reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Herbata jak ja byłam w Twoim stanie 2 lata temu wstawałam o 10 jadłam śniadanie i spałam dalej. U nas nocka nie taka rewelacyjna chyba jej się coś śniło;/ Dwie noce wcześniej przez sen krzyczała tata tata

reklama
Bry.
Noc oki, Daniel tylko spadł z łózka :-D ale Miki sie nawet nie obudzil jak zaczol plakac, potem zaczol plakac bo chcial isc siusiu :-D ale miki tez twardo spal :-D no i rano wstal o 6:15 wiec nie tak źle ;-) myślałam ze bedzie gorzej!
Teraz dostal butle i zasnol w pokoju i spi juz ponad 30min.:tak:

Herbata 10h :-D pozazroscic choc ja pewnie bym nie wytrzymala tyle na łóżku;P jak za wczesno sie klade wnocy sie budze i krece sie wierce;/;]

Na obiad krupniczek mamy :tak:

Witam

U nas juz oki, narzie konflikt zazegnany, oczywiscie problemem jest kasa, której nie ma i mój M musiał się na mnie powyzywac ah...

Zuzia rosnie jak na drozdzach, mówi bardzo duzo , ale ostatnio zaczeła wstwac o 6 z czego nie jestem zadowolona hehe

I widac ze brakuje towarzystwa bo przychodzi , bierze mnie za reke i ciągnie mnie do jej pokoju.. trzeba bedzie albo przedszkole albo rodzenstwo kombinowac :)

a my w sobote na wesele, ciut mi się nie chce bo to dalecy znajomi ale kasiasci wiec moze jakies nietypowe bedzie czy cóś

młoda co za s..... , ale dasz rade sama, moja siostra tez wychowuje sama córeczke i jest ok
eliza fajnie ze byłyscie u fryzjera i na zakupkch i ze Hania ma swój pokoj:)
herbata ja tez jak byłam w cizy to ym tylko spała i nic nie robił a wieczorem buszowałam po necie

ka siek fajnie ze zakupy udane

A i przez problemy musielismy sprzedac mój samochód :(

Malwina szkoda ze musieliscie sprzedac auto :( ehhh te problemy...

No wsio przyszykowane jeszcze uprasuje hani sukieneczke i sobie spodnie i kuniec:-)

A co tu taka cisza?:eek::szok::crazy:

Ostatnia edycja:
Hej!
U nas ok tzn.z kasą problem ale to chyba jak u większości ile by jej nie było zawsze mało...
Ja dziś też zaliczyłam fryzjera troszke włosy wycieniowałam i do solarium poszłam i ech...szkoda gadać,chodziłam już parę dni wstecz ale mnie jakoś nie łapało za bardzo to sobie dzis do innego poszłam i mam.Miałam jutro ładnie wyglądać a twarz mam jak burak.
Jutro idę na szkolenie bhp na 9 do 15, a w piatek juz do pracy na 7 do 15 ale szok to będzie dla mnie 2,5 roku przerwy.
Cieszę się tylko że Antos ten żłobek dobrze znosi.

kasiek
no włąsnie dziadki rozpieszczaja a my musimy wychowywać hihi.
Liza fajnie że hania ma swój pokoik i że Miki z Danielem się ''dogadują" razem,miłego rozpoczęcia roku.
Malwina przykro mi z powodu auta ale jak mus to mus,może jak sie sytuacja poprawi to sobie sprawisz nowe.

ok uciekam laseczki spać bo jutro zaczynam nowy etap hehe

a co tu taka cisza????ja tu spracy przychodze zrelaksowac sie przed komputerem wchodze na forum atu szok....:szok:
Mala dzis tyle pila ze mama mowi jak nigdy a czkawke miala chyba ze 20 razy...nie wiem od czego:(
nogi mnie bola jak nie wiem ide poleniuchowac zaraz...;p

Mam informację od Mariolci, że zmarła jej babcia ( mama mamy), zator w kręgach szyji i serce jej stanęło. Pojechała swojej mamie pomóc i nie będzie jej teraz na BB...

Witam sie:)
Wstalam dzis kolo 5:45 bo miki sie juz obudzil; /
No ale wsio naszykowalam i o 8:30 bylismy na mszy w kosciele, Hania wniebowzięta, na ogólnym spotkaniu calej szkoly wynudzila sie a potem byl podzial dzieci i tak są dwie grupy zerówkowe w jednej jest 18 dzieci a w drugiej 19, ale jeszcze oze ulec zmianom;-) są to szesciolatki wymieszne z pięciolatkami:-)
Jutro na 8 i do 13 :)
Jak dojdzie religia i angielski bedzie o 30min dluzej ponoć, no i we wtorek zebranie o 13;] niewiem jak ja to zrobie;/// ehhhh.... fakt ze ksiazek ma nie byc! oby; ) wychowawcą Hani grupy bedzie babka która uczyla za moich czasów w podstwówce, a reszta to mlode babki wiec sie ciesze ze ktos znajomy bedzie.
Jest ok.
I sie zaczeło szkolne szalenstwo.......; ))))
Przedszkole dla 3-4 latów ma ruszyc w listopadzie wiec narazie Daniel w domu ;-)

Miłka dzieki za info! przekaz jej szczere kondolencje i calusy, niech sie trzyma bidulka....

reklama
Miłka przekaż jej wyrazy współczucia wszystkie jesteśmy z nią;(

Liza to teraz mama na całego jesteś już nie maluchów tylko dzieci z prawdziwymi obowiązkami:) heheh śmiesznie to brzmi:) Ja to zawsze się zastanawiałam jak to jest na wywiadówkach:) Szok:D:D Nie mogę się swojej małej doczekać:) To jeszcze 2 miesiące i sama z Mikim zostaniesz:) Ale fajnie że Hani się podoba:)

Dominika od rana na podwórku byłą już na targu , skrobała ryby z dziadkiem, wieszała pranie z babcią teraz gra w karty przez płot z 7-letnią Martyną, 3-letnim Kubą i rocznym Bartoszkiem:) No i z kuką ( to jej wersja cioci) Ja siedzę i chyba się za coś wezmę bo po tygodniu leniuchowania nie wiem co ze sobą zrobić może dziś koleżanka z Warszawy przyjedzie jak dostanie L4 a jutro druga:)

Do góry