reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Milka dzięki za info. Kondolencje dla Mariolci... [*]
Liza Czyli Hania najprawdopodobniej w niebo wzięta?

ech, moje dzieciaki tez niby dobrze przedszkole zniosły, ale bylismy tylko na 1.5 godzinki. następnym razem może uda się na dłużej ale tylko Justynka na razie póki prawka nie zrobię będzie chodzić do przedszkola.

reklama
Ech. Nudzi mi się. Co zaglądam czy ktoś nie napisał to widzę mój post jako ostatni. Pewnie to ta poprawa pogody. Ja właśnie z podwórka wróciłam z dzieciakami.

Oj ja tak od wczoraj podczytuje i nie wierze:-p niedługo nie zdążę nadrobić tak sie rozpisujecie:-p

Ewi aż sie wierzyć nie chce, że tak cicho:-p

Hej ja też myślałam przyjdzie wrzesień będzie gwarno... Ale dzieci do szkoły/przedszkola urlopy wszystkie się pokończyły sama nie wiem zaraz przyjdzie jesień i wszystkich przygoni przed komputer. Ja nadal u rodziców... Nie wiem jak to jest C ponad tydzień nie widziałam a smsy to ciągle ślemy a na co dzień nie tak i o takich sprawach gadać. Jak kiedyś jak się za rączkę prowadzaliśmy:)

kasiek wiesz wszystko sie zmienia, mnie brakuje tych beztroskich chwil w których szła z moim na spacer a potem wracałam do własnego pokoju, do ciszy spokoju i nauki:-D. A co do rozmów, cóż czasem jest tak, że łatwiej cos napisać, niż powiedzieć

Miłka, przekaż Mariolci najszczersze wyrazy współczucia.... :( Bardzo mi przykro.

Liza, fajnie, że córci się podoba. My już z mężem też nie możemy się doczekać, kiedy Malwinka zawędruje do szkoły. Hehe, ale wszystko przed nami, na razie cieszymy się naszą grzeczną i kochana Kluseczką :]

My planujemy w weekend wypad do znajomych, mają 10 miesięcznego synka, więc Malwinka będzie się miała z kim pobawić. Fajnie tak obserwować takie Szkraby, jak patrzą na siebie z zaciekawieniem i łapią się za rączki. Hehe :)

Zapewne inne Mamusie korzystają z pogody. W sumie to czuć już jesień w powietrzu.

reklama
Do góry