reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ewi ja się z nim odchudzam, zeby mu raźniej było ;) Bo od kiedy zaszłam w ciąże i musiał jeść ze mną to przytył 9 kg ^^ a ja w sumie waże tyle co przed ciązą, choć mogłoby być lepiej.
Mariolcia udanych zakupów.
Kasiek, fajnie, że prezent się podobał.
Liza, a jak z tymi globulkami? lepiej juz? Jak pisałaś to przepraszam moze nie doczytałąm.

Ja mam tylko dwie koleżanki z gim. z którymi się spotykam ;) Jedna teraz wyjechała na miesiąc ;) a druga ma męża więc rzadziej się widujemy obowiązki ja swoje ;).
A z tymi księżmi to szkoda gadac. U mnie teraz jest bardzo sympatyczny proboszcz. Nam nie robił problemów z chrztem Małej. Nic nie mówił też jak przekładaliśmy slub.. Naprawdę jest ok.
Dobrze, że moja nie toleruje kaszek bananowych...

reklama
Daffi Julka to szpanerka w tych okularach :-D
Cherbata w sumie to trochę za wcześnie jeszcze, tak ze dwa trzy tygodnie jeszcze wytrzymaj.:tak:
Gosdia No to powodzenia dla Was obojga. A ty już nie karmisz chyba nie?

tak apropo koleżeństwa to ja tak naprawdę mam teraz tylko jedną koleżanko-przyjaciółkę, która jest w moim wieku i ma trójkę dzieci. z jedną myslalam że isę przyjaźniłam ale w sobotę uświadomiłam sobie ze mnie olewała, nie zaprosila mnie na swój ślub, a na moim była, niby nie jest mi przykro z tego powodu bo w sumie mialam klopot z ghłowy i nie musiałam odmawiać ale się okazało ze po prostu przyjaciółkami jednak nie byłyśmy.
coś mnie w lewym boku boli i to taki kołująco-przeszywający ból jest, ani poleżeć ani posiedzieć.:no:
ja to się mam.

gosdia wiesz co zrobilam sobie jeden dzien przerwy, wczoraj nie wzielam i dzis jest oki. dzis juz zapodam i zobacze jutro czy ból wróci jak cos to zadzwonie jutro do gina i sie zapytam co mam robic, czy brac dalej itd ;]
Herbata juz skurcze mialas!:szok: A to szybka akcja ;-) Jeszcze troszke i mloda bedzie mogla wyjsc!:-)

Mnie ząb boli, az mnie ucho boli! a nie ma juz o tej porze dentysty u nas:( wzielam proszka ale nie pomaga, musze sie wybrac do dentystki z bólem bo nie wytrzymam do 27 wrzesnia na wizyte:(
Do tego Miki mi marudzil strasznie, stwierdzilam ze dam mu nurofen, zaglądam do buzi przy okazji a tam dolne czwórki normalnie jakby chcialy wystrzelic z dziąseł takie opuchnięte dziąsła:-( bidulek... dostal butle i zasnol już....

Liza O przypomniałaś mi ze ja 6 mam wizytę u dentysty. Oby ból zęba szybko minął. ja to teraz leczę zęby nim zacznie boleć już, i umawiam się regularnie na wizyty bo jak coś zaczyna się psuć to od razu zostaje zaleczone i kanałowe leczenie nie jest potrzebne, a jak boli to już koniec. wyobraź sobie koleżanka w moim wieku zamiast leczyć woli wyrywać zęby.

a w czwartek idziemy z dziećmi na rozpoczęcie roku szkolnego, idą jednak do przedszkola. :tak: teraz skoro już jesteśmy pewnie trzeba pokupować im kapcie i tym podobne rzeczy.

EWI ja czekam na wizyte 2gi miesiac! taki miala czas oczekiwania jak bylam w czerwcu! Patologia...;/
No to super ze idą do przedszkola:-) U nas ponoć ma być przedszkole dla 3-4 latków i tak se mysle ze moze jak by sie udalo bym Daniela wciągła? i tak bede przeciez Hanie wozic do zerówki;]

Zab nie boli juz na szczescie ;/ pobolewa leciutko....

czesc
unhappy.gif

pewnie pomyslicie ze jestem nienormalna .;/ wszem i wobec ogłaszam iz rozstałam sie z K.. dwa dni temu ! A dzisiaj przyszedl do młodego i od slowka do slowka zaczał mnie dusic a pozniej kopnał trzymajac małego .
trzese sie jak galaretka . Z tego wszystkiego dostałam goraczki;/ WYSIADAM ;/

przepraszam nie mam glowy do nadrabiania wybaczycie?

Młoda coś okropnego!!! Nawet już nigdy się nie zastanawiaj czy wrócić do niego!! On jest niebezpieczny nie było Twoich rodziców w domu??

Liza
widzę że nas obie czeka dentysta;/ ja mam chrzestną i boję się jak cholera wole rodzić dzieci!!

Ewi oby szybko Ci minęło;/

Młoda Kochana! co za sk*****l z niego!!!! Nie martw sie o nic, dasz rade napewno! :****

Kasik hehe, ja tak samo wole rodzic niz isc do dentysty :-D

Jejku nie ma nic w tv ;|

Liza Dominika ogląda na polsacie Godzille buhahha i jej sie to podoba moja siostra mówi do niej nakarm Godzille a ona bierze łyżkę i idzie do telewizora hahahah
Ale z tym dentystą muszę się przełamać może jak C przyjedzie... Ostatnio jak mnie tak bolał to mu obiecałam że jak przyjadę do rodziców to się nim zajmę i od tamtej pory nic:) Wariatka hahaha

Młoda w 100% dasz sobie radę sama!!! Ja podniósł rękę na Ciebie to kiedyś może na małego a potem tragedia...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry