reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Młoda, olej go! Jak tak w ogóle można i to jeszcze z dzieckiem na ręku. Pamiętaj, ze jak raz to zrobił, to się nie zmieni będzie i drugi i trzeci. Dobrze zrobiłaś, młoda jesteś to cały świat przed Tobą. Trzymaj się cieplutko.

A czy to możliwe, zeby dziecko nie lubiło Bebiko2? Zosia mi w ogóle nie chce tego pić..;/ Jedynkę normalnie piła a teraz urządza jakieś histerię. Cięzki gatunek z niej się robi. Zaczęła spać w poprzek wierci piętka :-) ach...

reklama
Młoda kurcze to teraz weź sie na sposób, jak przyjdzie a ty jestes sama, nie otwieraj mu, wycisz tel jakby dzwonil i nie otwieraj! tylko jak ktoes w domu bedzie... o calej sytuacji ja bym powiedziala rodzicom;/:(

Kasiek u mnie dziecki już spią:p:)
gosdia no ponoć dzieciom moze nie smakowac mleko ;]
Ja właczyłam film na tvn jakis;]

Młoda jedno możesz zrobic do sądu o alimenty go podać... To kre...tyn jakiś!!! Mi to się nóż w kieszeni w takich sytuacjach otwiera!!!

gosdia może i nie lubi spróbuj inne... Albo mieszaj na początku więcej jedynki i zwiększaj z dnia na dzień ilość dwójki:)

Liza
moja późno zasnęła bo o16 jak z ciocią na spacer poszła i wstała przed 19;/

młoda wspołczuje:(
Kasik :O olaboga o której ona teraz uśnie? :-p

gosdia o dzieki, juz przełączyłam:)
To nie mieszalas wogole? Myslalam ze jej mieszalas:) ja mikolajowi teraz zmienialam mleko na bebiko 3 i mieszlam mu gerbera z bebiko przez jakies 3-4 dni , nie bylo problemu:)

Ostatnia edycja:
Gosdia luzik:) też nie wiedziałam jak mała będzie miała dwa lata też będziesz więcej wiedzieć... Też lubię ten program w ogóle od ciąży wszystkie programy o ciąży i dzieciach oglądam... Głupio się przyznać ale oglądam też na MTV Licealne ciąże i nastoletnie matki:)

Liza nie wiem ale nie jestem zmęczona więc nie bardzo mi to przeszkadza:)

Ostatnia edycja:
Kasiek, też to oglądałam w ciąży ;). Ale jak patrzyłam na te niektóre dziewczyny to mi ręce opadały ;).
Młoda, tylko nic mu nie odpisuj ani nic. Bo jeszcze Cię poniesie napiszesz coś a on wykorzysta to przeciwko Tobie. I jak będziesz z nim rozmawiać to też staraj się panować. Bo z takimi to róznie bywa.

reklama
Do góry