reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam sie i ja:)
mloda kawal s********a.... dziewczyny maja racje zglos to na policje a jak nastepnym razem zrobi cos Malemu??? unikaj dziada!!! Trzymaj sie ciepło:*

nie dam rady odpisac dzis caly dzien jakas zamrakana chodze,
bylismy dzis na zakupach kupilismy Malej ksiazeczke taka dla maluchow buciki skarpetki. i tam jakis graty...ide cos zjesc ;p

reklama
Hej
wczoraj chyba był ostatni letni dzień dzisiaj to już jesień czuć.
Elwirka Gratuluję przespanej nocy.
Gosdia To Zosia chyba wazy w sam raz.:tak:

jejku już w czwartek do przedszkola dzieci, jednak od poniedziałku do czwartku będzie te przedszkole. ubrania dzieci mają tylko kapci jeszcze nie. trzeba będzie wybrać się do miasta na zakupy:tak:
kurcze no ostatnie dni takie zajęte ze nawet nie mam czasu na zakupy.

No ja też się witam ale tu dziś gwarno:)

Ewi to widzę że dopinasz wszystko na ostatni guzik:) Wrzesień tuż tuż:)

Gosia oby Ci się polepszyło:) A mała widzę obkupiona dzisiaj:)

Gosdia to ładnie malutka waży ja z ciekawości spojrzałam w książeczkę Domiśki i na pół roczku ważyła 7800g:)

Herbatko to wypoczywaj jak najwięcej:) mogłaby chociaż jeszcze 2-3 wytrzymać przynajmniej:) Nie martw mi gin powiedziała w 32tyg że nie wytrzymam w 80% do 36 tyg... Urodziłam w 40 tyg prawie tydzień po terminie a jak za każdym razem się potem dziwiła jak stawałam w dzwiach gabinetu i za każdym razem żegnała się że do porodu już się nie zobaczymy;);)

Elwirka grtaki z okazjio kolejnej przespanej nocki:)

Jak już pewnie pisałam Domiśka tu u rodziców znowu ładnie śpi dziś przebudziła się 4.25 podałam jej kubek i się odwróciłam potem znowu kolo 6 bo mój taka jak zwykle laptopa szukał i wstała 8.30:) Ale już koniec tego zawzieliśmy ja wrócimy Dominikę przyzwyczajamy do jej pokoiku pościel już jest, jeszcze taką lampkę kupię:)
Dziś mama wyciągnęła mnie na za kupy ponieważ moja chrzestna zadzwoniła że jest likwidacja sklepu z sukienkami i ona za 100zł kupiła sobie na wesele na które w październiku idziemy mama oczywiście nic nie kupiła a ja wylosowałam przepiękny elegancki płaszczyk na jesień taki beżowo-musztardowy:) nawet przystępna cena bo 99zł ze 179:) Domiśka właśnie do Biedronki z dziadkami pojechała po pampersy mogła by już ich nie używać:)

Kasiek To masz chwilę, zeby odpocząć od małej;).
Zosia dostała dzisiaj matę edukacyjną w nagrodę, że była grzeczna ;). Teraz sobie szaleje. Jadła jabłuszko z biszkoptem i oczywiście jak ściągnęłam śliniak musiała dostać ataku kichania i bluzeczka w kropki Zwariować można;)
Gosia, szybkiej poprawy
Tez musze się wybrac na zakupy ;) Jakieś spodnie kupić sobie i Małej kurtkę na jesień jakąś ciepłą, czapkę itd.

Witam witam:)
U mnie dzien zalatany w sumie, kupialm hani kapcie,buciki.... Wycieniowalam sobie wloski i jej no i obie mamy grzywki :D nie moge sie przyzwyczaic ;] No i bylismy u tesciow też, a potem M pojechal do pracy a mnie wzielo i zrobilam to przemeblowanie! Hania ma swoj pokój, wlasnie siedzi w nim przy lampce i koloruje;-) Chłopaki juz spią, choc musialam przy mikim postac bo nie chcial zasnoc, ale to moze dlatego ze spi w innym pokoju ;]
Trzymajcie kciuki by noc byla oki!
Sorry ze nie nadrabiam, nie mam sily ;]

gosdia to udanych zakupow ;-)
Liza 3mam kciuki za nocke. dobrze ze Hania ma swoj pokoik
kasiek fajnie ze Ci sie udalo trafic plaszczyk
gosia to obkupilas malutka :-D

ja spadam spac. dobranoc !

Oj widzę że dziś znowu gwarno:)

Herbata
a śpij jak najwięcej bo za miesiąc i 6 dni to się skończy:)

Liza jak tam po nocce Mikiego w nowym pokoiku, Hania pewnie zachwycona że ma swój:) To zakupy się udały nawet fryzjer był i jak się czujesz z grzywka:)

gosdia ja ogólnie jak jestem u rodziców to mam dużo chwil wytchnienia... Nawet jak wyjdę to Dominika nie wspomina o mnie:)

Hehehe chłopa bez baby to jednak poradzić sobie nie może. Właśnie C dzwonił że mam na niego nakrzyczała bo w opakowaniu spał... Mówi że nawet nie chciało mu się rozebrać jak przyszedł... Niech korzysta bo jak wróce to nie będzie takich wyjść z kolegami:D:D A jak wyjeżdżałam to koledzy tylko ręce zacierali. Domka już po śniadaniu a raczej w trakcie bo mama za nią biega z miska;/ W ogóle nie wiem dlaczego ja nigdy nie biegam zawsze ładnie siedzi w swoim fotelu...

Witam ;)
Ależ tutaj spokojnie ;)

Liza,dobrze że Hania ma własny pokoik . Duża już jest i potrzebuje swjego kącika :). Grzywki są ok :). Pracowity dzień wczoraj miałaś.
Kasiek, bo dziadkowie rozpieszczają dzieci i dlatego tak jest z tym jedzieniem chyba. Mojej siostry dzieciaki to mogą mojej mamie po głowie skakać. Taki układ chyba... rodzice od wychowywania, dziadkowei od rozpieszczania.

Ja z D. posprzątaliśmy Zosi cały pokój, wszystkie kurze z kątów powymiatane. Teraz Mała śpi a ja mam chwile wolnego.
A tak w ogóle to do nas chyba już jesień przyszla ;/

Ostatnia edycja:
Gosida dziadki jak dziadki ale pradziadki Ci to dopiero rozpieszczają buhahah:) Teść jak krzyknę na Dominikę to krzyczy na mnie że że nie mogę bo jak na razie to mieszka u dziadków i u dziadka to ona może wszystko robić... Kiedyś jak jego pierwszy wnuk był w wieku Dominiki pozwolił mu opieczątkować całą ścianę więc jawnie na to pozwolił... Ściana była myta zdzierana i 3 razy malowana:)

Powiem Ci że u mnie świeci słońce ale na dworze jeszcze nie byłam ale czuć jesień;/

reklama
kasiek faktycznie pradziadki ladnie rozpieszczaja, ale ktos musi :-D

jak tam nocka ? ja spalam 10 h, ale czuje sie nieprzytomna nadal... eh

Do góry