! oby dobrze Ci szlo.
Elwirka czyli nie tak najgorzej. chociaz pewnie lepiej jak przesypia cala.
Liza super ze Hani sie spodobalo. ale ona juz dorosla :-D

ja spie po 12 h, chyba moj organizm domysla sie co mnie czeka :dry: boli mnie brzuchol jak na @ i plecy zaczely...:szok:

Lolkak a gdzies ty byla jak cie nie bylo co?;P :-)
Jak daje rade? a super:) wczoraj ogarnełam jak Hani ni bylo wielką sterte ciuchów, sprzatnełam, ze dzis mi tylko podlogi zostalo umyc;-)

Elwirka a no juz niby nie boli, ale niewiem ehhhh ;] strach cos jesc ;]

Hej dziewczynki:)
Liza eh znowu ten nieszczęsny ząb;/ u mnie odpukać na razie ok z zębami. Ale masz pilną uczennicę:D A to się w nocy pospałaś:p

Herbata
no niestety teraz Tobie już bliżej niż dalej;) Jak mi położna na trakcie porodowym powiedziała stąd powrotu już nie ma haha

lolkak
super że masz prace i wszystko pozałatwiałaś:)

Elwirka
to fajnie Ci przesypia:)

Dziewczyny my dziś z dziadkami na wykopkach byłyśmy aż byłam w szoku Dominika 3 godziny na polu i rzeczywiście te ziemniaki zbierała, a potem z woza zrzucała na koniec ganiała kurę:D:D Ale się uśmiałam szkoda że nie zdążyłam nagrać hahaha

A tu kilka fotek z wakacji u babci:)

1.jpg3.jpg4.jpg Tu dzisiejsze wykopki:)
6.jpg Tu dama w mojej sukni ślubnej:)
7.jpg8.jpg A tu na placu zabaw:)

reklama
Do góry